Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

9 detenidos por presunta pertenencia a un grupo violento juvenil que actuaba en Valdemoro. Estaban liderados por un miembro de la banda latina de los Trinitarios con numerosos antecedentes. Se les acusa de tráfico de drogas y de captar a menores entre 14 y 18 años a los que, presuntamente, obligaban a cometer delitos con castigos físicos y presión psicológica. Habían ocupado un edificio de casas situado frente a un Instituto.

La Junta de Extremadura inicia una nueva ronda de contactos con los grupos parlamentarios. Hoy ha sido el turno de Podemos. El objetivo: llegar a un acuerdo sobre los presupuestos regionales de 2016, tras el rechazo en la Asamblea a la propuesta de Fernández Vara. Para la formación morada, el ejecutivo extremeño se ha precipitado con el calendario de reuniones mientras ellos, aseguran, realizan propuestas…
2015 ha sido un año marcado por las elecciones políticamente hablando. En mayo, las municipales y autonómicas provocaron un cambio de gobierno en la Junta. Y todavía colean las negociaciones de los comicios generales de hace una semana. Noticias de Extremadura repasa hoy las informaciones políticas de este año que termina…
Esta librería cacereña es una de las 9 que en toda España han sido reconocidas con el sello de calidad. Una distinción que otorga el ministerio de cultura y que forma parte de una iniciativa para fomentar la lectura y apoyar a las librerías independientes…
Es una tradición más de la Navidad extremeña. Hablamos del Belén Viviente de Montemolín. Los visitan personas de todos los rincones de la región y también de fuera. Participan alrededor de 150 vecinos para recrear la vida de Jesús…

La policia cerca l'agressor d'un jove colombià que morí ahir a l'hospital de Son Espases de Palma després de rebre un tall al coll.
L'Obra Cultural Balear lliura els premis 31 de Desembre. El premi Francesc de Borja Moll va ser per la comissió cívica del tricentenari.
La Plataforma 31 de Desembre demana el dret a decidir.
L'històric socialista menorquí, Artur Bagur, ha demanat la baixa del PSOE. Va ser batle de Maó 15 anys. La baixa coincideix amb els mals resultats del PSOE a Menorca.
5 tones de caramels es repartiran durant la colcada dels Reis de Palma, el capvespre de dia 5 de gener. El pressupost augmenta en 50 mil euros més que l'any passat.
Una trentena de nins i joves sarauís viuen bona part de l'any acollits aquí per famílies mallorquines. Avui han visitat el Parlament balear.
El Mallorca torna als entrenaments després de les vacances de Nadal. El pròxim partit serà dissabte dia 2 al camp de l'Elx, podria ser la darrera oportunitat de Pepe Gálvez.

Después de muchos días secos, hoy es jornada de precipitaciones generalizadas por toda Extremadura, más frecuentes e intensas en el norte de Cáceres, donde pueden ser persistentes. Tenderán a remitir al final del día, quedando en intervalos nubosos. La cota de nieve estará por encima de los 1800 metros en la mañana y 1500 hacia la tarde. Temperaturas mínimas en ascenso y máximas en descenso …

DESPRÉS DE L'EMPAT: LA CUP REPRÉN EL DEBAT EN L'ÀMBIT LOCAL I JUNTS PEL SÍ ANALITZA LA SITUACIÓ
La CUP comença avui mateix a debatre dins de les seves organitzacions locals qué s'ha de fer després de l'empat d'ahir entre els partidaris i el contraris a la investidura d'Artur Mas a l'assemblea de Sabadell. Dissabte s'hauriea de prendre la decisió definitiva a la reunió del Consell de Política del partit anticapitalista. Mentrestant, Junts pel sí analitza la situació al Parlament, una situació que allarga una setmana més el bloqueig a Catalunya.

CONSELL FEDERAL PSOE: SÁNCHEZ DISPOSAT A NEGOCIAR AMB PODEMOS SI RENUNCIA AL REFERÈNDUM CATALÀ
Al Comitè Federal del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha mostrat disposat a parlar amb Podemos d'un acord de govern però ha posat la seva línia vermella en la renúncia al referèndum que Pablo Iglesias vol celebrar a Catalunya.

