Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Tots els centres de Primària i Secundària comptaran per primera vegada amb un protocol per detectar l'assetjament escolar. Un fenomen que es dóna massa sovint a les aules, com reconeixen les autores del curtmetratge "Días contados", alumnes de l'Institut Ramon Llull.

Victòria del Palma Futsal per 4 a 3 contra el Barça i passaport per a la final de Copa. Els palmesans han repetit la gesta i jugaran la primera final de la seva història. És la crònica d'una nit que, per alguns, acabà passada per aigua.
 

La fiscal contra la violencia sobre las mujeres ha insistido en Oviedo en la necesidad de que las víctimas denuncien a sus agresores para que éstos puedan ser condenados. Pilar Martín Nájera ha clausurado hoy unas jornadas en las que se analiza cómo erradicar la violencia de género.

Cerca de un centenar de empresas participan desde hoy en el Foro de empleo organizado por la Universidad de Oviedo en Gijón, destinado a ofrecer a los recién licenciados su primera oportunidad laboral.

Després de set anys d'obra, aturades i polèmiques, la constructora Acciona dóna per acabat el Palau de Congressos de Palma. Era la data definitiva d'entrega que havia marcat l'empresa. Encara queden però molts de detalls per rematar la infraestructura. L'Ajuntament de Palma i el Govern tenen ara un mes per comprovar que tot està correcte i recepcionar l'obra.

  • Segon dia de vaga de metro a Barcelona... sense els problemes de dilluns. Els accesos a la ciutat han tornat a ser complicats, però al metro els serveis mínims de fins a un 65 per cent han funcionat en general, tot i que amb algunes incidències tècniques. / Aquest segon dia de vaga coincidieix amb el segon dia on la velocitat d'accés a 40 municipis de l'àrea metropolitana està restingrida: El protocol s'activa pels elevats nivells de contaminació a Barcelona i la presència encara de pols africana a l'atmosfera
  • Aprofitant el rebombori polític provocat per la vaga i les conseqüències al Mobile, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha dit que están disposats a treballar per tal que Madrid pugui acollir el congrés del mòbils dintre d'uns anys. La Generalitat diu que s'entén la intenció però recorda que Barcelona té contracte fins el 2023./ Mentrestant el Mobile continua oferint novetats en molts àmbits diferents que els congeressistes segueixen amb atenció. / A part de les grans companyies, també hi ha mig centenar de "start-ups", petites empreses emergents que busquen finançament per als seus projectes. Propostes en educació, seguretat, de mobilitat o per fer més fàcil la vida quotidiana. Un sector amb molt potencial és el de la salut ...
  • El departament d'Interior posarà en marxa una nova campanya per lluitar contra el preocupant increment d'accidents mortals a les carreteres. Als jujats de Sabadell, l'exsecretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Pere Navarro, ha declarat aquest migdia per un tema relacionat amb l'operació Mercuri que investiga si van haver-hi pressions per la concessió d'un canal de televisió a un empresari italià
  • I a Girona, l'aprovació del nou cartipàs de l'ajuntament i el sou de l'alcalde ha apropat l'equip de govern convergent a Ciutadans i el Partit Popular. El pacte inclouria una lleugera rebaixa del sou que proposava Convergència. Demà ho aprovaran en un ple extraordinari, amb l'oposició, entre altres d'ERC, que considera l'acord una deslleialtat cap a Catalunya.
  • Dos gols de Leo Messi, un en què va deixar retratat el porter Check i un segon de penal, obren la porta al Barça als quarts de final de la Champions.
  • LANG LANG torna a tocar a Barcelona. El pianista xinès està considerat un dels millors interprets de l'actualitat. Dotat d'una tècnica prodigiosa Lang Lang ha traspassat les fronteres de la música clàssica per convertir-se en un fenòmen de masses.

Faltaba media hora para que terminara el plazo, cuando Podemos ha registrado en la Asamblea su enmienda a la totalidad de los presupuestos regionales. El lunes, se debatirá en pleno. Una sesión que arrancará con la defensa de las cuentas por parte de la consejera de Hacienda. Luego, Podemos tendrá 30 minutos para exponer las razones por las que quiere enmendar el texto. Según la presidenta de la Asamblea, la documentación de los presupuestos ha sido correcta…
UGT y Comisiones Obreras presentan la marcha minera que el viernes acabará en la Delegación del Gobierno en Badajoz. Quieren entregar una carta, exigiendo al Ejecutivo central que actúe para evitar el cierre. Los sindicatos piden el apoyo de la sociedad extremeña…
Los amantes de la ornitología tienen una cita el 12 y 13 de marzo. FIO, la Feria Internacional del Sector. Este año, entre las novedades, los visitantes podrán ver el Parque de Monfragüe a vista de pájaro gracias a la tecnología…
Su labor es imprescindible para que las personas con deficiencia visual ganen autonomía personal. Hablamos de los lazarillos. Perros guía a cuya labor se rinde homenaje en esta exposición pacense, cuando se cumplen 25 años de este servicio de la ONCE… (24/02/2016)
 

La plantilla de TRW aprueba en asamblea la última oferta de la dirección de la multinacional que deja en 123 los 250 despidos anunciados inicialmente. El Gobierno de Navarra anuncia una desviaciónj presupuestaria de 25 millones sobre el objetivo de déficit. El presidente de Osasuna, Luis Sabalza cesará esta tarde por desavenencias a dos de los directivos de su junta a los que ya ha encontrado sustitutos. - 24/02/2016

Pedro Sánchez i Albert Rivera han firmat un acord d'investidura. Un pacte de Govern que, si aconsegueix els suports necessaris, serà diferent del de les illes. La pregunta és ara si podria afectar la governabilitat a les Balears.

La constructora Acciona dóna per acabada l'obra del Palau de Congressos de Palma.
Diego Torres insisteix en la supervisió contínua que feia la Casa Reial sobre l'Institut Nóos.
Primera jornada de vaga dels treballadors de Bimbo en contra de l'ERO a Palma.
Les obres del parador d'Eivissa es podrien reprendre el 2017.
El Palma Futsal es classifica per a la final de la Copa del Rei després de vèncer al Barcelona.

En La Rioja el ministro de Justicia en funciones, Rafael Catalá, ha presidido la comisión entre instituciones contra la violencia y ha visitado el futuro Palacio de Justicia. También ha repasado asuntos de actualidad nacional. Ciudadanos llevará mañana al Parlamento varias propuestas a la ponencia de la Reforma del Estatuto de Autonomía. El Ayuntamiento ha sancionado a la empresa Serunión con 34.000 euros por tres faltas graves en los menús que se sirven en el programa de ayuda a domicilio. Tercer día de juicio por el asesinato de José Antonio Ávila, El Sevi con la declaración de policías de la investigación. Reportaje de dos maestros toneleros en una bodega de Cenicero que adaptan el montaje de las barricas al espacio del calao. Reportaje sobre el uso de la madera de la poda de viñas para biomasa. Tranquilidad tras detectarse en La Rioja el primer caso de virus zika. Entrevista en directo a José Antonio Oteo, Jefe del Departamento de Enfermedades Infecciosas San Pedro. El Naturhouse La Rioja 33 a 22 al Guadalajara y se consolida en el segundo puesto. La selección española de baloncesto femenino se enfrenta a Suecia en el Palacio de los Deportes de Logroño.

La técnico municipal que tasó los terrenos de las Teresitas en 2001 ratifica su tasación 15 años después. El valor de aquellos terrenos insiste era de 19 millones de euros y no los 53 que pagó el Ayuntamiento a inversiones las Teresitas. Hoy ha arrancado el juicio civil cuya sentencia no se conocerá hasta que finalice el proceso penal.