Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Camps es Francisco Camps, expresident de la Generalitat valenciana, es desvincula de la decisió de contractar l'Institut Nóos al qual pagaren 3 milions i mig d'euros. Davant del tribunal i en qualitat de testimoni, ha declarat Camps que quan el 2004 assistí al 'València Summit' no sabia què era Nóos ni que Iñaki Urdangarin era al darrere.
 

La defensa de la Infanta ha denunciat que Manos Limpias els oferí doblers a canvi de retirar l'acusació a la germana del rei. La policia ha detengut la cúpula de Manos Limpias acusada de xantatge. L'advocada de Manos Limpias, Virginia López Negrete, s'ha desvinculat d'aquesta presumpta oferta i ha dit que continuarà amb l'acusació.
 

Presentada en Santander la Coordinadora Nacional de Asociaciones de afectados por sentencias de derribo. Pleno municipal con caracter urgente y extraordinario en Santander para dar cuenta de la salida de Antonio Mantecon del grupo municipal tras su expulsion de Ganemos. En menos de un mes habra concluido la obra de restauracion del terreno afectado por el desprendimiento de Borlena. El Racing se enfrenta el domingo a las cinco de la tarde al Tudelano.

La presidenta de Navarra, Uxue Barkos, cuestiona que el cumplimiento del déficit sea lo prioritario horas antes de la reunión del Consejo de Política Fiscal en Madrid. El vicepresidente del Gobierno foral, Manu Ayerdi, defiende la implantación de Ikea en Navarra. presentado en baluarte el proyecto artísitco "Persona", de Míkel Belascoáin, una obra que aúna pintura, música, cine y neurología. - 15/04/2016

Presentada en Santander la Coordinadora Nacional de Asociaciones de afectados por sentencias de derribo. Pleno municipal con caracter urgente y extraordinario en Santander para dar cuenta de la salida de Antonio Mantecon del grupo municipal tras su expulsion de Ganemos. En menos de un mes habra concluido la obra de restauracion del terreno afectado por el desprendimiento de Borlena. El Racing se enfrenta el domingo a las cinco de la tarde al Tudelano.

 A can Ventosa la companyia Es Devessai presenta 'Birres, 5 històries 1 barra'. Teatre també a Manacor, aquest cap de setmana amb l'obra 'Qui no és jove és perquè no vol'.

Manos Limpias hauria intentat negociar amb la defensa de la infanta Cristina la retirada de l'acusació que l'asseu al banc dels acusats del Cas Nóos.
Unitat en el Partit Popular per demanar a l'ajuntament de Palma que mantengui el monòlit de Sa Feina.
L'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps es desvincula de la decisió de contractar l'Institut Nóos.
El Govern balear reivindicarà avui davant del Consell de Política Fiscal i Financera el pagament dels 80 milions del conveni de carreteres i els 257 milions del FLA.
Els formenterers es mobilitzen diumenge contra la intenció de l'Autoritat Portuària de traslladar l'estació marítima d'Eivissa i traslladar-la al moll Nord.
Les illes són l'única comunitat sense al·lergòleg al sistema de salut públic i són atesos per altres especialistes.
El Mallorca està a punt per rebre diumenge l'Osasuna, un rival en baixa forma, però que lluita encara per l'ascens.

