Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Reportaje sobre esta terrorífica película, remake de otra del mismo título de 1981, que se ha rodado en 3-D. Emitido el 10 de septiembre de 2009.

El crítico Jesús Palacios comenta la secuencia final de la película Barbarella, dirigida por Roger Vadim y protagonizada por Jane Fonda. Emitido el 10 de septiembre de 2009

Tarantino: Presidente del jurado en Cannes 2004. Cómo consigue un director, con apenas 3 películas ser presidente del jurado en Cannes: la respuesta la tiene Tarantino. Emitido el 28 de mayo de 2004

George Clooney es uno de los actores que más veces ha visitado la Mostra de Venecia en los últimos años, pero no por eso deja de ser muy esperado. Clooney ha presentado allí su último trabajo: una comedia en la que comparte protagonismo con otro guapo oficial: Ewan Mc Gregor.

Molt ha canviat el cinema des dels seus inicis fins als nostres dies, ja que abans ens havíem de conformar amb el blanc i negre o amb el cinema mut. Avui dia podem gaudir del color, d'una alta qualitat d'imatge, d'efectes especials, i d'històries que fan que les pel·lícules esdevinguin grans productes, claus en les nostres vides.

Sant Sebastià celebra aquest any la 57a edició d'un consolidat festival de cinematografia que ha pres rellevància a nivell mundial. Grans pel·lícules com la que s'estrena aquests dies de Quentin Tarantino fan que estrelles d'arreu visitin durant uns dies els encants d'aquest indret meravellós de la geografia espanyola. Visitat no només per saber cuidar el setè art sinó també per la qualitat de la seva gent, pels seus indrets o per tot el que el fa màgic. Així que ja ho sabeu, del 18 al 26 de setembre la cita està a Sant Sebastià.

Oliver Stone sigue sacándo partido a su interés por las figuras políticas. En su momento retrató a Nixon, Bush y Fidel Castro, y recientemente ha seguido con su cámara durante meses a Hugo Chávez. El director ha presentado hoy en Venecia el resultado.