Continuarà: 23 febrer
Continuarà...  Continuarà: 23 febrer

"Continuarà" ha visitat la Fundació Suñol per veure l'exposició "La mesura del temps, el transcurs de la pintura" un recorregut per l'obra de Joan...

24/02/2010 00:25:03
Continuarà: 23 febrer Continuarà: 23 febrer
Continuarà: 23 febrer 00:25:03 24/02/2010
Sinopsis

"Continuarà" ha visitat la Fundació Suñol per veure l'exposició "La mesura del temps, el transcurs de la pintura" un recorregut per l'obra de Joan Hernández Pijuan, La mostra repassa la seva trajectòria amb més de 40 obres de la col·lecció i de la família de l'artista.

L'equip del programa ha entrevistat el director Beda Docampo Feijoó i els actors Eduard Fernández i Irene Visedo amb motiu de l'estrena de la pel·lícula "Amores Locos", una història d'amor que travessa diversos segles.

Encara que ara es parli poc de disseny, el fet és que hi ha figures espanyoles reconegudes internacionalment. Juli Capella, el millor expert i divulgador, mostra com són i com treballen alguns dels dissenyadors que ell ha inclòs al seu llibre "Bravos", com Patricia Urquiola o Jaime Hayón.

En l'apartat de música, el grup de rumba català La Pegatina, format per Ovidi, Adrià i Rubén, presenta el seu segon disc "Via Mandarina".

"Nit de vetlla" és la història d'un home que torna a la seva ciutat d'origen.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán