Continuarà: 1 juny
Continuarà...  Continuarà: 1 juny

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", ens porta aquesta setmana les últimes novetats en cinema, música,...

02/06/2010 00:26:45
Continuarà: 1 juny Continuarà: 1 juny
Continuarà: 1 juny 00:26:45 02/06/2010
Sinopsis

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", ens porta aquesta setmana les últimes novetats en cinema, música, art i literatura.

La Mala Rodríguez presenta al programa el seu nou disc "Dirty bailarina" que tot justa acaba de treure. "Continuarà" entrevista la cantant per parlar sobre l'enregistrament a Atlanta i sobre les seves col¿laboracions amb Mefe i Estrella Morente.

L'equip del programa també ha parlat amb l'astronauta Michael E. López-Alegría per parlar del documental que ha dirigit Manel Huerga, "Son and Moon, diario de un astronauta". En el film explica els nou mesos que va passar a l'Estació Espacial Internacional i sobretot la relació a distància que mantenia amb el seu fill i la seva família.

El Teatre Lliure celebra la segona edició del cicle Radicals Lliure, una mostra de les obres teatrals més avantguardistes i de les propostesescèniques per a les ments més obertes.

A més, el programa fa una degustació gastronòmica al restaurant El Bistrot de l'Hotel Barcelona Sants, de la mà del seu xef Ramon Ribas. I presenta el llibre "Alondra y Termita" de Jayne Anne Phillips.

Per acabar l'Agenda recomana les millors activitats culturals de la setmana.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán