L'Informatiu: L'Informatiu - 03/11/2015  | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 03/11/2015

03/11/2015 00:28:02
L'Informatiu - 03/11/2015 L'Informatiu - 03/11/2015
L'Informatiu - 03/11/2015 00:28:02 03/11/2015
Sinopsis
  • Consternació a Agramunt per la mort de quatre dones en una residència de gent gran que s'ha inundat per la crescuda del riu Sió. Les intenses pluges de les últimes hores han provocat que el riu es desbordés i inundés el semisòtan de l'edifici al voltant de les quatre de la matinada. Els equips de rescat han pogut salvar a 5 residents però 4 han aparegut morts. La residència és privada i tenia tots els permisos en regla però s'investigarà què ha passat.
  • La presidenta del Parlament ha decidit tirar endavant amb la tramitació de la resolució independentista de Junts pel sí i la CUP. Tot això, després de una polèmica Junta de Portaveus que s'ha celebrat sense la presència del PP que encara no s'ha constituït com a grup i en la que Ciutadans, PSC i Catalunya si que es pot han dit que la convocatòria no complia el reglament i que els populars portaran al Constitucional.
  • Josep Antoni Duran i Lleida s'ha reunit avui a la Moncloa amb el president del govern. Duran li ha demanat a Rajoy que mantingui la defensa de la llei però que faci una proposta política atractiva per Catalunya. En un missatge a twitter, el president ha dit que compta amb tots per defensar la unitat davant el xantatge separatista.
  • L'atur registrat ha pujat a l'octubre. La xifra d'inscrits a les llistes del Servei Català d'Ocupació va pujar de 10 mil 341 persones, deixant el total en 523.500. Una tendència similar a la del global d'Espanya on l'augment ha estat de 82 mil persones i el total és de 4 milions 176 mil. El govern diu que l'increment és normal a l'octubre i que la millora de l'ocupació es manté.
  • El Barça rep demà el Bate Borisov en la quarta jornada de la Lliga de Campions amb l'objectiu d'encarrilar el pas a vuitens de final. Luis Enrique està centrat en el partit i no ha volgut parlar ni d'estelades ni de disfresses de halloween. El tècnic asturià també assegurat que la recuperació de Messi va per bon camí.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán