Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Más de 600 profesionales e investigadores del trabajo social debaten en Logroño sobre el futuro de esta profesión que procura el respeto a la igualdad, el valor y la dignidad de todas personas. Los empresarios de la construcción de La Rioja realizan un estudio con datos reales sobre viviendas vacías. Casi el 100 por cien de los pacientes que pasan por radioterapia oncológica califican de muy bueno o excelente este servicio especializado que se presta en el Cibir. Calahorra sigue celebrando sus jornadas gastronómicas de la verdura con los menús y la ruta de pinchos. Los libreros pasan por problemas generales derivados de la crisis, como la caida de ventas... Pero también por otros sectoriales como la irrupción de internet y las descargas gratuitas. Cuarto Encuentro de Mujer Emprende. Víctor Esteban es el único riojano que sigue adelante en el campeonato manomanista de pelota. La eliminatoria entre el Haro Rioja Voley y el Fígaro Haris Tenerife ha llegado al quinto partido.

La organización territorial de España, a debate hoy en Cáceres. En la facultad de Empresariales. Un acto en el que coinciden los principales líderes políticos de la región. Guillermo Fernández Vara, José Antonio Monago y Álvaro Jaén. El presidente extremeño ha pedido que se reforme la Constitución para mejorar la definición de las competencias de cada administración…

Extremadura decide retrasar la reválida de sexto de primaria, contemplada en la LOMCE, hasta que el gobierno en funciones NO convoque la conferencia sectorial. Argumenta que el propio ejecutivo NO la realiza de forma externa en Ceuta y Melilla. El PP les acusa de sectarismo…

La tasa de innovación de las empresas extremeñas cae hasta el 44 por ciento entre 2012 y 2014. Un descenso que se achaca a la falta de financiación. Son los resultados de un informe elaborado por la Universidad de Extremadura y Fundecyt…

Son fotografías realizadas durante un viaje de Miguel Delibes a Extremadura. En esa visita, el escritor descubrió las posibilidades cinegéticas de la región. Ahora, 40 de esas instantáneas, algunas de Francisco Otañón, pueden verse en una exposición en Mérida…

L'exsecretari de les infantes, Carlos García Revenga, contradiu les versions d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina i assegura que ell no era el supervisor de la Casa Reial a l'Institut Nóos. Ha dit que accedí a ser Tresorer de l'Insitut Nóos perquè Iñaki Urdangarin li demanà, però mai no exercí.

El Sindicato medico da de plazo hasta el 15 de Julio a la Consejería de Sanidad para cumplir el pacto por la profesion firmado con el Gobierno anterior. Juicio a tres acusados de robar en mas de cien viviendas de todo el Norte de Espana. Vivian en Lugo y se desplazaban a otros municipios para robar joyas aprovechando la ausencia de los propietarios de las casas y despues las vendian o mandaban a Colombia. Una veintena de empresas de Cantabria han sido reconocidas hoy por su adhesion al programa Emas. Unos 400 libros se editan cada ano en Cantabria.

Esta mañama quedó reabierto al tránsito de peatones el tramo de la calle Uría que fue cortado hace dos semanas a causa del incendio de un edificio.

Los vendedores de carburantes al por menor denuncian que la alta fiscalidad de Asturias, sobre todo el céntimo sanitario, le ha hecho perder un 60% de las ventas en los últimos 5 años

Més d'un centenar de docents de primària i secundària de Mallorca assisteixen al primer curs de formació del protocol de prevenció, detecció i intervenció en assetjament escolar que ha elaborat la conselleria d'educació i que ja és a tots els centres educatius. L'objectiu és donar-los les eines i recursos per aturar els casos de bullying.
 

L'ecotaxa recaptarà manco del previst inicialment. El Govern admet que no ingressarà 70 milions d'euros com havia calculat, i que enguany haurà d'obtenir recursos extraordinaris per poder complir amb el pressupost. Segons els càlculs, enguany recaptaran 40 milions d'euros i 60 a partir de l'any que ve.
 

  • D'aquí a menys d'una hora ha de començar a la Moncloa la primera reunió oficial entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont. Una trobada de la que s'esperen pocs resultats i que es produeix en clau pre-electoral. Ens ho explica des de Madrid la Isabel Ojeda.
  • Abans de marxar a Madrid, Carles Puigdemont ha participat a la sessió de control al govern al Parlament. El president de la Generalitat encara la trobada amb raonable escepticisme i prudent optimisme, disposat a parlar de tot perquè la Moncloa, ha dit, no li ha posat cap veto. Puigdemont, però, ha denunciat el que considera bloqueig institucional del govern en funcions i les amenaces en forma de recursos de l'executiu al Tribunal Constitucional. Ho ha dit en resposta a les preguntes de l'oposició....
  • La reunió també ha estat comentada pels líders polítics espanyols. Pedro SAánchez ha dit que espera que la trobada entre Rajoy i Puigdemont ajudi a bastir ponts després de la falta de diàleg dels últims temps. Ciutadans demana fermesa per defensar la llei però també solucions als problemes dels catalans. I Podemos ho troba un exemple de normalitat democràtica però que arriba tard....
  • És l'advertència que fa el Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya als contribuents perquè no cometin errors que després poden pagar cars. Els gestors aconsellen que es revisin bé els esborranys de la renda abans de confirmar-los. Asseguren que l'any passat el 80% contenien errors, i que quan és així, el prejudici sol ser contra els contribuents. 
  • Generalitat i Ajuntament de Barcelona es reuniran demà per coordinar actuacions per un grup de joves que inhalen cola prop del barri de Santa Caterina. Els veïns fa mesos que alerten d'aquesta situació i de les baralles que protagonitzen aquests nois.
  • Aquest vespre es disputa la primera de les 5 jornades que resten per al final de la Lliga
  • Allunyats del pop-rock anglosaxó, la banda barcelonina La SRA TOAMASA ha creat un so propi amb la fusió de la música llatina i elements de l'electrònica que connecten millor amb el públic jove.

L'advocat de Diego Torres demana l'expulsió de Manos Limpias del judici del cas Nóos.
García Revenga, exsecretari de les Infantes diu que la Casa Reial no l'informà de la desvinculació d'Urdangarin de l'Institut Nóos.
El Govern espera recaptar enguany amb l'ecotaxa entre 40 i 50 milions d'euros.
El detengut per suposada vinculació amb el Daexh Mohamed Harrak passa la primera nit a la comissaria.
Primer curs als docents perquè puguin detectar i combatre l'assetjament escolar.
Nadal juga el primer del partit del Comte de Godó contra Marcel Granells.
Els jugadors del Mallorca
El tennista mallorquí Jaume Antoni Munar va perdre ahir capvespre contra el català Albert Ramos en el Godó.
Intervals de niguls amb possibilitat de pluja i fins i tot de tempesta a partir d'avui vespre. La temperatura es manté i fins i tot podria apujar durant el dia.
 

Esta mañana quedó reabierto al tránsito el tramo de la calle Uría que quedó cortado hace dos semanas a causa del incendio de un edificio. La Corriente Sindical de Izquierdas acusa al alcalde de la capital asturiana de ocultar grabaciones sobre la intervención de los bomberos en aquel siniestro