Wonderland   Wonderland - 9 d'octubre 2013 09/10/2013 58:11

Avui a Wonderland parlarem amb la Shica, ballarina i cantant hipnótica i ecléctica que estrena el sou nou espectacle "Espain, dolor del bueno" al teatre Barts de Barcelona. La Shica és la cara artística d'Elsa Royavo, que ha aconsegit seduir al públic i a la crítica nomès amb dos discs al mercat. Una artista que ha crescut entre el mestissatge del flamenc, el rock, el funk i el rap a la recerca de trova el seu propi so arribant a desenvolupar un llenguatge atípic que la caracteritza.

A Espain, La Shica fa un viatge al passat musical del flamenc i la música popular espanyola, per explicar-lo i gaudir-lo en el segle vint-i-u.

A continuació, parlarem de The Queen, la histórica banda que resucita dalt dels escenaris gràcies a "Good save the Queen", la millor banda de tribut del grup del món. Els argentins recreen la darrera gira de Queen, el Magic Tour'86-Live at Wembley. Nostalgia i homenatge en un gran concert que donaran el proper divendres al Sant Jordi Club.

A MIRALL SONOR la Consol Saenz ens porta el cicle "Conexions a l'Apolo", una iniciativa d'aplegar parelles musicals d'estils i ritmes diferents.

I finalment, a EL LABERINT, en Jordi Corominas confesarà el seu gust pels gossos. Però no és pas l'unic escriptor. N'hi ha que han fet d'aquest animal el protagonista de la seva gran obra: des de "El col.loqui dels gossos, "El gos dels Baskerville" o "La ciutat i els gossos".

Wonderland
Más opciones