Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Don Felipe y doña Letizia presiden la investidura como doctores Honoris Causa por la Universidad de Salamanca de Victor García de la Concha y José Narro. La plataforma por la escuela pública pide la derogación de la LOMCE a los grupos políticos representados en las Cortes autonómicas. Astorga recuerda a la peregrina estadounidense Denisse Thiem cuando se cumple un año de su desaparición. El Quesos Cerrato de Palencia ya solo depende de sí mismo para ser primero en la LEB Oro y lograr el ascenso deportivo a la ACB. (05/04/16)

Cadira buida de la consellera de transparència avui al parlament a l'espera que sigui nomenat un substitut.
L'arquitecte que reformà la casa de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha dit que va ser Miguel Tejeiro qui li indicà que havia de facturar una part a Aizoon.
El Parlament aprova avui la Renda Social Garantida que beneficiarà enguany a 3 mil famílies necessitades de les Balears.
El Govern amplia les ajudes als pagesos per compensar els efectes de la sequera fins als 2 milions i 8 milions en crèdits.
El Consell d'Eivissa i l'Oficina d'Hisenda a les Pitiüses intensificaran les inspeccions contra el lloguer turístic irregular.
El càncer de còlon, el tumor maligne de major incidència a Espanya, es pot detectar amb una prova molt senzilla.
L'atleta eivissenc Antoni Roig ha estat premiat amb el Cornelius Atticus 2015, a tota una vida dedicada a l'esport.
Després d'uns dies de calma, avui tornam a tenir tempestes i ruixats. Pluges que poden ser intenses i que duraran fins demà. La temperatura es manté i la màxima no passarà dels 17 graus.

Extremadura ya ha remitido a Hacienda el plan de ajuste para cuadrar las cuentas regionales y alcanzar el objetivo de déficit en 2018. Permitirá, espera la Junta, recibir 66 millones de euros del Fondo de Liquidez Autonómica para este primer trimestre del año. Mientras espera respuesta del Ministerio, el Gobierno extremeño se muestra sorprendido ante la retención de fondos del Estado por el retraso en el pago a proveedores…

Toque de atención de Julián Carretero a Fernández Vara. El líder de Comisiones Obreras quiere saber cómo se van a afrontar el déficit y la deuda de la región. Y urge al presidente de la Junta a comenzar a gobernar, ahora que ya tiene presupuestos…

Que ninguna localidad o pedanía carezca de vía alternativa de evacuación, en caso de incendio forestal. Fin al que el Ejecutivo regional destina 10 millones de euros... Se beneficiarán 22 pueblos situados en puntos de alto riesgo…

Con un repaso a las canciones más significativas del folklore extremeño, el grupo 'Los Jateros', de Fregenal de la Sierra, saca disco para conmemorar su 50 aniversario. Medio siglo en el que más de mil personas han formado parte del grupo…

El tribunal del caso Mareaha llamado a declarar como testigo a Soledad Saavedra, la esposa del ex presidente del Principado Vicente Álvarez Areces, para que explique los gastos en el instituto Adolfo Posada,
como ayer propuso la defensa de uno de los empresarios acusados
En la sesión de hoy en la Sección Tercera de la Audiencia el Principado y las defensas se acusaron mutuamente de politizar este caso de presunta corrupción.

Al acuerdo de concertación regional en el que trabajan desde hace meses Gobierno, patronal y sindicatos, le quedan sólo flecos, según el ejecutivo asturiano. Para los sindicatos y los empresarios lo que resta es que se concrete el marco financiero y las inversiones para hacer viable su cumplimiento.

PAPERS DE PANAMÀ: OLEGUER PUJOL I ÀLEX CRIVILLÉ ESQUITXATS PER L'ESCÀNDOL DE LES EMPRESES OPAQUES

Oleguer Pujol Ferrusola i Alex Crivillé són els nous noms esquitxats pels papers de Panamà Segons la sexta i el Confidencial, els documents detallen que el fill petit de l'expresident de la Generalitat hauria utilitzat societats opaques per cobrar comissions milionàries per la compra de 1.152 oficines del Santander. Oleguer Pujol ja està imputat a l'Audiència Nacional per blanqueig de capitals i frau fiscal. L'excampió del món de motociclisme, va utilitzar una societat opaca per cobrar els seus drets d'imatge.

MOCIÓ CUP: LA MESA DEL PARLAMENT MANTÉ LA MOCIÓ EN L'ORDRE DEL DIA DEL PLE DE DEMÀ

Al Parlament, la mesa ha rebutjat retirar la moció independentista de la CUP mentres segueixen les diferències amb la CUP

ALCALDESSA BERGA: ES NEGA A DECLARAR DAVANT DEL JUTGE INVESTIGADA PER NO RETIRAR L'ESTELADA EN PERÍODE ELECTORAL
LES TÀSSER A DEBAT: US MOSTREM COM FUNCIONEN AQUESTES PISTOLES ELÈCTRIQUES A DEBAT AL PARLAMENT
El Parlament debat aquests dies si els Mossos han de fer servir o no les pistoles tàsser. Avui us explicarem què són Així es disparen els dos dards que disparen aquestes pistoles elèctriques. Es claven a la persona a la que se li poden fer descàrregues de fins a 400 volts. Diverses organitzacions consideren que són molt perilloses i moltes policies ho veuen com una solució per situacions de risc.

PLUJA A DOJO: L'AIGUA QUE HA CAIGUT FA CRÉIXER EL CABAL DELS RIUS I PROVOCA PROBLEMES DE TRÀNSIT
Segueix activat en fase de prealerta el pla Inuncat per les precipitacions que han creuat Catalunya en les últimes hores i que en alguns punts han incrementat el cabal dels rius. Ara, s'està pendent del temporal de mar. A primera hora la incidència més destacada ha estat el caos de trànsit a l'àrea metropolitana de Barcelona

NIT DE CHAMPIONS AL CAMP NOU

Als esports, tots pendents del partit d'aquesta nit. Anada dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el Reial Madrid al Camp Nou

FENOMEN MASTERCHEF: CREIX EL NÚMERO DE CURSOS I ALUMNES QUE VOLEN APRENDRE ELS SECRETS DE LA CUINA
Demà comença a la La 1 l'esperadíssima quarta temporada de Masterchef. Un fenomen que ha fet créixer l'afició de molts pels fogons. S'han multiplicat els cursos i els alumnes que volen aprendre els secrets de la cuina. Qui sap si després de passar pels cursos acaben sent concursants del programa de moda.

Acuerdo entre Comunidad y Ayuntamiento para el cierre por reforma de la línea 1 de metro. Las obras, como pedían en Cibeles, se retrasan casi un mes y comenzarán el dieciocho de junio. Es decir, cuando el curso escolar esté prácticamente terminado. Y el servicio alternativo de autobuses lo realizará la EMT.