Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat a la Generalitat i al govern central que facin un esforç per destinar més recursos econòmics a l'Ajuntament de Barcelona per poder tirar endavant la gestió i els projectes municipals. 'Amb la crisi i els recursos actuals no podem fer front a les coses que hem de fer', va dir. I va afegir que el consistori Barcelona rep ara un 20 per cent menys de diners de les altres administracions.

El programa d'ahir també va dedicar una part del temps a comentar les últimes novetats i les conseqüències de l'anomenat 'Cas Palau'. Els analistes de '59 segons' van criticar els partits i les administracions per no reaccionar davant les alertes expressades per la Sindicatura de Comptes.

Els minuts finals de l'edició d'ahir van estar dedicats a parlar de l'impacte i els temors que genera entre els ciutadans la passa de grip A, amb els testimonis de dues pacients que han estat ingresadse per tenir la malaltia i que ja la van superar.

  • La trama se destapó a final de los 90 y salpicó a figuras del empresariado catalán
  • Ex altos cargos de Hacienda hicieron la vista gorda en inspecciones a empresas
  • Entre los acusados están el ex presidente del Barça y el ex jefe de Inspección de Hacienda
  • Presuntamente salieron beneficidas empresas del Grupo Torras y de Núñez y Navarro
  • El casó forzó a Borrell a renunciar a la Presidencia del PSOE en 1999

La localidad barcelonesa de Arenys de Munt ha celebrado este domingo una consulta sobre la indepencia catalana, no vinculante y sin la organización del ayuntamiento por decisión judicial. A mediodía, un grupo de falangistas se ha manifestado por la unidad de España y no se han registrado incidentes. (13/09/09)

En Arenys de Munt, una localidad de Barcelona de 8mil habitantes, se vota hoy una consulta sobre la independencia de Cataluña. No está organizada por el Ayuntamiento porque un Juzgado se lo ha prohibido. Coincidiendo con la consulta, un grupo de falangistas se ha manifestado para mostrar su rechazo. Mossos, Policía Local y voluntarios velan por la seguridad en el pueblo. 13/09/09.

Un centenar de personas se ha concentrado desde las 12.30 horas en Arenys de Munt contra la consulta sobre la independencia de Cataluña en la población. 13/09/09.

El municipio catalán de Arenys de Munt celebra hoy una polémica consulta sobre la autodeterminación de Cataluña con el apoyo de partidos y movimientos nacionalistas, en una jornada en la que también se manifestará la Falange en contra de la independencia. 13/09/09.