Wonderland   La cultura a ritme de jazz 22/06/2011 54:06

El jazz, que creua miralls cap a d'altres estils i altres vessants culturals. Què passa si la partitura del jazz va a l'altra banda del teatre i es converteix al barroc? En sorgeix l'obra Jaz, dins del Festival del Grec.

I si el jazz passa del barroc al music hall i n'és la banda sonora d'una novel.la policíaca i històrica? Que guanya el Premi Sant Joan Unnim de literatura catalana. Es Cabaret Pompeya, d'Andreu Martin

I si Lord Byron convida uns amics a passar un estiu que no és estiu i entre els unis i els altres, sense saber-ho escriuen dues obres claus de la literatura com és Frankenstein i Dracula? Passa que ho haurem de veure i escoltar personalment a partir d¿aquest cap de setmana al Liceu de Barcelona a l'obra Lordy Byron, un estiu sense estiu, amb direcció d'escena d'Alfonso Romero

I si una vaca és una de les protagonistes d'una exposició? Doncs que hem de direccionar-nos a l'exposició Naturalment. Thinking Nature, de Gerard Moliné.

I si el ritme del jazz ens dur per camins musicals en què la realitat és molt més que una inspiració per a la ficció? Ens trobarem immersos en el Laberint.

Wonderland
Más opciones