Continuarà - 29 setembre
Continuarà...  Cui Jian al Continuarà

El Continuarà ha tingut el privilegi d'entrevistar a Cui Jian, músic, director de cinema, icona de la cultura xinesa contemporània i ídol de masses...

30/09/2009 00:24:47
Cui Jian al Continuarà Cui Jian al Continuarà
Cui Jian al Continuarà 00:24:47 30/09/2009
Sinopsis

El Continuarà ha tingut el privilegi d'entrevistar a Cui Jian, músic, director de cinema, icona de la cultura xinesa contemporània i ídol de masses al seu país. Introductor del rock a la Xina, se li ha arribat a comparar amb Elvis Presley, Bruce Springteen, entre d'altres.

De cinema, hem xerrat una estona amb el director Isaki Lacuesta, que ha presentat la seva darrera pel·lícula 'Los Condenados', al Festival de Sant Sebastià.

Pepa Poch, és una artista que va aprendre a pintar abans de saber llegir. És una autèntica creadora de colors. Pertany a la International Color Authority de Londres, com un dels quinze membres cridats a marcar les tendències de color per a cada temporada. Sabrem, per tant, quins colors es portaran el 2010-2011.

El Teatre Lliure de Barcelona ha aixecat el teló amb 'Nixon-Frost', obra de Peter Morgan que ha dirigit Àlex Rigola. Lluís Marco i Joan Carrera, son els actors protagonistes, parlem amb ells.

I Tim Robbin

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán