Wonderland   Entrevista Julieta Serrano 07/09/2011 53:44

Entrevista JULIETA SERRANO QUE PROTAGONITZA AMB HECTOR ALTERIO EL LLIBRE DE José Luis Sampedro "La sonrisa Etrusca". estrena al T. Goya.

E s sola, però la Juana Rañé no està sola sinó amb l'ivan Ruiz. Estem parlant d'una reveladora contradicció la que conté la Sala Becket de Barcelona? (Obra Sola , a la Becket)

El tabac, la beguda, els animals i la síndrome de diògenes ens fan companyia o publiciten la solitud a Últimos días de una puta libertaria, al Tantarantana?

25 anys de lectors rendits a una història d'amor a l'estil etrusc. A Salvatore Roncone per més publicitat que li facin de la ciutat ell prefereix el seu paisatge i la seva forma de vida. I l'amor? Fa publicitat de l'amor a la vida la sonrisa etrusca?

Des de quan ens acompanya la publicitat en els nostres viatges urbans? La publicitat al transport públic a l'Espai Mercè Sala, al metro de TMB

I Hollywood, com el veia la publicitat americana. Estrellas en venda, al Museu del Cinema de Girona

I aquí a casa nostra, hi ha estrelles al servei de la publicitat? Quina relació té la publicitat amb la cultura, en especial en la literatura. Què en diria Cortazar, Miguel Hernández o Machado? El laberint, amb Jordi Corominas.

Wonderland
Más opciones