REUNIONS A MONCLOA: IGLESIAS DIU QUE NO RENUNCIA AL REFERÈNDUM I RIVERA APOSTA PER UN GRAN PACTE AMB PP I PSOE
Precisament Iglesias ha dit que ell manté les seves intencions. Ho ha fet després de reunir-se a Moncloa amb Mariano Rajoy a qui ha comunicat que no tindrà el suport dels seus diputats a la investidura. Rajoy també s'ha trobat amb Albert Rivera.que ha apostat per un pacte amb PP i PSOE

OCUPACIÓ CAP D'ANY: PLENA OCUPACIÓ A BARCELONA I BONES PREVISIONS A LA MUNTANYA TOT I LA MANCA DE NEU
Barcelona encara el cap d'any amb plena ocupació al sector dels apartaments i amb els hotels ratllant també el cent per cent. A la muntanya la manca de neu no afecta de moment a les reserves i l'ocupació d'aquests dies estarà al voltant del 65 per cent

L'ARGENTÍ JA S'ENTRENA: MESSI I EL BARÇA SÓN ELS TRIOMFADORS DELS PREMIS GLOBE SOCCER AWARDS
Messi s'ha incorporat aquest matí als entrenaments del Barça després de recollir a Dubai el Globe Soccer Award com a millor jugador de 2015. A la mateixa gala, Josep Maria Bartomeu va rebre els guardons de millor president i millor equip i el directiu Javier Bordas, el de club més mediàtic.

La previsión meteorológica en la Comunidad de Madrid indica que habrá intervalos nubosos y lluvias y chubascos débiles en toda la zona oeste y de la Sierra, que podrán extenderse al resto de la región, según ha informado la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET). Las temperaturas mínimas apenas sufrirán cambios, mientras que las máximas irán en descenso. Los vientos soplarán flojos del sureste.

Los madrileños realizaron cerca de 12 millones de viajes entre julio y septiembre, es el 20% del total nacional. De media emprendieron 1.800 viajes por cada 1.000 habitantes y la duración media de las pernoctaciones superó las 7 noches. La Comunidad recibió el 4,6% de los visitantes nacionales, según los datos de Estadística. -- Aprobado el proyecto para mejorar el enlace entre las carreteras M-503 y M-500. Habrá un nuevo carril y se acondicionará el trazado para hacerlo más seguro. El plazo será de 4 meses y la inversión supera el millón 200.000 euros. -- 28 de diciembre, Día de los Santos Inocentes. Aunque las bromas son cada vez menos frecuentes, se siguen practicando. -- Con los regalos de Papá Noel recién entregados la vista de muchos niños y no tan niños está puesta ya en los Reyes Magos. Artículos de cocina y relacionados con la última película de la Guerra de las Galaxias apuntan a ser los que más carguen los camellos de sus majestades.

Los parlamentarios electos por Melilla recogen hoy sus credenciales ante la JEZ. Familiares y amigos de Emin y Pisly han vuelto a concentrarse a las puertas de la Asamblea para pedir justicia. Los jóvenes melillenses aparecieron muertos por disparos en aguas de Marruecos hace ya dos años. La Policía Local ha detenido a una persona acusada de un presunto delito de lesiones durante una pelea la noche del 24. Los bares y restaurantes de la CAM han colgado el cartel de completo el primer fin de semana de navidad. La ocupación ha rondado estos días el 90 por ciento y las previsiones para la noche de fin de año son optimistas. David Sánchez deja la Unión Deportiva Melilla y ficha por el Cádiz. En basket, el Melilla Baloncesto ficha al pívot sevillano Javi González, que cubrirá el hueco de Edu Gatell.

El monopoli de l'anticicló s'acaba. Després de més de 50 dies d'estabilitat i sequera, acabarem l'any amb el pas de diversos fronts: el primer, entre avui a la tarda i demà; el segon, dijous. Fronts que deixaran plugims dispersos, nevadetes al Pirineu, permetran l'entrada del vent, aixecaran les boires de Ponent i faran que les temperatures vagin a la baixa. Resumint: estarem distrets.
 

