Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Isabel González Cachero desmiente las acusaciones de Marta Renedo y dice que nunca tuvo conocimiento de la existencia de facturas falsas.

José Luis Balbín ha recibido esta mañana el reconocimiento como Colegiado de Honor del Colegio de Periodistas de Asturias.

En Aragón hay cuatro parques naturales y uno nacional. El Gobierno Aragonés está estudiando cómo dar mayor poder de gestión a sus patronatos.
Una aplicación móvil diseñada por investigadores de la Universidad de Zaragoza permite ver la desaparecida Torre Nueva de Zaragoza en su ubicación original.

Reunió sobre la llei de pobresa energètica després del recurs parcial al constitucional
Govern, partits i entitats plantejaran a la reunió d'aquesta tarda mesures concretes per sortejar la impugnació del govern a la llei catalana d'emergència social. El govern instarà a seguir aplicant la llei, i alguns partits i entitats li recordaran que hi ha articles que es poden aplicar i que encara no ho ha fet. Avui també el Constitucional ha admès a tràmit els recursos sobre tres altres lleis aprovades pel Parlament, entre elles la de l'impost als pisos buits

Viatge a Brussel:les
El govern diu que només va comunicar la visita per correcció institucional

Munté ha insistit que la Generalitat va comunicar a la Comissió Europea l'estada de Puigdemont a la capital belga, per ha afegit que la intenció no era mantenir cap reunió amb càrrecs comunitaris. Segons Munté el viatge responia a una invitació del president de Flandes i no de la UE.

La Generalitat farà una reunió aquesta setmana per evitar més agressions a les festes
La Generalitat demana calma a les terres de l'Ebre després de l'agressió que van patir dues animalistes a Mas de Barberans. Les activistes defensen la seva feina, mentre que l'ajuntament condemna la violència i recorda que la llei empara els correbous.

Crisi dels refugiats
Puigdemont i colau reafirmen la voluntat d'acollida i critiquen la mala gestió del govern

El Barça preparar el derbi conscient que és la penúltima final cap al títol
El Barça comença a preparar el derbi de diumenge conscient que és la primera oportunitat que té de proclamar-se campió de lliga. L'Espanyol, en canvi, tornarà demà a la feina amb l'objectiu de puntuar al Camp Nou per assegurar-se la permanència

Bcn Sports Film
Comença el festival de cinema d'esports amb prop d'un centenar d'audiovisuals

Dia de rècord avui al port de Palma amb vuit creuers i 20.000 turistes.
L'Ajuntament de Palma dobla el dispositiu de la Policia Local per aquest estiu.
La presidenta Armengol defensa l'estabilitat del Govern passi el que passi a les eleccions de juny.
El PP presenta al·legacions contra la demolició de Sa Feixina.
Un antic membre  del Consell d'Administració de Sa Nostra ha declarat que hi va haver pressions del govern de Jaume Matas per què patrocinàs l'Insitut Nóos.
El Palma Futsal, preparat per jugar la final de la Copa del Rei dissabte a Sevilla.
Rafel Nadal juga avui horabaixa a partir de les quatre contra Kuznetsov, la primera ronda del torneig de Madrid.
El Mallorca torna als entrenaments per preparar el partit contra l'Albacete.

O Alcalde de Santiago e co-portavoz de Anova, Martiño Noriega di que non tiña constancia das xestións realizadas por representantes da súa formaciòn para inscribir á coalición En Marea coma partido Político pero dixo que, se non se fai con anterioridade ás eleccións, despois non podería actuar coma tal na vindeira lexislatura // A que fora número un nas listas de Nos Candidatura Galega pola provincia de Pontevedra, Carme Adán, di que non vai repetir nas listas do BNG por disconformidade coa liña política da formación nacionalista // Os familiares de Marta Sequeiro, a camareira de 43 asasinada a coiteladas a semana pasada en Ferrol cando estaba a traballa reclamarn xustiza e agradecen as mostras de cariño e apoio recibido tralo tráxico suceso. 03/05/16

Canarias busca aliados para abordar cambios en el sistema de financiación autonómico y la Constitución. Y ha empezado en Andalaucía. Allí se han reunido esta mañana Fernando Clavijo y Susana diaz. Ambos coinciden en que debería ser analizado urgentemente en una Conferencia de Presidentes, pasadas las elecciones del 26J. POr cierto, que tras ese encuentro, Clavijo ha dicho que ve a la Díaz como futura presidenta del Gobierno.

Debate en el pleno del Parlamento de Cantabia sobre el traslado de residuos de Guipuzcoa. El Gobierno de Cantabria destinara 17 millones este 2016 para ayudar a las empresas para su internalizacion. La U.G.T. prepara en este XIII congreso el relevo de Maria Jesus Cedrun. El Ayuntamiento de Santander selecciona 13 ideas dentro del denominado impuesto participativo.