Enlaces accesibilidad

"Continuarà" visita l'exposició de Kiki Smith a la Fundació Joan Miró

  • Altres protagonistes del programa són el cantant cubà Kumar, el llibre 'La actualidad de China' y el restaurant de vins Monvínic

Per
"Continuarà" visita l'exposició de Kiki Smith a la Fundació Joan Miró

L'artista nord-americana Kiki Smith presenta a la Fundació Joan Miró l'exposició ¿Her memory¿, una reflexió sobre el cicle vital de la dóna, la vida i la mort. Una mostra molt naïf i artesanal que romandrà oberta fins al 24 de maig.

L'equip del 'Continuarà' ha parlat amb el músic cubà Kumar. El cantant de hip hop presenta el seu nou dics 'Película de barrio' on parla de les històries quotidianes que l'envolten.

En l'apartat de llibres, el programa presenta 'La actualidad de China' del corresponsal de La Vanguardia, Rafael Poch de Feliu. Un llibre diferent sobre Xina explicat per una persona que ha viscut molts anys en aquell país i hi ha conegut molta gent.

En el seu espai de tendències, 'Continuarà', visita aquesta setmana el restaurant especialitzat en el món del vi Monvínic, al carrer Diputació de Barcelona. Aquest restaurant, creat per Sergi Ferrer-Salat, té com a eix vertebrador el vi, conté una carta de vins digital amb ampolles provinents dels cinc continents. Monvínic també compta amb una sala per a tastos i conferències i una biblioteca amb totes les referències relacionades amb el món del vi.

A més, el programa ha fet el seguiment durant 24 hores d'un grup de joves estudiants de teatre que cada dimarts interpreten 'Igeminat'.