Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

As obras de construcciónn das vías do AVE están provocando grandes destrozos nas estradas e pistas dos concellos ourensáns polos que transcorren.
Segue a busca di mozo de ferrol, Brais Bogo Graña de 24 anos, desaparecido dende o pasado venres en santiago, onde estudaba Bioloxia.
A celebración da Semana Santa vive hoxe un dos seus días grande en Lugo. (21/03/16)

Cancel·lats 35 vols a l'aeroport de Palma per la vaga de controladors francesa. També ha provocat molts de retards tant en sortides com en arribades. La majoria de rutes que connecten Mallorca amb Europa passen per l'espai aeri francès.

Cancel·lats 35 vols a l'aeroport de Palma per la vaga de controladors francesa.
La societat Aizoon, propietat de la infanta i Urdangarin, contractà com a auxiliar administrativa una de les treballadores domèstiques.
Podem adverteix que l'executiu els ha mentit amb el projecte de la Facultat de Medicina.
La CAEB anuncia un creixement del PIB del 3,1% per enguany.
Jorge Lorenzo encapçala el mundial de GP després de guanyar a Qatar.
El Mallorca empata amb el Mirandés i suma 34 punts, a 3 del descens.
 

As obras de construcciónn das vías do AVE están provocando grandes destrozos nas estradas e pistas dos concellos ourensáns polos que transcorren. As autiridades locais van facer informes cos danos para que sexa o Ministerio de Fomento quen os repare, no caso de que as empresas constructoras non o fagan.
Segue a busca di mozo de ferrol, Brais Bogo Graña de 24 anos, desaparecido dende o pasado venres en santiago, onde estudaba Bioloxia. A familia e os amigos consideran estranas as circunstancias da desaparicion.
A celebración da Semana Santa vive hoxe un dos seus días grande en Lugo. Alí terá lugar esta tarde a procesión da Virxeda Esperanza, na que a Armada é unha das protagonistas. (21/03/16)

Continúan los trabajos de limpieza de la A-23 en Monrepós tras el desprendimiento
ZEC no logra el apoyo del pleno para recurrir al Tribunal Constitucional el ICA
SOS Racismo atendió en 2015 más de 800 consultas de migrantes

As obras de construcciónn das vías do AVE están provocando grandes destrozos nas estradas e pistas dos concellos ourensáns polos que transcorren. As autiridades locais van facer informes cos danos para que sexa o Ministerio de Fomento quen os repare, no caso de que as empresas constructoras non o fagan.
Segue a busca di mozo de ferrol, Brais Bogo Graña de 24 anos, desaparecido dende o pasado venres en santiago, onde estudaba Bioloxia. A familia e os amigos consideran estranas as circunstancias da desaparicion.
A celebración da Semana Santa vive hoxe un dos seus días grande en Lugo.
Alí terá lugar esta tarde a procesión da Virxeda Esperanza, na que a Armada é unha das protagonistas. Na cidade da muralla están xa, procedentes de Ferrol, a unidade de gastadores, e as seccións de Infantería de Mariña do Tercio Norte e do Arsenal Ferrolán que, pola tarde, lle darán escolta á imaxe da virxe. (21/03/16)

El Partido Popular e Izquierda Unida de Gijón dicen que el proyecto de área metropolitana para la zona central de Asturias colisiona con los ayuntamientos, y que el Principado debe dar un paso atrás.

El colectivo Asturias Laica pide a los políticos que no asistan a actos religiosos. El portavoz del PP en Oviedo protesta por la no asistencia del equipo de gobierno municipal a la misa de Ramos.

  • Més de 24 hores després de l'accident d'autocar de Freginals encara no s'n saben les causes. Si bé tot apunta a un error humà, avui el conseller d'Interior només ha descartat que la culpa fos de l'estat de la via. Mentrestant la companyia defensa la professionalitat del conductor./ Ara queden 24 ferits ingressats a diversos hospitals de la zona, entre ells el conductor, que és un dels que es troba greu./ Mentrestant, les 13 víctimes mortals ja han estat identificades. Sabem que són de 6 nacionalitats diferents, la majoria, 7, de nacionalitat italiana. Els cossos segueixen al tanatori de Tortosa on ja han començat a arribar les famílies./ Els actes en memòria de les víctimes s'han repetit a tot Catalunya. Molts davant dels ajuntaments: a Tortosa, aprop del lloc de l'accident, i també a Mollet del Vallès, d'on és l'empresa de l'autocar.
  • En el segon dia de vaga dels controladors aeris francesos, avui s'han cancel·lat 69 vols dels 772 previstos per avui a l'aeroport del Prat, la majoria amb destinació a França o que han de sobrevolar l'espai aeri francés. El sindicat francès convocant de la protesta es queixa de la reducció del nombre de controladors quan, segons ells, totes les previsions de trànsit indiquen un important creixement de passatgers.
  • La primera tongada d'uns 2.000 estudiants britànics que han vingut a Catalunya per gaudir del Saloufest, ja ha passat la primera nit de festa. Aquesta primera vetllada s'ha desenvolupat sense incidents .
  • Tot i l'empat al difícil camp del Vila-real, el Barça és ara un punt mes aprop del títol. Un partit acompanyat de polèmica per l'actuació arbitral i per les protestes dels jugadors de Vila-real, pel penal sobre Neymar i, sobretot per les mans no assenyala des a Piqué

Mejorar la producción y comercialización de los productos apícolas extremeños. Es el objetivo del paquete de ayudas que ha aprobado hoy el consejo de gobierno. La dotaión es de 2millones 184mil euros. El ejecutivo regional también ha dado luz verde al decreto que establece las bases reguladoras de las ayudas para financiar proyectos de investigación…

Huelga de limpieza en Badajoz. Ha comenzado esta medianoche y se alargará 3 días, si no hay acuerdo en las reuniones de hoy. Los trabajadores exigen equiparar sus condiciones laborales a los empleados de la concesionaria en otros lugares y un aumento de plantilla…

Con permiso de la lluvia, el Jerte empieza a teñirse de blanco, aunque todavía quedan algunos días para que la flor de los cerezos esté en pleno auge. El Valle se prepara para recibir a la primavera con actividades como ésta, en Cabezuela, donde han engalanado el casco histórico…

Las cofradías extremeñas también están pendientes del cielo. La lluvia ya obligó ayer a suspender procesiones en Badajoz y Cáceres y las que salieron, acortaron recorrido. Las Hermandades esperan que esta noche haya tregua para sacar los pasos…