Wonderland   Wonderland - 27 de novembre 2013 27/11/2013 58:40

Al Wonderland d'avui parlarem dels pensaments culturals. Entrevistarem a Marcos Chicot. autor de 'L'assassinat de Pitàgores'. L'escriptor que ha aconseguit estar durant 5 mesos seguits al número 1 en la llista dels llibres més venuts a Amazon ens explicarà les claus d'aquest tràhiler històric. Descobrirem una història real on es barrejen els sentiments i l'acció.

'Marry Me a Little' és un musical que, sota la supervisió de Dtephen Sondheim, utilitza alguns dels seus temes menys habituals per endinsar-nos en un fantàstic conte d'amor sobre dos desconeguts que comparteixen soledat i edifici. Aquesta personal i contemporània historia romàntica no deixa de ser un reflex irònic i cruel de la vida moderna, que estrenen avui al Teatre Lliure i que la Marta Orquin no s'ho ha pensat ni dues vegades a l'hora de recomanar-nos aquesta PROPOSTA MERAVELLOSA.

Seguidament parlarem de 'Muerte a los hombres que piensan. Todo lo que reprochar a los filósofos si levantaran la cabeza' una proposta en forma de llibre de les autores de llibre de les autores del blog 'Muerte a los hombres mslos', Laura Torné i Caroline Selmes. Tutelades pel filòsof Mariano Veloy, ens aventurem en el món de la filosofía per reprobar als pensadors tot allò que, més com homes que com filòsofs, ningú no va gosar mai ressenyar-os.

Continuarem a ritme de Aída, de Verdi i de la Cabalgata de las Walkyrias de Wagner, torna a Barcelona The Shopping Night. Serà dijous i la intenció és impregnar d'ópera els comerços del Passeig de Gràcia perquè es converteixi en un festival de moda, gastronomía, cultura, art i oci. I alhora, aquesta 4ta edició, en col.laboració amb grans institucions culturals com el Liceu i l'Auditori, ret homenatge a Verdi i Wagner dels que commemorem el bicentenari del naixement.

A MIRALL SONOR la Consol Saenz ens apropa a les millors propostes artístiques de l'actualitat. Festivals innovadors i creatius moguts per una bona causa. Un espai on la manifestació artística i el sentiment humà s'adhereixen.

A EL LABERINT amb Jordi Corominas parlarem d'un fet més que constatat: al llarg de la historia o de la literatura, hi ha hagut molts autors que o bé han falsejat la seva vida o bé familiars, amics, o enemics ho han fet per a ells. Des de Valle Inclan que semblava que tot era una pura llegenda urbana, a les mentides sobre Carlos Barral que va rebutjar 'Cien años de Soledad' de García Márquez, la historia del fals original de Vila-Matas i Kafka fins a les grans invencions de Luis Buñuel.

Wonderland
Más opciones