  • José Manuel Soria s'ha convertit en la primera víctima política del papers de Panamà a Espanya. A primera hora ha anunciat la renuncia a les funcions del seu misteri després de les informacions els vinculen a empreses a paradisos fiscals .
  • Soria ja no ha assistit avui al consell de ministres, però no podrà ser substituït perquè el govern està en funcions. Les tasques d'indústria, energia i turisme les haurà d'assumir ar un company de gabinet. La vicepresidenta del govern destaca l'exercici de responsabiltat, mentre que l'oposició apunta a Mariano Rajoy.
  • La policia ha detingut una desena de persones, entre elles els responsables del sindicat Manos Limpias, Miguel Bernard i de l'associació Ausbanc, Luis Pineda,
  • acusats d'extorsió, frau processal i organització criminal.
  • El jutge de l'Audiència Nacional, Santiago Pedraz, coordina aquesta investigació iniciada arran de diverses denúncies contra totes dues entitats, per demanar diners a canvi de no iniciar o retirar accions judicials. Un dels casos més coneguts, en el que Manos limpias exerceix l'acusació particular, és el cas Nóos, que va seure la Infanta Cristina al banc dels acusats. Miquel Roca ha confirmat que els van demanar diners per retirar l'acusació.
  • Reunió, aquest matí a la Generalitat, entre el president Puigdemont i Albert Rivera, amb el referèndum com a escull principal.
  • El director general dels Mossos d'Esquadra anirà al Parlament per explicar els detalls de la mort d'una dona ahir a Sant Feliu de Llobregat en mans de la seva ex parella, un mosso d'esquadra, que estava de baixa per depressió. L'home, que després es va suïcidar, va matar la dona presumptament amb l'arma reglamentària.
  • El govern municipal de Barcelona NO es personarà a la causa judicial contra el regidor de la CUP
  • I sorollosa protesta avui de taxistes a Barcelona. A primera hora del matí s'han concentrat conductors de tot Catalunya en contra de la presència de representants da la plataforma UBER en una jornada paral·lela que celebra el B-Travel, la fira de turisme que ha obert portes a Montjuïc. Més tard, els concentrats han fet una marxa lenta per la carretera C-31 fins arribar a l'aeroport del Prat
  • Manchester Cuty- Reial Madrid i Atlètic-Bayern seran les semifinals de la Champions. Fóra de la competició, els blaugrana intente passar pàgina a l'eliminació per centrar-se en la Lliga i la Copa del Rei. Del discurs oficial del club se n'ha desmarcat una vegada més Dani Alves... amb un vídeo en què treu ferro a la derrota imitant a la seva parella.
  • El nou disc de la cantant BEBE fa honor al seu títol. "Cambio de piel" és una transformació, una evolució cap a una versió més íntima i sensible d'aquella artista inconformista del començament.

Aumenta a preocupación pola presencia de bandas xuvenís nos centros de ensino e na sua contorna. As peticións de información e formación a este respecto pasaron de ningunha a 33 en só un trimestre // Galicia vai reclamar, na reunion do Consello de Política Fiscal e Financiera desta tarde, unha compensación por ter sido unha das tres únicas comunidades que cumpliron co obxectivo de déficit durante o ano pasado. Un cumplimento polo que xa recibira 150 millóns de euros, ao telo acadado no exercicio anterior // O Presidente da Xunta Alberto Núñez Feijóo, mantivo un encontro co Lehendakari Íñigo Urkullo co que analizou a necesidade de acordos para acadar estabilidade. Ademáis anunciaron contactos para colaborar en sectores como a pesca ou a industria alimentaria. 15/04/16

Es la noticia política del día. José Manuel Soria ha renunciado a sus cargos como ministro, diputado y presidente del Partido Popular en Canarias después de conocerse su relación y la de su familia con empresas radicadas en paraísos fiscales.

CAMPS EN NÓOS diu que mai no es va reunir amb Urdangarín i Barberá a la Sarsuela. // EL CONSELL, A ELX, assumix el deute de 666.000 € de Ciutat de la Llum amb Hisenda. // EL LIVERPOOL, el rival en semifinals europees del Vila-real, que anit guanyà a Praga. // LA RAVALERA, fira de teatre breu de Castelló en espais singulars. -- CAMPS EN NÓOS dice que nunca se reunió con Urdangarín y Barberá en la Zarzuela. // EL CONSELL, EN ELCHE, asume la deuda de 666.000 € de Ciudad de la Luz con Hacienda. // EL LIVERPOOL, el rival en semifinales europeas del Villarreal, que anoche ganó en Praga. // LA RAVALERA, feria de teatro breve de Castellón en espacios singulares. 

Entran en una joyería, a punta de pistola amenazan a los dueños y reducen a un cliente. En tan sólo unos minutos roban todas las joyas que se exponen y salen corriendo. Están organizados, son violentos y atracan sin piedad. Esta banda que operaba en el campo de Cartagena desde octubre de 2015. Se les imputan 14 delitos contra la propiedad, aunque los agentes creen que pudieron llegar a cometer 70 robos en salones de juegos, gasolineras, joyerías y viviendas. La Guardia civil calcula que el botín podría superar el millón de euros. Hay 11 detenidos. La detención tampoco fue fácil, los agentes rodearon la vivienda y contaron con la participación de la unidad especial de intervención. Esta operación, continúa abierta y no se descartan próximas detenciones.

La patronal y los sindicatos de la construcción exigen al Gobierno del Principado y al resto de las administraciones públicas que den prioridad a las empresas asturianas al adjudicar las obras públicas. Dicen que esa es la práctica habitual en otras comunidades y que, desde 2007, el sector en Asturias ha perdido casi el 75 por ciento de los puestos de trabajo.

El Instituto Oftalmológico Fernández Vega acoge hoy y mañana un Curso de Actualización de transplantes de Córnea y Terapias Avanzadas de la Superficie Ocular y Córnea en las que participan 200 profesionales.