Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En Canarias, Izquierda Unida también dicen sí a una confluencia electoral con Podemos. Aseguran los responsables de ambos partidos en las islas, que aquí no hay lineas rojas que frenen el acuerdo y que no hay diferencias programáticas entre las dos formaciones. Dicen que juntos pueden multiplicar los resultados.

El Ayuntamiento de Zaragoza, al borde del colapso financiero Ya se pueden solicitar las compensaciones por la huelga del autobús urbano El CAI Volei Teruel se la juega esta noche

Aproximadamente el 65 por ciento de los militantes asturianos de Izquierda Unida han dado su voto favorable a concurrir juntos con Podemos a las próximas elecciones generales, menos que en el resto del Estado, donde los votos favorables fueron un 85 por ciento. Al estanque de los patos del parque san francisco de Oviedo llegaron esta mañana nuevos inquilinos... procedentes de Santillana del mar.

Arriben a Palma per primera vegada unes passajades molt especials per veure la ciutat des d'una altra perspectiva. Són les Jane's Walk, un projecte en el qual participen 200 ciutats de tot el món. Es faran 14 rutes, algunes tan originals com un recorregut per les llibreries de Palma o la visita a un dels barris més conflictius de la ciutat.

La Cup permet aprovar els pressupostos de colau, que també compta amb erc i psc
Ada Colau podrà aprovar aquesta tarda els seus primers pressupostos després de l'acord al que ha arribat amb la CUP, que inclou algunes mesures socials. Els anticapitalistes, però, no hi votaran a favor ja que no han aconseguit la dissolució dels antiavalots de la Guardia Urbana com pretenien.

Junqueras estudia apujar l'irpf a les rendes més altes però sense tocar les baixes
El govern no descarta la possibilitat d'apujar l'IRPF a les rendes més altes a Catalunya. El vicepresident econòmic Oriol Junqueras diu que estudien totes les opccions però admet que rebaixar la pressió fiscal als que menys cobren és, ara com ara, impossible degut, diu, a l'asfixia financera.

Reunió a interior
El ministre Fernández Díaz i el conseller Janè partidaris d' avançar junts en cooperació policial

Banderes blaves
Catalunya en guanya 9, 5 de les quals són platges urbanes de barcelona

Obre el saló del còmic amb més espai i un gran homentage a Francisco Ibañez
Comença el Saló del Còmic de Barcelona, que espera superar la xifra de 113.000 visitants de l'any passat. El certamen ret homenatge al dibuixant Francisco Ibáñez pels seus 80 anys i presenta en una exposició alguns dels vehicles més famosos que apareixen a les historietes.

La plataforma digital de lloguers turístics més important del món posa el punt de mira a Mallorca. La web Airbnb, amb més de 12.000 anuncis de l'illa, assegura que ajuda a crear despesa turística i no especulació immobiliària. El govern descarta de moment prohibir aquest tipus de lloguer.
 

Cinc detinguts en una batuda contra el narcotràfic en el poblat de Son Banya a Palma.
La plataforma de lloguer turística Airbnb assegura que ajuda a crear despesa turística.
Absoltes per prescripció les onze persones acusades de lesions i coaccions durant els enfrontaments a la piscina de Pedro J Ramírez.
El Govern electrificarà el tren des d'Inca a Manacor i Sa Pobla.
Les Balears perden 12 banderes blaves, una d'aquestes, la de la platja de Palma.
Darrer entrenament a Son Moix del Palma Futsal abans de la final.