Enlaces accesibilidad
Dilluns 9 de setembre a Ràdio 4

Ràdio 4 comença nova temporada amb un nou programa d'esport i noves seccions a l'espai 'Directe 4.0'

  • Toni Marín continuarà com a conductor del matinal ‘El matí a 4 bandes’ i Xantal Llavina del magazín de la tarda ‘Directe 4.0’
  • ‘No sóm ningú’ és un programa d’esports en clau d’humor
  • ‘La felicitat’ és una idea de David Escamilla que anirà els dijous a les 22.00 hores
  • L’espai musical ‘La Tornada’ estarà dirigit i presentat per Andreu Viñas
  • Els dissabtes continua el ‘Catalunya Expres Magazine’ amb Joan Arenyes

Per
L'equip del Directe 4.0
L'equip del Directe 4.0

Les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Tot el que tu vols ho tens a Ràdio 4, la primera en català.

Ràdio 4 inicia el dilluns 9 de setembre a les 06.00h. la seva nova temporada, amb una programació de servei públic i amb novetats que busquen reforçar els seus programes principals.

Per aquells que els agrada començar el dia amb l’opinió dels protagonistes de l’actualitat, continua ‘El matí a 4 bandes’ (08.00h. a 12.00h.). Toni Marín comença la setena temporada en antena al capdavant del magazín amb noves incorporacions com Salvador Giner, Francis Casado, Anna Alós i Gemma Torelló.

El magazín ‘Directe 4.0’(16.00h. a 19.00h.), que dirigeix i presenta Xantal Llavina, estrena la tercera temporada amb nous col.laboradors, com el científic català Dani Jiménez, que farà una secció de ciència didàctica anomenada ‘Ciència per gent de lletres’. La cuinera Ada Parellada explicarà receptes, i Sor Lucia Caram estarà al capdavant de la secció ‘Canvi de xip’.

“Després de 490 programes i més de 1.000 convidats, volem continuar creixent en aquesta tercera temporada ampliant els oients que cada tarda connecten amb Ràdio 4 i ens segueixen a les xarxes socials”, explica Xantal Llavina.

El programa es reforça amb cinc noves seccions al voltant d’Internet: ‘Xarxa.cat’ amb Ricard Castellet i Trina Milán; ‘Un món d’aplicacions’ amb Roger Franco; ‘Fotolol’ amb Dolors Boatella; ‘Community.cat’ amb Dani Casanovas i Guim Fortuny i la secció ‘Politipop’ que ens parla de la relació de la música i la política amb el periodista Jordi Barcia.

Continuen els col.laboradors fidels del ‘Directe 4.0’: l’actor Quim Masferrer amb la secció ‘EntreNOvista’, la ‘Contra 4.0’ amb el periodista de La Vanguardia Lluís Amiguet, els reméis de l’Albert Rami, l’economia amb els professors de IESE Jaume Llopis i Miquel Lladó, el món del teatre amb l’Escena 4.0’ amb l’actor i director Enric Cambray, el cinema amb Conxita Casanovas i els blocs més interessants amb Carlota Fàbregas.

En l’apartat de novetats s’estrena el programa d’esports en clau d’humor ‘No sóm ningú’, elaborat per un grup de joves periodistes procedents de la UAB, dissabtes de 16.00h. a 17.00h. O ‘La felicitat’, una idea de David Escamilla cada dijous a les 22.00h.

En el terreny musical, Ràdio 4 és el principal referent de la producció que es porta a terme a casa nostra.

De dilluns a divendres, de 20.00h. a 22.00h, ‘La Tornada’, un programa dirigit i presentat per Andreu Viñas, va més enllà de ser un espai d’acompanyament musical per acabar el dia amb bon ritme.

Els dissabtes continua el ‘Catalunya Expres Magazine’ (17.00h. a 20.00h.) amb Joan Arenyes. Tres hores de música amb tota l’actualitat musical del país, entrevistes, concerts i actuacions en directe. Imprescindible per participar en l’elecció del Disc Català de l’Any, que els oients de Ràdio 4 van otorgar a Txarango en la seva darrera edició.

Continuen programes com ‘Tradicionarius’, dedicat a la música folck o ‘Club Trébol’ que ens apropa egrans músics i orquestres catalans dekl segle XX, amb Jordi Roura.

Les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Tot el que tu vols ho tens a Ràdio 4, la primera en català.

RTVE

anterior siguiente