El fuerte viento reaviva el peligro de incendios. La presidenta del PP vuelve a hablar de fracaso político y cobardía para referirse a la retirada de presupuestos. El Instituto de Investigación Biosanitaria podría entrar en funcionamiento en el plazo de dos meses.

Ascienden a 222 los afectados por el brote de legionella en Manzanares aunque el brote remite según el consejero de Sanidad.

Los hosteleros de Cartagena y su comarca tienen una ocupación durante estas Navidades del  70 por ciento. Las cifras de este año son mejores que las del año pasado. Piden menos carga fiscal. Por otro lado, les damos cuenta de la actualidad deportiva tras el fin de semana.-28/12/2015

Radiodiari Migdia - Balears - 28/12/15

La secretària general del Psib-Psoe, Francina Armengol, participa avui a Madrid a la reunió del Comité Federal dels socialistes convocada per analitzar el resultat de les eleccions generals. Diu que li toca al PP intentar formar govern, però que si no ho fa el PSOE estarà a l'alçada de les circumstàncies. El govern balear acaba de constituir la Mesa per lluitar contra la pobresa energètica, perquè la gent amb menys recursos pugui pagar la factura del llum. "De l'autonomia al sobiranisme". Aquest és el lema sota el qual la Plataforma 31 de Desembre ha convocat enguany la manifestació reivindicativa que organitza anualment per demanar major autogovern per a les Illes Balears. La Federació d'Associacions de Veïns de Palma proposa que el monument de Sa Faixina sigui traslladat al museu militar de Sant Carles. La federació espanyola de Triatló ha confirmat la presència de Mario Mola als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de l'any que vé.

DESPRÉS DE L'EMPAT: LA CUP REPRÉN EL DEBAT EN L'ÀMBIT LOCAL I JUNTS PEL SÍ ANALITZA LA SITUACIÓ
La CUP comença avui mateix a debatre dins de les seves organitzacions locals qué s'ha de fer després de l'empat d'ahir entre els partidaris i el contraris a la investidura d'Artur Mas a l'assemblea de Sabadell. Dissabte s'hauriea de prendre la decisió definitiva a la reunió del Consell de Política del partit anticapitalista. Mentrestant, Junts pel sí analitza la situació al Parlament, una situació que allarga una setmana més el bloqueig a Catalunya.

CONSELL FEDERAL PSOE: SÁNCHEZ DISPOSAT A NEGOCIAR AMB PODEMOS SI RENUNCIA AL REFERÈNDUM CATALÀ
Al Comitè Federal del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha mostrat disposat a parlar amb Podemos d'un acord de govern però ha posat la seva línia vermella en la renúncia al referèndum que Pablo Iglesias vol celebrar a Catalunya.

REUNIONS A MONCLOA: IGLESIAS DIU QUE NO RENUNCIA AL REFERÈNDUM I RIVERA APOSTA PER UN GRAN PACTE AMB PP I PSOE
Precisament Iglesias ha dit que ell manté les seves intencions. Ho ha fet després de reunir-se a Moncloa amb Mariano Rajoy a qui ha comunicat que no tindrà el suport dels seus diputats a la investidura. Rajoy també s'ha trobat amb Albert Rivera.que ha apostat per un pacte amb PP i PSOE

OCUPACIÓ CAP D'ANY: PLENA OCUPACIÓ A BARCELONA I BONES PREVISIONS A LA MUNTANYA TOT I LA MANCA DE NEU
Barcelona encara el cap d'any amb plena ocupació al sector dels apartaments i amb els hotels ratllant també el cent per cent. A la muntanya la manca de neu no afecta de moment a les reserves i l'ocupació d'aquests dies estarà al voltant del 65 per cent

L'ARGENTÍ JA S'ENTRENA: MESSI I EL BARÇA SÓN ELS TRIOMFADORS DELS PREMIS GLOBE SOCCER AWARDS
Messi s'ha incorporat aquest matí als entrenaments del Barça després de recollir a Dubai el Globe Soccer Award com a millor jugador de 2015. A la mateixa gala, Josep Maria Bartomeu va rebre els guardons de millor president i millor equip i el directiu Javier Bordas, el de club més mediàtic.