Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Posposen la declaració de la infanta Cristina alemenys fins la setmana que ve.
Maria Antònia Munar, que ha declarat avui en el cas Minser, estaria negociant un acord global amb la fiscalia. 
Alfonso Grau, exvicealcalde de València, ha declarat que va ser Barberà qui adreçà Urdangarin a la Fundació Turisme València.
La presidenta Armengol defensa davant els empresaris que l'impost turístic és una manera de no seguir gravant la classe mitjana.
El director de Seguretat de Palma és amenaçat amb pintades davant ca seva.
El Palma Futsal s'ha fet avui la foto oficial de la plantilla amb la incorporació de Helinho i Nico Sarmiento.

Extremadura vuelve a estar conectada por aire. Así recibían el primer avión que aterriza en el Aeropuerto de Badajoz procedente de Barcelona, tras la firma del contrato con Air Nostrum. Tres cuartos de hora más tarde, despegaba el primer vuelo pacense hacia Madrid. La ocupación media de esta jornada es del 59 por ciento, aunque la ruta a la capital catalana roza casi el lleno. Entre los clientes, satisfacción…
Crece 12 puntos en 4 años la diferencia salarial entre géneros en Extremadura. Es del 25,14 por ciento, una de las más altas del país. Significa que una mujer debe trebajar 3 meses más para cobrar como un hombre. Son datos de un informe de Comisiones Obreras que reclama más igualdad de género…
Bankia comienza a devolver, desde hoy, a todos sus pequeños accionistas, el dinero invertido en su salida a Bolsa en 2011. Un proceso, tras la sentencia del Supremo, con el que la entidad quiere evitar llegar a juicio. Las asociaciones de consumidores, de usuarios de bancos y diversos bufetes de abogados consideran que la cantidad a devolver debe ser mayor…
La obra de Carlos Fadón, uno de los fotógrafos más representativos del arte contemporáneo brasileño, llega al MEIAC de Badajoz. Es la primera vez que su trabajo se expone en España. Una retrospectiva en torno al paisaje urbano…

Una ingeniería electrónica gijonesa dirige un proyecto innovador para el desarrollo de un sensor intraocular para personas con glaucoma.
La Fiscalía y la Acusación Particular quieren que Julio Pardo, el pastelero avilesino que está siendo investigado por la muerte de su mujer, sea juzgado por un delito de asesinato. Su defensa solicita pruebas psiquiátricas y dice que no recuerda los hechos.

Es una de las empresas del total de doce nuevas que se ha incorporado al programa de reinserción social para víctimas de violencia de género, doméstica o intrafamiliar.  El gobierno riojano valora los resultados del programa de inserción laboral para víctimas de delitos con violencia de género o doméstica. Participan ya 44 empresas. Desde su puesta en marcha hace 5 años ha habido 38 contrataciones.  En los últimos años, se estima que alrededor de 1 millón de personas han entrado en Europa huyendo de diferentes conflictos. Una situación que retrata en fotografías como las del riojano, Robert Astorgano.

  • Per unanimitat gairebé, els treballadors del torn de matí del metro han decidit NO acceptar l'última oferta de TMB sobre els contractes parcials i els sous, que són les qüestions més encallades en la negociació. Els sindicats consideren la proposta molt allunyada de la plantilla./ La vaga del metro durant els dies del congrés de mòbils sembla doncs inevitable. A l'espera del que deicideixi l'assemblea del torn de tarda... aquest matí els treballadors han rebutjat per insuficient l'oferta de l'empresa i han ratificat les aturades de 24 hores per dilluns i dimecres vinents. Entre la plantilla hi ha força malestar.
  • El govern català no refarà la conselleria d'exteriors... ni tampoc li canviarà el nom... malgrat la suspensió cautelar pel recurs al Constitucional. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, està convençut que el recurs acabarà en no res i es mostra disposat a seguir endavant amb el departament de Raül Romeva.
  • Els fets delictius a Catalunya han baixat un 9% en els últims 4 anys./ Un dels problemes que preocupen i força als responsables de la seguretat a Catalunya en les últimes setmanes és la tensió que s'està vivint a als barris de la Mina i Sant Roc des de l'assassinat d'un jove gitano al Port Olímpic. Una mort que ha desfermat un enfrontament entre dos clans enfrontats
  • L'ajuntament de Salou rebutja una possible consulta ciutadana per decidir el futur del projecte Barcelona com va apuntar el president Puigdemont.
  • El Barça de bàsquet ja s'ha entrenat aquest matí a La Corunya...on aquesta tarda debuta a la Copa del Rei contra el Bilbao en el primer partit de quarts de final. El partit el podreu veure al canal Teledeporte a partir de les 7 ./ Tothom coincideix que aquesta edició és una de les més igualades dels últims anys... Per això el tècnic i el capità blaugrana no volen que l'equip es despisti a les primeres de canvi....
  • Un dels grans de la música, Luis Eduardo Aute, obre avui una nova edició del festival Guitar BCN. El cantautor madrileny porta al Palau de la Música les seves millors cançons de 40 anys al peu del canó.

Alerta amarilla por nieve en el centro y norte de Navarra. Los sindicatos de TRW Navarra intentarán negociar con la matriz Europea de la multinacional el ERE planteado al fracasar sus reuniones conla dirección en Pamplona. En caso de llegar el segundo modelo a Volkswagen Navarra, su producción llegaría a los 350 mil vehículos y superaría a la actual del "Polo". - 18/02/2016

El Palma Futsal torna demà a la competició després de l'aturada de la lliga. Demà juga a la pista del Santa Coloma, però la ment de tots està ja posada a la gran cita copera de dimarts contra el Barça.

El director general de Seguretat de l'Ajuntament de Palma, Martí Capó, ha denunciat davant la policia Nacional les amenaces que ha rebut. Dilluns va trobar el dibuix d'una diana a la mampara de la seva motocicleta, i la inscripció "t'esperam".

Esta tarde comeza, na Coruña, a final da copa do rei de Baloncesto. Faino co encontro entre o Barcelona e o Bilbao Basket que retransmitirá Televisión Española pola canle Teledeporte, a partir das 19 horas. A cidade acolle estes días á elite española do deporte da canastra // A Xunta aproba un programa para atraer proxectos tecnoloxicos, que superen os 50 millons de euros de investimento. O goberno galego apòrtará unha subvencion de entre o 25 e o 40% do investimento total. O conselllo tamen aprobou o decreto para facer o censo de vivendas baleiras propiedade dos bancos para poder destinalos a fins sociais // O Vicepresidente da Xunta, Alfonso Rueda, prantéxalle esta tarde ao alcalde de Vigo, Abel Caballero, a proposta de destinar o edificio do antigo Hospital Xeral da cidade a nova sede xudicial. Un novo uso para o que xa hai acordo por parte da Seguridade Social, propietaria do inmoble. 18/02/16

Alfonso Grau, exvicealcalde de València, ha declarat i ha dit que va ser Rita Barberà qui adreçà Iñaki Urdangarin a la Fundació Turisme València, que Grau presidia i que cofinançà 3 congressos organitzats per l'Institut Nóos.