Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Vivía con ellos y con su pareja, un hombre encarcelado en el Reino Unido por pederastia. La policía se ha llevado de la casa una bolsa con varios objetos.

Entrevistem Xavier Trias i analitzem les mesures d'ajust econòmic de Zapatero.

Analitzarem les mesures anunciades per Zapatero i especialment la retallada de sou dels funcionaris. Són més dels que ens calen? Tenen privilegis que els donen mala imatge? Cal reformar la Llei de la Funció Pública per a fer ajustos laborals? En parlarem amb el catedràtic de la UPF, Guillem López Casasnovas i el professor de Dret d'ESADE, Joan Coscubiela. A la segona part rebrem Xavier Trias, president del Grup Municipal de CiU a Barcelona, per evaluar el resultat de la consulta de la Diagonal.

El primero en caer ha sido una casa de dos plantas. Después se caía un edificio de tres plantas que estaba en construcción. 23 unidades de bomberos trabajan en la zona.

La celebración del título del Barcelona ha finalizado con una carga policial al producirse disturbios entre los asistentes a Canaletas.

La celebración del 20º título de Liga del FC Barcelona tuvo su nota negativa con los incidentes de los hinchas radicales con los Mossos d'Squadra (16/05/2010).

La avenida de Diagonal ha sido la avenida de la discordia en Barcelona. Las propuestas para reformar la Diagonal, la arteria principal que atraviesa la ciudad, han enfrentado a los partidos políticos y a la ciudadanía. Y esa polémica consulta popular sobre la reforma de la Diagonal, ha terminado con el cese del número 2 del ayuntamiento de Barcelona. El rechazo popular ha sido determinante: 8 de cada 10 barceloneses de los que han votado han dicho NO a cualquier reforma.

Tractem del model de ciutat i de la reforma de la Diagonal. Per això hem rebut all plató els urbanistes Jordi Borja i Lluís Racionero per parlar sobre el futur d'aquest important carrer de Barcelona, que el travessa de cap a cap. De fet, discutim quin ha de ser el model urbanístic de la ciutat: de les eines per a conjugar espais, finalitats, serveis i persones que hi viuen i passen. També hem entrevistat el president de la Borsa de Barcelona i exconseller Joan Hortalà per a conèixer la seva opinió sobre les pujades i baixades que en poques hores ha registrat la darrea setmana el mercat de valors. També tractem de la crisi, del cas de Grècia de les trobades de Rajoy amb Zapatero i Montilla.