Informatiu Balear: Informatiu Balear - 03/03/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 03/03/14

03/03/2014 00:28:01
Informatiu Balear - 03/03/14 Informatiu Balear - 03/03/14
Informatiu Balear - 03/03/14 00:28:01 03/03/2014
Sinopsis

Els treballadors fixos discontinus també podran beneficiar-se de la tarifa plana de 100 euros de seguretat social. Ho ha confirmat avui a Palma la ministra de Treball, Fàtima Báñez, que també ha signat un conveni amb el Govern per lluitar contra l'economia submergida.

5 detinguts i 12 cotxes confiscats. És el resultat d'una operació policial contra el tràfic il·legal de vehicles a Mallorca. Els lladres els robaven i després els modificaven abans de vendre'ls.

Arxivada la causa contra els 22 controladors aeris de Palma que van paralitzar el trànsit durant el pont de la constitució l'any 2010. La jutgessa considera que els fets no constituïen delicte de sedició.

El Consell de Menorca vol consensuar la nova norma territorial transitòria. Permetrà construir camps de golf en sòl rústic lligats a hotels de 5 estrelles, però manté la prohibició per a l'ús residencial.

El vent que bufa amb força a tot l'arxipèlag ha dificultat el control d'un incendi a Eivissa. S'ha declarat avui de matinada a la finca de Sa Plana de Sa Tanca a Sant Miquel. S'ha vist afectada gairebé una hectàrea de superfície agrícola.

Albert Torres i David Muntaner són campions del món de ciclisme en pista. Els corredors balears han guanyat l'or en la prova d'americana després de l'eliminació de la parella francesa.

Demà hi haurà intervals de niguls amb probabilitat de precipitacions dèbils. Temperatures sense canvis. Vent de mestral fort amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano