L'Informatiu: L'informatiu - 17/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 17/10/2014

17/10/2014 00:27:50
L'informatiu - 17/10/2014 L'informatiu - 17/10/2014
L'informatiu - 17/10/2014 00:27:50 17/10/2014
Sinopsis

TRENCAMENT CIU-ERC

Junqueras diu que Esquerra no donarà suport als pressupostos del govern

Esquerra Republicana no donarà suport als pressupostos del govern per l'any vinent. Ho ha confirmat Oriol Junqueras en una entrevista en la que, visiblement emocionat, ha demanat que es convoquin eleccions ja per poder proclamar la independència en pocs mesos. Des del govern, Francesc Homs, admet que la relació de CiU i Esquerra no passa per un bon moment però confia en aconseguir una llista conjunta. El PP diu que estem davant la crònica d'una mort anunciada. 

Segona detenció 

NOU ARREST DEL PROFESSOR DE MOLINS

El mestre de Molins de Rei detingut a principis de mes per pornografia i corrupció de menors ha tornat a ser arrestat. Aquesta vegada té una denuncia per suposat abús sexual a un menor. A l'escola on treballava no el van apartar fins aquest dilluns quan es va fer pública la primera detenció.

Ludopatia als 65 anys

PREOCUPACIÓ PER L'AUGMENT DE CASOS

200 casos de ludopatia en persones de més de 65 anys tracten a la unitat de joc patològic de l'Hospital de Bellvitge. Un col·lectiu que és especialment vulnerable emocionalment i que juga per entretenir-se i distreure's més que per guanyar diners. Això si, un 75 per cent aconsegueix superar la situació.

Els pares i l'esport infantil 

ALGUNES ACTITUDS PODEN ESTRESSAR

Avui analitzarem l'actitud dels pares a les lligues escolars i a l'esport infantil ja que en alguns casos poden provocar situacions d'estrès als menors. A algunes lligues de futbol han decidit que els resultat final del partit no només depèn dels gols sinó que també del comportament dels jugadors i del públic.

La grossa cau a Osca i Cornellà

RIVALS DE BARÇA I MADRID A LA COPA

La Grossa del sorteig de la Copa ha tocat a Osca i a Cornellà. Els aragonesos rebran al Barça el 3 de desembre mentre que el Cornellà s'enfrontarà al Reial Madrid el proper 29 d'octubre, als setzens de final de la Copa. També han estat afortunats a L'Hospitalet, a qui ha tocat l'Atlètic de Madrid. A més, l'Espanyol jugarà contra l'Alabès i el Sabadell s'enfrontarà al Sevilla.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán