Continuarà: 8 juny
Continuarà...  Continuarà: 8 juny

El programa d'aquesta setmana ha preparat per la secció de cinema, un repàs de totes les estrenes de pel·lícules previstes per la temporada...

09/06/2010 00:24:28
Continuarà: 8 juny Continuarà: 8 juny
Continuarà: 8 juny 00:24:28 09/06/2010
Sinopsis

El programa d'aquesta setmana ha preparat per la secció de cinema, un repàs de totes les estrenes de pel·lícules previstes per la temporada d'estiu.

"Continuarà" presenta la segona edició del Festival Sonarkids 2010, que tindrà lloc al CCCB i al MACBA del 12 al 13 de juny, una setmana abans del Sònar. Dues jornades plenes de tallers i activitats, música i art per fer gaudir a petits i grans.

L'equip del programa ha parlat amb l'Ada Parellada que presenta el llibre"Com fet a casa", un llibre receptes fàcils de fer i que ajuden a estalviar temps a la cuida. Parellada que imparteix, cursos de cuina i tallers en els seus tres restaurants Semproniana, Petra i Pla dels Àngels, ensenya a cuinar de manera saludable i a escollir els ingredients de la indústria alimentària.

A més, visita la mostra"Praga, París, Barcelona. Modernitat fotogràfica de 1918 a 1948" que es pot visitar fins el 12 de setembre. L'exposició conté gairebé 200 fotografies que mostren la fotografia d'avantguarda d'autors catalans com Pere Català Pic, Josep Masana, Josep Sala i Emili Godes, o d'autors vinculats a Praga o París com Man Ray, Duchamp, Sougez i Drtikol.

I el llibre que presenta aquesta setmana és "El hijo del desierto" la novel·la històrica d'Antonio Cabanas.

Per acabar l'Agenda recomana les millors activitats culturals.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán