L'Informatiu: L'Informatiu - 09/04/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 09/04/15

09/04/2015 00:27:44
L'Informatiu - 09/04/15 L'Informatiu - 09/04/15
L'Informatiu - 09/04/15 00:27:44 09/04/2015
Sinopsis

 

Els responsables d'Interior insisteixen en que la cèl·lula jihadista desarticulada ahir havia fet els passos per atemptar a Catalunya. Sense voler donar detalls insisteixen en que el grup es dona per desarticulat. Avui diversos mitjans apunten que entre el material localitzat hi ha fotografies dels punts que es podrien considerar objectius com la plaça de Catalunya, el Parlament, el centre comercial de les Arenes o algunes comissaries de Mossos. Els 11 detinguts estan encara a la comissaria dels Mossos de les Corts.

Al Parlament, plantada de pràcticament tots els grups de l'oposició al conseller de Sanitat. Només Convergència, Esquerra i la diputada Marina Geli s'han quedat a escoltar Boi Ruiz a la comissió de Sanitat. La resta han decidit marxar en protesta per la política del seu Departament i les últimes decisions que ha près. 

I avui veurem la conversió a la Colometa de la plaça del diamant de Lolita. L'artista estrena aquesta nit al teatre Goya una versió del clàssic de Mercè Rodoreda. Un monòleg on la protagonista repassa asseguda la seva vida i les seves experiències. 

Als esports, el Barça manté els 4 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid al capdavant de la lliga. L'equip de Luis Enrique va superar l'Almeria per 4 a 0 amb un gol de Messi, dos de Luis Suárez i un altre de Bartra. Els blaugrana van reservar forces i no van jugar bé. El Madrid, en canvi, va patir més per superar el Rayo per dos a zero. Cristiano va marcar i ho va celebrar de manera polèmica. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán