Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El sorteo de Navidad no trae suerte a Navarra, donde apenas se reparten 64.000 euros en premios. El Parlamento foral rechaza las enmiendas a la totalidad de los presupuestos presentadas por la oposición y la Ley continúa con su tramitación. La Cámara navarra también aprueba la reforma fiscal impulsada por el Gobierno de Uxue Barkos. - 22/12/2015

No ha podido ser. Este año, el Gordo de la Lotería de Navidad se va íntegro para Roquetas de Mar, en Almería. Pero la suerte ha dado bastantes alegrías en Extremadura, entre ellas el cuarto premio que ha revolucionado el Bar Los Faroles de Tornavacas, donde se han vendido 9 series del 52.215. Lo han adquirido en una administración de Navaconcejo, que les buscó más expresamente para ellos, y la trajo desde Alcorcón... Desarrollo económico y creación de empleo, ejes de la Agenda de Regadíos 2020 de la Junta de Extremadura. Cuenta con una inversión de 87 millones y medio de euros del Plan de Desarrollo Rural... La oficina Técnica de Accesibilidad de Extremadura ha entregado hoy sus premios... Galardones para reconocer el trabajo de instituciones y empresas para suprimir barreras y lograr la inclusion social de los discapacitados... Entre los premiados, el que fuera presidente de la confederación del Guadiana Eduardo Alvarado

A Sant Antoni de Portmany la penya sevillista ha repartit una pluja de milions del segon premi de la loteria de Nadal.
El ministeri de Medi Ambient ha arxivat les prospeccions petrolieres que volia fer una multinacional al golf de Lleó i que afectava les cotes de les Balears.
L'Ajuntament de Palma ha denegat definitivament la llicència d'obres al centre comercial Palma Springs que s'havia de construir a Ses fontanelles.
L'Autoritat Portuària presentarà l'any que ve el Pla d'Usos del Port de Maó que inclou recuperar les cases de Cala Figuera amb l'oposició dels seus habitants.
El Consell de Mallorca rebutja catalogar el monòlit de Sa Feixina com a Bé d'Interès Cultural que l'ajuntament podrà esbucar.
El Mallorca dóna a Pepe Gálvez un partit més de marge i  s'asseurà a la banqueta contra l'Elx.
Boires a primera hora i temperatura que pot baixar lleugerament.

El nombre de Artur Mas, principal escollo en las negociaciones con la CUP, sigue sobre la mesa. Junts Pel Sí mantiene la propuesta que ya hizo en el segundo debate de investidura: una presidencia coral transitoria, formada por cuatro personas que se repartirían el poder y que encabezaría Mas. Su objetivo sería poner en funcionamiento el marco legal para convocar unas elecciones constituyentes antes de 18 meses. En estos dos meses de reuniones, se ha concretado la oferta de un plan de choque social. Unos 270 millones de euros a repartir en 35 medidas que pasan por rentas mínimas, ayudas a la dependencia o contra la pobreza infantil. Dos días después de las elecciones generales, dicen que nada ha cambiado.

Ni el primero, ni el segundo y sólo un pico del tercero. Esta vez los grandes premios han pasado de largo por Madrid. Sólo a última hora el 5.163, el tercero, ha venido a consolar una mañana de decepciones.

  • Alegria i cava a dojo en aquesta administració de Roda de Berà, agraciada amb 15 sèries del 12.775, prop de dinou milions d'euros del segon premi de la loteria de nadal que majoritàriament ha anat a parar a les treballadores i a alguns usuaris de la residència d'avis "Mirador de Berà" d'aquesta localitat tarragonina. Una administració de Santa Perpètua de Mogoda ha venut una petita part d'aquest premi, la mateixa administració que també ha resultat premiada amb part d'un cinquè premi. Ha estat un segon premi molt matiner, feia 35 segons que havia començat el sorteig quan els nens del col.legi de San Ildefonso l'han cantat. La grossa, en canvi, s'ha fet esperar.
  • Eren gairebé dos quarts de dotze quan la Lorena i la Nicole han cantat el 79.140, la grossa de nadal, premiada amb 400 mil euros el dècim, que s'ha venut íntegrament a Roquetas de Mar, a Almeria. És la primera vegada que el primer premi cau en aquesta localitat.
  • Els catalans ens hem gastat aquest any prop de 384 milions d'euros en loteria, gairebé un 4 per cent més que l'any passat. El premi més tardà ha estat el tercer, el 5.163, premiat amb 50.000 euros el dècim, molt repartit a diverses localitats catalanes, com ara Barcelona ciutat, Abrera, Tàrrega o l'Ametlla de Mar. Catalunya ha rebut també íntegre el 73.867, un dels cinquens premis, a Caldes de Montbui. I molts pessics de diversos cinquens premis, repartits per tot el territori.
  • Després de les eleccions generals de diumenge, Junts pel Sí ha donat a conèixer la seva proposta a la CUP. Inclouria un govern de transició amb una presidència coral repartida entre quatre persones i un procés sobiranista que s'hauria de fer amb seguretat jurídica. La proposta l'han tancat els negociadors d'ambdúes formacions, i se sotmetrà diumenge a la votació de l'assemblea Nacional de la CUP.
  • Són les 5 Copes que ha guanyat el Barça en aquest 2015 i que avui llueixen juntes en el dinar de la directiva blaugrana amb la premsa. Mentrestant, tècnics i jugadors ja estan de vacances i s'espera que tornin per al partit del dia 30 contra el Betis on estrenaran les samarretes amb l'escut de campions del món.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para mañana, miércoles, en Asturias nuboso o cubierto con apertura de claros por la noche, con lluvias débiles en la primera mitad del día.
La cota de nieve en torno a 2000 metros. Las temperaturas mínimas sin cambios en el litoral y en ascenso en el interior y las máximas sin cambios en la Cordillera y en descenso en el resto. El viento variable flojo con predominio de la componente sur