­­­­
Gastronomía

Saber menjar, qué menjar, on menjar....

La tòfona Blanca per Paco perez

La tòfona Blanca per Paco perez

El cuiner Paco Perez, del restaurant Mirarmar de Llançà, recomana la "Tôfona Blanca".

Degustació gastronómica al restaurant El Bistrot de l'Hotel Barcelona Sants

Restaurant El Bistrot de l'Hotel Barcelona Sants

De la mà del seu xef Ramon Riba.

Indochine Ly Leap

Restaurant Indochine Ly Leap

A l'Eixample de Barcelona el restaurant ple de màgia i encant.

Primers Premis gastronòmics Time Out

I Premis gastronòmics Time Out

El Continuarà s'endisa en la festa dels primers Premis de Gastronomia Time Out.
Cava texturitzat, Una creació de Joan Roca i Agustí Torelló

Cava texturitzat

Descubrim el Cava texturitzat: una salsa que conserva l'aroma i les bombolles del cava.
Tapioles 53, Cuina a foc lent

Restaurant Tapioles 53

Sarah Stothart ens parla del seu racó petit i acollidor, el somni de la seva vida.
Els dolços de Mey Hofmann

Pastisseria Mey Hofmann

Mey Hofmann ens presenta els seus dolços i la seva pastisseria de Barcelona.
David Seijas, el perfil del Sumiller

David Seijas, el perfil del Sumiller

David Seijas, reconegut Sumiller, ens parla de vins.

Els nous vins del Priorat

Ens hem traslladat fins el Priorat per mostrar-vos les noves bodegues de la comarca.
Restaurant Axol, cuina creativa en plena naturalesa al Maresme.

Restaurant Axol

Coneixem el Restaurant Axol, una cuina creativa en plena naturalesa al Maresme.
El Continuarà visita el Forn Turris

Forn Turris

Turris és el nom del forn que, fa dos anys, va aconseguir posar de moda el pa a Barcelona. Ara han obert una altra botiga.

Bodegues Torres

Bodegues Torres és dedica a l'elaboració d'una àmplia selecció de vins de tinta...

­­­­
CERCA

Ara des d'aquest cercador pots trobar tots aquells vídeos que El programa Continuarà ha emèss.

És molt fàcil, només has de possar el títol que vols trobar i clicar al botó "cerca"

 

Cercar vídeos

Espacio reservado para promoción
cid:825