Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Secretaria General del PSN, María Chivite, cree que Pedro Sánchez podría incluir a UPN en su ronda de consultas para formar gobierno en España. Esparza, líder regionalista, responde marcando sus líneas rojas.

El govern prepara un pla d'emergència per la sequera.
EMAYA implantarà a final d'any la recollida selectiva mòbil de fems en el centre històric de Palma.
La investigació contra el càncer apunta a tractaments individualitzats.
El Sindicat Manos Limpias ha retirat els càrrecs contra Miguel Tejeiro, exsecretari de l'Institut Noos.
Els treballadors dels gelats Kalise es concentren per protestar contra el seu acomiadament.
La rueta infantil de Maó enceta el carnaval a les Illes.
Jorge Lorenzo acaba els entrenaments de pretemporada com el millor pilot de MotoGP.
Intervals de niguls amb alguna pluja ocasional amb tendència a desaparèixer.

Medra a incidencia da gripe e xa se nota nunha maior afluencia de pacientes ás urxencias, sobre todo nas provincias de Lugo e A Coruña, onde empezou a estenderse, este ano, o andazo. A maior incidencia agárdase para os próximos días pero os especialistas calculan que vai ser menos virulenta que en anos anteriores // A Xunta aproba o plan de seguridade viaria para os proximos 5 anos, co obxectivo de reducir as mortes en accidentes de trafico. Ademais, anuncia unha nova oferta publica de emprego, de 448 prazas: 146 para servizos sociais, 124 pra prevencion e extincion de incendios e 22 de especialistas en seguridade e saude no traballo // O Celta está xa en Sevilla para o partido de ida das semifinais da Copa que disputarán a partir das oito e media da noite. 04/02/16

La Junta anuncia la oferta pública de empleo correspondiente a este año, que supera las 3.000 plazas.

El Consejo de Seguridad Nuclear aplaza hasta la segunda mitad del año su decisión sobre el futuro de la central de Garoña.

Confirmado en Salamanca un segundo caso de “Zika” en la Comunidad, en un varón que había viajado a Venezuela.

Valladolid y Ponferradina preparan el derbi autonómico de este fin de semana en Zorrilla, donde nunca han ganado los bercianos - 04/02/16

No habrá más retirada de vestigios franquistas, al menos hasta finales de abril, hasta que el Ayuntamiento cuente con una norma jurídica y con el listado que está realizando la cátedra de la memoria histórica para evitar errores como los cometidos en los últimos días.


El ministre de l'Interior en funcions adverteix que la decisió de Junts pel sí i la CUP d'activar la tramitació de les tres lleis que inclou la resolució independentista del Parlament pot ser un delicte. Jorge Fernández Díaz ha recordat que el Constitucional va anular el text i tot el que es deriva. Des de la CUP, Anna Gabriel ha advertit que no faran marxa enrera i que si són inhabilitats hi haurà més gent disposada a fer el mateix.

A Madrid segueixen les negociacions. Aquest matí s'han reunit Pedro Sánchez i Albert Rivera. I a tot això el CIS ha fet públic el baròmetre amb intenció de vot. El PP tornaria a guanyar i repetiria resultat i la gran novetat és que Podemos i les seves confluències passarien a ser la segona força política superant al PSOE que perdria un punt i mig. Ciutadans també perd. A Catalunya reforçaria la victoria En Comú Podem, puja Esquerra i cau Democràcia i Llibertat.

Avui és el dia mundial de la lluita contra el càncer, una malaltia que a Catalunya pateixen 110.000 persones, i de la que cada any se'n diagnostiquen 34.000 nous casos. Les associacions de malalts demanen que es destinin més recursos a la investigació.

El Barça sentencia el pas a la final de Copa del rei amb una contundent victòria per 7 a 0 en el partit d'anada contra el València. Els blaugrana van fer gaudir el Camp Nou amb una exhibició de joc culminada amb 4 gols de Luis Suárez i 3 de Leo Messi. Neymar també va completar una gran actuació tot i fallar un penal.

I, com no, des d'avui ens deixem endur pel plaers als que convida el carnaval. Dijous gras que aquest matí celebraven a molts mercats i que té la botifarra d'ou i la coca de llardons com a gran protagonistes del dia. Es calcula que menjarem un 2 per cent més de botifarres que l'any passat. Després us expliquem l'origen d'aquesta tradició.

 

Continuamos baixo a influencia do anticiclón que nos deixa o ceo con pocas nubes ou prácticamente despexado, despois dunha mañá de xeadas e bancos de néboa polo interior. 04/02/16

El govern prepara un pla d'emergència per la sequera.
EMAYA implantarà a final d'any la recollida selectiva mòbil de fems en el centre històric de Palma.
La investigació contra el càncer apunta a tractaments individualitzats.
El Sindicat Manos Limpias ha retirat els càrrecs contra Miguel Tejeiro, exsecretari de l'Institut Noos.
Els treballadors dels gelats Kalise es concentren per protestar contra el seu acomiadament.
La rueta infantil de Maó enceta el carnaval a les Illes.
Jorge Lorenzo acaba els entrenaments de pretemporada com el millor pilot de MotoGP.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para la Comunidad de Madrid cielo despejado y temperaturas en descenso, con mínimas que rondarán los cero grados mientras que las diurnas no pasarán de los trece. De acuerdo con estas predicciones, se esperan heladas débiles en el área de la sierra. El viento será del este y nordeste flojo.

Comparecencia del consejero de Sanidad para explicar la nueva gestión de las listas de espera y la situación de las urgencias hospitalarias. -- El Ayuntamiento de Madrid considera que los cementerios madrileños necesitan un buen lavado de cara. -- Tabaco, obesidad y sedentarismo son factores de riesgo de padecer cáncer. El de colon es el tumor más frecuente y el de pulmón el más mortífero. -- La moda toma la Plaza de Colón que se convierte en una pasarela al aire libre.

La consejera de Desarrollo Económico e Innovación, Leonor González,  ha comparecido en el Parlamento Regional para explicar la estrategia de freno al cierre de la planta de cigarrillos Altadis que afecta a casi 500 trabajadores. El objetivo es que Altadis reconsidere el cierre. 

El Principado rescindirá el contrato con TRAGSATEC. Asturias y Aragon pedirán explicaciones sobre las ayudas al carbón nacional. Madrid aplicará cuanto antes las ayudas por daños de incendios forestales.

PROCÉS INDEPENDENTISTA. EL GOVERN ADVERTEIX QUE ACTIVAR LES LLEIS DE RUPTURA A ESPANYA  POT SER UN DELICTE.

BARÒMETRE CIS. EL PP TORNARIA A GUANYAR LES ELECCIONS,PODEMOS SUPERARIA AL PSOE I CIUTADANS PERDRIA VOTS.

LLUITA CONTRA EL CÀNCER. 1 DE CADA 3 PERSONES TINDRÀ CÀNCER AL LLARG DE LA SEVA VIDA.

LI FA UN SET AL VALÈNCIA. EL BARÇA SENTENCIA EL PAS A LA FINAL DE LACOPA DEL REI AMB 4 GOLS DE SUÁREZ I 3 DE MESSI.

DIJOUS GRAS. LA BOTIFARRA D'OU DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LES CELEBRACIONS DEL CARNESTOLTES.