Wonderland   Wonderland - 13 de novembre 2013 13/11/2013 58:15

Avui a Wonderland rebrem a Juan Mayoga. El dramaturg de forta personalitat creativa i ética torna amb una de les seves obres més universals, `Himmelweg¿. La peça és una farsa inspirada en els fets reals del 1944 que ens parlen i ens pregunten al s.XXI. Una obra on Juan Mayorga treballa entre la comèdia i el drama, entre la manipulació a través del llenguatge de la tradició del bunraku.

A MIRALL SONOR la Consol Saenz en parlarà del pròxim concert que oferirà Bongo Botrako a la Sala Music Hall aquest divendres a les 21h en motiu de la gira `Revoltosa Tour¿. Els sons del mestissatge, de la cultura rica i compartida faràn del divendres una festa a Barcelona.

A EL LABERINT el Jordi Coromines ens porta els epitafis més divertits i curiosos de grans escriptors i poetes universals. Qui deia que un cop morts no podríen dir ni fer res? A la tomba de l¿Enrique Jardiel de Poncela diu ¿Si queréis los mayores elogios, moríos¿. Tot plegat farem un recorregut pels epitafis de Moliere, Vicente Huidobro i el Marqués de Sade, aquelles grans plomes que descansen en pau.

Wonderland
Más opciones