Continuarà: 13 d'abril
Continuarà...  Continuarà: 13 d'abril

El programa proposa aquesta setmana un film únic i imprescindible. "Nadie sabe nada de gatos persas" és un retrat musical de l'Iran actual, un país...

14/04/2010 00:26:59
Continuarà: 13 d'abril Continuarà: 13 d'abril
Continuarà: 13 d'abril 00:26:59 14/04/2010
Sinopsis

El programa proposa aquesta setmana un film únic i imprescindible. "Nadie sabe nada de gatos persas" és un retrat musical de l'Iran actual, un país on la música està prohibida. L'ha dirigit Bahman Ghobadi, un realitzador de prestigi, que ha guanyat dues vegades el Festival de Sant Sebastià, amb les pel·lícules "Las tortugas también vuelan" i "Media luna".

El cantant nord americà de folk pop que viu a València, Josh Rouse, presenta a "Continuarà" el seu nou àlbum "El Turista". Rouse parla amb l'equip del programa sobre aquest treball i les dificultats que ha tingut al cantar en castellà.

L'equip del programa també ha visitat el CCCB per veure la mostra "Atopia. Art i ciutat al segle XXI". Una exposició composta per 168 obres d'art contemporani de diversos artistes, que mostren el malestar de les ciutats i la incomoditat de l'individu a l'univers urbà.

A més, l'escriptor James Ellroy parla de la seva darrera novel·la "Sangre vagabunda" i Ángeles Caso, guanyadora del Premi Planeta 2009

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán