Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La presidenta del Parlament reivindica un millor sistema de finançament.
El cardiòleg Oriol Bonnín, Medalla d'Or de la comunitat.
Francina Armengol demana que l'Estat condoni una part del deute de la Comunitat.
Milers de persones participen en els actes del Dia de les Balears.
El jutge Manuel Penalva diu que la Policia Local de Palma està infectada.
Més de 3.000 nord-americans poden votar avui els candidats a la presidència dels Estats Units.
El Mallorca s'ha fet avui la foto oficial amb la camiseta del centenari.
Albert Torres cercarà un nou títol mundial en la categoria de Madison a Londres.
Predomini de cel estirat amb presència de niguls a partir d'avui horabaixa.

INVESTIDURA amb accent valencià pel finançament i el deute. // AUTODEFENSA per a víctimes de violència masclista. // EL LLEVANT se la juga amb un R. Madrid ple de baixes. // L'ENCESA de gaiates va il·luminar anit Castelló, i hui se'n sabran els premis. -- INVESTIDURA con acento valenciano por la financiación y la deuda. // AUTODEFENSA para víctimas de violencia machista. // EL LEVANTE se la juega con un R. Madrid lleno de bajas. // L'ENCESA de gaiates iluminó anoche Castellón, y hoy se sabrán los premios. 


A dos quarts de cinc arranca el debat d'investidura amb el discurs del candidat Pedro Sánchez en el que explicarà les bases del seu projecte i de l'acord signat amb Ciutadans. Un acord que no li garanteix els suports suficients i, a hores d'ara, es fa molt difícil que el líder socialista pugui ser escollit aquesta setmana ja que Podemos manté el seu no i el PP també. Debat d'alt voltatge polític que obre una nova etapa a les Corts espanyoles i que podrem seguir en directe a La 1 de Televisió Espanyola, al 24 horas, a Radio Nacional i a la web de radio televisió espanyola.

Avui pujarem a l'helicòpter del Servei Català del Trànsit que des de fa uns dies centra la seva atenció en caçar conductors que fan servir el mòbil mentre condueixen. L'objectiu és lluitar contra l'increment de la mortalitat a les carreteres que va augmentar un 13 per cent l'any passat. Al darrera de molts accidents hi ha aquest tipus de distraccions.

En llibertat provisional el professor d'un institut de beta  l'Ametlla del Vallès, detingut ahir al vespre per presumptes abusos sexuals a tres alumnes. Tres famílies i la mateixa escola ho van denunciar als Mossos d'Esquadra.  El departament d'Ensenyament ha suspès cautelarment el professor durant tres mesos mentre s'aclareixen els fets.

Als esports, sentirem Andrés Iniesta. El capità del Barça somia repetir triplet, considera Messi, Suárez i Neymar, la millor davantera de la història, però diu que la lliga no està sentenciada. I a l'Espanyol, vuit jugadors no s'han pogut entrenar avui per un brot de gastroenteritis.

  • Sale tras cumplir seis años y medio por intentar reconstruir Batasuna
  • Cerca de 200 personas le han recibido a su salida entre vítores y aplausos
  • Señala que "la paz es el camino" y que "esa apuesta hay que llevarla hasta el final"
  • Ha dicho al The New York Times que quiere ser candidato a lehendakari por Bildu

Mañana miércoles en Asturias tendremos cielo nuboso o cubierto, con precipitaciones, en general débiles, más frecuentes e intensas en la mitad oriental durante la segunda mitad del día. Cota de nieve por encima de 1500 m al principio, bajando hasta 1000 metros al final del día. Temperaturas mínimas en ascenso, localmente notable en el interior occidental, y máximas en descenso ligero, excepto en el litoral donde se mantendrán con pocos cambios. Heladas débiles en zonas altas de la cordillera. Viento de componente oeste, más intenso en el litoral, donde será ocasionalmente fuerte en los salientes.
 

La consejería de Desarrollo Rural ha reunido hoy a las organizaciones agrarias UCA, COAG y ASAJA para consensuar una posición de Asturias ante la crisis láctea, que se remitirá al Ministerio en los próximos días.

El agua de las minas asturianas es una fuente de energía de gran futuro, según un equipo de Hunosa que ha estudiado sus posibilidades. En la actualidad el Hospital Álvarez Buylla y el edificio de investigación del Campus de Mieres ya se alimentan gracias a lo que se denomina la energía geotérmica contenida en esas aguas.

Estabilidad para comenzar marzo en Extremadura, como estaba previsto. El cielo se muestra completamente despejado en toda la región, como vemos en imágenes de esta mañana en Mérida. Va a continuar así al menos hasta el jueves, cuando podremos ver intervalos nubosos sobre todo en el norte de Cáceres. Seguimos con vientos variables, pero flojos. Las mínimas se mantienen, pero las máximas suben. 17 grados alcanzan en Cáceres y 19 en Badajoz...

La Junta estudia implantar la jornada laboral de 35 horas semanales entre los funcionarios extremeños. Y sus sueldos aumentarán un 1 por ciento. Sube un 29 por ciento la partida para el Instituto de la Mujer. Son medidas incluidas en los presupuestos regionales para este año, que los altos cargos de la Administración autonómica han empezado a detallar hoy en comisión parlamentaria...
La Guardia Civil desarticula una organización criminal especializada en hurtos y robos con violencia, mediante el método del 'abrazo cariñoso'. Sus víctimas eran personas de avanzada edad. De momento, hay 3 detenidos. Actuaban en la provincia de Cáceres. Lo sustraído alcanzaría los 120mil euros…
Estos jóvenes intentan aclarar sus dudas sobre su futuro educativo. Deben elegir carrera y centro donde cursarla. La Universidad de Extremadura abre sus puertas para ofrecerles información sobre los grados que imparte, para ayudarles a tomar la decisión…
Estos burros estaban casi abandonados, tras el fallecimiento de su dueño. Ahora están a cargo del 'Refugio del Burrito', que busca familias adoptantes. Deben darles refugio y disponer de una parcela. Según los veterinarios, NO podrán ser utilizados para cría ni como animales de carga…

La presidenta del Parlament reivindica un millor sistema de finançament.
El cardiòleg Oriol Bonnín, Medalla d'Or de la comunitat.
Francina Armengol demana que l'Estat condoni una part del deute de la Comunitat.
Milers de persones participen en els actes del Dia de les Balears.
El jutge Manuel Penalva diu que la Policia Local de Palma està infectada.
Més de 3.000 nord-americans poden votar avui els candidats a la presidència dels Estats Units.
El Mallorca s'ha fet avui la foto oficial amb la camiseta del centenari.
Albert Torres cercarà un nou títol mundial en la categoria de Madison a Londres.