Continuarà: 6 abril
Continuarà...  Continuarà: 6 abril

"Continuarà" en l'apartat de cinema proposa "La isla interior", una pel·lícula molt original dirigida per Dunia Ayaso i Félix Sabroso. És una...

07/04/2010 00:27:37
Continuarà: 6 abril Continuarà: 6 abril
Continuarà: 6 abril 00:27:37 07/04/2010
Sinopsis

"Continuarà" en l'apartat de cinema proposa "La isla interior", una pel·lícula molt original dirigida per Dunia Ayaso i Félix Sabroso. És una història sobre la solitud protagonitzada per Candela Peña, Alberto San Juan, Cristina Marcos i Geraldine Chaplin.

L'equip del programa també ha visitat el MACBA, que dedica les seves sales a John Baldessari, l'artista nord-americà que ha eixamplat les fronteres de l'art. La pintura, la fotografia, el collage, el vídeo, el text, tot forma part d'una exposició que es va inaugurar a Londres, és ara a Barcelona, i viatjarà després a Nova York i Los Angeles.

En relació amb l'Any Cerdà, el Museu d'Història de la Ciutat exhibeix una exposició sobre com era Barcelona fa 150 anys. "Continuarà" ha parlat amb els organitzadors de la convocatòria, que a més proposen participar en la Càpsula del Temps i deixar algunes idees sobre com pot ser la capital catalana l'any 2159.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán