Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'atur baixa per davall de les 50.000 persones a les Illes, per primera vegada en gairebé 8 anys.
Més del 25% dels contractes parcials a les Balears són d'una i  dues hores diàries.
Exèrcit, forces de seguretat i efectius d'emergències han participat avui dematí en un simulacre d'inundacions al Llac gran d'Alcúdia.
Units Podem Més aspira a ser la força més votada i aconseguí 4 diputats i 4 senadors.
Aquesta tardor, el centre històric de Palma estrenarà nou sistema de recollida de fems.
Els 9 regidors del Partit Popular denuncien l'Ajuntament de Palma davant l'Agència de Protecció de Dades.
El Palma Futsal juga avui vespre a Son Moix el segon partit dels play off pel títol de lliga.

El paro baja en casi dos mil quinientos desempleados en mayo en Asturias.


El consejero de Educación ofreció garantías esta mañana de que la enseñanza concertada no corre peligro alguno en Asturias.

 

-El Ministro de Interior en funciones, Jorge Fernández Diaz, espera que la perseverancia de la Guardia Civil aclare definitivamente lo que ocurrió con Yeremi Vargas.

-1.996 personas salieron de las listas del paro en el mes de mayo.

-Pedro Sánchez insiste, en el Puerto de la Cruz, que el PSOE es el partido del cambio.

-El Programa mundial de alimentos recoge productos de primera necesidad para enviarlos a Ecuador.

-El Tranvía de Tenerife cumple 9 años.

-La Orotava celebra el Corpus.

-DEPORTES. Toda la actualidad deportiva de la jornada. 02/06/2016.

3.314 personas dejaron las listas del paro en Extremadura en mayo. El descenso es del 2.61 por ciento respecto al mes anterior. Y deja el total de 123.593 desempleados en la región. En tasa interanual, el extremeño es el menor de los descensos por comunidades. La Junta considera que la tendencia es positiva pero que la tasa de paro es todavía 'abultada…

Sólo el 6 por ciento de los gerentes de explotaciones agrarias en Extremadura es menor de 35 años. Para facilitar el relevo generacional, la Junta pone en marcha medidas para la incorporación de 2.500 jóvenes al campo por valor de 70 millones de euros…

Extremadura empieza a mostrar 'picos de racismo'. Lo dice la Fiscal de la Tutela Penal de la Igualdad y contra la Discriminación tras denunciar el reparto de folletos en los que se acusaba a los refugiados de 'invasores que fomentan el odio'. La educación es, asegura, la mejor arma para combatir estas actitudes…

Tres personas mueren en un accidente frontal entre un turismo y una furgoneta. Se trata de dos hombres y una mujer. La Guardia Civil investiga las causas del siniestro que ocurrió en una carretera de la Confederación Hidrográfica del Tajo, entre Alagón del Río y Montehermoso…

Es uno de los remedios estéticos con los que se palían los efectos de la caída del cabello o del bello facial. Una circunstancia ocasionada muchas veces por el estrés, entre otras causas.

  • Ni deu minuts ha durat l'esperada declaració de Leo Messi al judici per frau fiscal i en el que demanen per ell i el seu pare fins a 22 mesos de presó. El jugador ha volgut deixar molt clar que tenia plena confinaça en la gestió del seu pare.
  • El fiscal demana 5 anys de presó per a Oriol Pujol pel cas de les ITV pels delictes de tràfic d'influències, suborn i falsedat documental.
  • Pel que fa als pressupostos, la CUP rebrà aquesta tarda l'oferta que el govern li fa per intentar que retirin l'esmena a la totalitat als comptes. Els serrells, amb millores en la despesa social, els han tancat aquest matí al Parlament.
  • Bones dades de l'atur a Catalunya. Al mes de maig el nombre de persones sense feina es va reduir de 15. 918, un 3,27% menys respecte a l'abril. Catalunya és la segona comunitat amb un descens més gran i ara el total d'aturats és de 470.000. / La dada ha estat molt ben acollida pel govern en funcions, que ho atribueix a l'apliació d'un programa de mesures serioses i assegura que el descens dona esperança als que encara no han trobat feina.
  • A Gràcia, la calma s'afiança al barri . Fonts municipals asseguren que han augmentat les vies de diàleg directe o a través d'entitats./ Doncs precisament l'actuació dels mossos continua generant polèmica. Si ahir al Parlament Carles Puigdemont i Xavier García Albiol es van creuar acusacions de donar ordres polítiques a la policia , avui el ministre de l'interior en funcions ha exigit al president català que demani disculpes per haver dit que la Policia Nacional actua per interessos polítics.
  • Dani Alves se'n va del Barça. Així ho confirmava aquest migdia el secretari tècnic del Barça, Robert. El lateral brasiler ha comunicat la seva decisió de marxar aquesta mateixa matinada. El club, en canvi, confia en la continuitat de Mascherano.

A xunta aproba destinar 20 millons de euros para o sector primario, con destino a concentracions parcelarias, melloras de infraestructuras viarias e para plantar mil hectareas de castiñeiros. Tamen para axudas financeiras a granxas lacteas con dificultades e para danos en animais por ataques de lobos e xabarins // O paro baixou en Galicia en 7.689 persoas en maio. Supón un 3.37% de desemprego menos ca o mes anterior. En comparanza con hai un ano, os datos son aínda máis positivos e, respecto a maio do ano pasado hai 16.500 parados menos // A policía tivo que desaloxar en Santiago unha macrofesta con case un milleiro de estudantes, despois de que se rexistrase unha avalancha, debido a que se superaba con moito, o aforo previsto no local onde se celebraba. 02/06/16

"Cuando se le ha tomado esa manifestación antes de ayer en la prisión de Algeciras y es el principal investigado por la Guardia Civil en estos momentos es por algo. Pero me quedo ahí".

El paro baja en casi dos mil quinientos desempleados en mayo en Asturias. La patronal valora el dato como positivo, mientras que los sindicatos reiteran sus denuncias sobre la precariedad y la escasa calidad del empleo generado.


El consejero de Educación ofreció garantías esta mañana de que la enseñanza concertada no corre peligro alguno en Asturias, Fue en respuesta a una intevención del Partido Popular, que alertó de una posible supresión de ayudas como la planteada en Valencia.