Wonderland   Wonderland - 24 de maig 2015 24/05/2015 55:09

Wonderbox: Amb Victor Farradelles parlem d'aquestes sèries de televisió infantil mítiques que van semblar la llavor de les actuals: Des de les series dels 80, passant per Bola de Drac als Simpson! Es tracta d'un conjunt de sintonies de sèries que emetia televisió espanyola als anys vuitanta i que tenen dues característiques en comú: són el que abans denominàvem dibuixos animats, però que avui es coneix com a animació, i en segon lloc es tracta de produccions de BRB Internacional, una empresa que va néixer el 1972 per gestionar els drets de Warner Bros i Hanna-Barbera.

Wondergrama: A Catalunya tenim una àmplia tradició de Cant Coral. A finals del segle XIX, els anomenats Cors de Clavé van deixar una empremta decisiva i avui encara milers de persones s’apleguen regularment per cantar. La Federació Catalana d’Entitats Corals té 500 cors federats. Al Wondergrama hem sentit moltíssima música coral, però avui ens hi fixem d’una manera especial amb Pep Gorgori!

El Laberint: Amb Jordi Coroiminas ens endisem en un laberint ple de casos literaris com l'efecte werther, la història d'un ascensor amb Jean Cocteau, l'aventura d'Orwell fent-se el pobre per poder escriure a París i a Londres i el rebuig i posterior èxit del manuscrit del gatopardo.

Wonderland
Más opciones