Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Viatjar és una aventura, però si el pilot de la història és Álex de la Iglesia, tot es torna imprevisible com demostra la seva darrera pel·lícula: ‘El cuarto pasajero’. L’actor i model Rubén Cortada és un d’aquests passatgers i ha visitat ‘Punts de vista’ per parlar del film, de la seva trajectòria i dels seus futurs projectes.

 La cantant Lorena Gómez s’ha sincerat d’una forma més segura i decidida que mai interpretant el seu darrer single ‘Me vuelvo a la vida’, el primer senzill d’un disc que sortirà el 2023 i que, per primer cop, ha compost íntegrament.

El compositor i poeta Cesk Freixas presenta un disc on ha posat música a poemes de l’escriptor Roc Casagran. Es titula ‘Direm nosaltres’ i ha interpretat el single ‘Que lluny ens du l’amor’ a ‘Punts de vista’. 

A més, l’experta cinematogràfica de ‘Punts de vista’ Desirée Defez ha proposat diverses pel·lícules per passar un Halloween terrorífic.

Viatjar és una aventura, però si el pilot de la història és Álex de la Iglesia, tot es torna imprevisible com demostra la seva darrera pel·lícula: ‘El cuarto pasajero’. L’actor i model cubà Rubén Cortada és un d’aquests passatgers i ha visitat ‘Punts de vista’ per parlar del film, de la seva trajectòria i dels seus futurs projectes.

El director de L'immensita asegura que se enamoró de los ojos de Penélope Cruz, de esa mirada que, asegura, destila misterio, transmite profundidad y también muchas incógnitas. Y esa mirada es ahora la mirada de Carla, una madre de familia que en la Italia de los 70 se refugiará en su imaginación para escapar de un día a día que se mueve entre la violencia y la incomprensión.

Foto: EFE/Chema Moya

Pablo Romero-Fresco dirige 'Donde acaba la memoria', una cinta documental sobre Ian Gibson. Conxita Casanovas, nuestra enviada especial a la Seminci, ha estado con ellos. 

 

Debatimos con tres críticas de cine que han participado en el VI Foro de Mujeres Cineastas, celebrado en la Semana Internacional de Cine de Valladolid, SEMINCI, y dedicado este año a las mujeres en la crítica de cine. 

Se sientan en la mesa Nuria Vidal, Andrea Morán y Elisa McCausland. 

La Tronera, el programa de cultura de RNE en Castilla y León, se ha realizado desde la SEMINCI. Presentado por Helena Cerveto, se emite los jueves a las 13.10 horas. 

RTVE.es estrena en exclusiva el tráiler de La fortaleza, una comedia negra que ha sido seleccionada para el Festival de Cine de Sevilla. Un filme dirigido por Chiqui Carabante con Fernando Cayo, Goya Toledo, José Manuel Poga, Fernando Tejero, Vito Sanz, Carla Nieto y Manuel Zarzo en los papeles protagonistas. Un thriller que plantea una intriga sobre una reunión familiar tras el fallecimiento del patriarca donde las cosas no saldrán según lo esperado y cada miembro del clan descubrirá algo sobre sí mismo.

Lluís Marco acaba de ser reconegut pel festival internacional de curtmetratges Filmets amb la Venus d’Honor per la seva extensa carrera cinematogràfica i per la seva faceta com a doblador. A ‘Punts de vista’ ha fet un repàs per la seva trajectòria amb Tània Sarrias

La cantant Elena Vargas ha acompanyat a altres artistes durant molts anys, però ara toca escoltar-la a ella. Una veu de cor flamenc que ha decidit expressar-se a través de ritmes llatins i urbans. Ha interpretat el seu nou single ‘El Escuadrón’. 

Marta Espar i Maiol Virgile són els directors de ‘Bailar la locura’, un documental que explora els límits entre la ‘normalitat’ i la ‘bogeria’. Han rebut el Premi del Públic al Festival de Choreoscope per aquest projecte que van començar l’estiu de 2019. 

A més, Víctor Clares ha portat cinc propostes documentals del Festival Inèdit i Núria Moliner ha mostrat edificis futuristes de ciència-ficció dels anys seixanta i setanta.