Wonderland   Wonderland - 14 de juny 2015 14/06/2015 55:42

L'escriptora Jessica Cornwell, autora de "El legado de la serpiente" és la protagonista d'avui. L'escriptora ha passat per Barcelona, una de les ciutats del món que més l'ha impactat i que més l'ha influenciat en la seva vida, tant com per fer-la vital en la seva primera novel•la. L'autora va portar totalment en secret que estaba escrivint, va venir a Espanya empesa per Lorca i ell li va obrir els ulls de la cutura catalana. Va venir a Barcelona el 2009 a col•laborar amb l'Institut de Teatre i amb la Fura dels Baus. I aquí va entrar en contacte amb tradicions catalanes com El Cant de la Sibil•la, l'alquímia o la cabalística i va bucejar per alguns dels grans escriptors catalans de l'època com Ramon Llull. 

Wondergrama: Avui parlem de Don Pasquale, una òpera còmica de Donizzetti en què es donen la mà el millor del bel canto i el millor del teatre i l’òpera napolitans, sempre amb molt bon humor. L’argument us sonarà força, és molt recurrent: parella d’enamorats que no poden estar junts perquè un vell s’hi oposa. Real com la vida mateixa, sobre aquesta base s’han bastit desenes d’òperes, tràgiques o còmiques. Aquesta, que fa riure força, la podem veure aquests dies al Liceu.

El Laberint: A través de cançons de Serrat com Helena, Lucia, La tieta o Mare Lola, Jordi Corominas ens fa un retrat de personatges literaris que porten aquest nom i que tenen d'una forma o altra relació amb les protagonistes de Joan Manuel Serrat.

Wonderland
Más opciones