Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

- Bloque electoral. Se inicia la última semana de campaña.

- Día Internacional del refugiado. Distintas asociaciones piden un cambio en la política europea de migración y asilo.

- Hablamos con el Delegado de Cruz Roja, José Francisco ALLÓ, recién llegado de Grecia.

- Arrancan las Jornadas parlamentarias atlánticas.

- En Los Cristianos, comienzan los trabajos de derribo del edificio que se vino abajo en abril. Los vecinos de los edificios colindantes han sido desalojados.

- Finalizan las clases.

- DEPORTES. 20/06/2016.

El servei de salut de les Balears factura cada any set milions d'euros per l'atenció sanitària a ciutadans britànics. Com a membres de la Unió Europea són atesos gratuïtament. Si decideixen sortir-ne en el referèndum de dijous, perdrien aquest dret i haurien de pagar. És un dels aspectes que més preocupa els residents britànics a les illes.

Dos meses despues del trágico derrumbe de Los Cristianos, comienza la demolición controlada de los restos del edificio que aún están en pie. A partir de ahora, la zona permanecerá acotada y los vecinos de los edificios y locales comerciales anexos no podrán acceder por el peligro de caída de cascotes. Esta mañana muchos de ellos apuraban el tiempo para sacar los enseres de sus hogares.

El Museu del Baluard proposa  un joc als visitants. Mirar de descobrir obres d'art falses que ha introduït a les sales d'exposició. Un petit misteri que barreja passat i futur de la mà del cineasta Isaki Lacuesta.

Dos meses despues del trágico derrumbe de Los Cristianos, comienza la demolición controlada de los restos del edificio que aún están en pie. A partir de ahora, la zona permanecerá acotada y los vecinos de los edificios y locales comerciales anexos no podrán acceder por el peligro de caída de cascotes. Esta mañana muchos de ellos apuraban el tiempo para sacar los enseres de sus hogares.

El ayuntamiento de Zaragoza no sabe si recurrirá la sentencia de los autobuses
Sindicatos mineros protagonizan un encierro de 24 horas en Ariño
Fin de semana accidentado en la carretera con persecución de película incluída

L'Ajuntament traslladarà la ubicació de la parada de galeres del carrer Conqueridor a un altre indret que sigui pla i no hi hagi desnivell per millorar les condicions dels animals. Els afectats s'hi oposen. Avui matí precisament ha mort un cavall que s'ha desbocat a Dalt Murada.

Todos podemos llegar a ser refugiados en algún momento. Reflexión que comparten los periodistas participantes en una jornada, hoy en Mérida, sobre el conflicto de los migrantes de Siria en los medios de comunicación. La organiza la Agencia Extremeña de Cooperación Internacional, en el Día Mundial de las Personas Refugiadas. Hasta el momento, España ha acogido 35…

Susto en Badajoz. Un incendio de pasto y eucaliptos obliga a decretar el nivel 1 de alerta por la proximidad de las llamas a la urbanización del Campo de Tiro. Ya está estabilizado y el nivel de alerta es cero…

El helecho de agua que había cubierto totalmente el río Almonte, a la altura de Monroy, remite. El calor seca la planta y ésta desciende al fondo del río. Los pescadores de la zona respiran más tranquilos... Ya habían aparecido algunos peces muertos…

Cena-velada con alimentos y licores sagrados. Los comentarios de una experta en mitos y leyendas acompañando. También con música. Es la propuesta que hoy nos han presentado para la noche de San Juan…

Esta semana, le diremos adiós a la primavera y le daremos la bienvenida al verano. Lucirá el sol, con cielo completamente despejado. Y los termómetros irán en ascenso a lo largo de los próximos días. Las mínimas se quedan hoy entre los 16 y los 17 grados. Las máximas subirán hasta los 33 en Cáceres, y los 35, en Badajoz…

  • Avui és el Dia Mundial de les Persones Refugiades, i amb aquest motiu es fan arreu del món mobilitzacions i actes de conscienciació sobre aquest drama. I és què l'ONU xifra en 65 milions els refugiats i desplaçats, una xifra que s'ha duplicat en els últims cinc anys i que ja s'ha convertit en la més alta des de la Segona Guerra Mundial. A Espanya n'han arribat 125 i s'en esperen 418 a partir de demà.. Les ONG's ens recorden que, a poc a poc, alguns refugiats intenten refer la seva vida.
  • Aglomeracions a primera hora del matí al metro de Barcelona. La nova jornada de vaga, coincidint amb un dilluns laborable, ha tornat a provocar congestions entre les 7 i les 9 del matí, sobretot a la Línia 5. I en algunes estacions han hagut de regular-ne l'accés./ Segons TMB, el número d'usuaris ha caigut un 25 per cent respecte una jornada normal, però tot i així molts es queixaven de les alteracions continuades al serevi. Les properes aturades seran des d'ara i fins les 6 de la tarda i de dos quarts de nou del vespre a dos quarts de nou de la nit
  • Arriba l'estiu i amb ell una de les seves conseqüències més molestes: el mosquit tigre. Barcelona desplega una nova campanya de control i aquests dies tècnics de Salut Pública inspeccionen engornals per comprovar si hi ha larves.
  • Al marge de la campanya electoral, que ja encara el tram final, la CUP torna a centrar avui l'atenció política. Aquest vespre es reuneix el Secretariat Nacional de la formació, després que divendres dimitissin en bloc sis dels seus 15 membres. Avui hem sentit a dos d'ells, Roger Castellanos i Tomàs Sayes. Demanen una renovació urgent del partit per enfortir-lo i proposen que les que les decisions es consensuïn abans d'arribar a les assemblees.
  • Operació antidopatge aquest matí en un hotel de Sabadell. En aquest establiment s'hi allotgen diversos atletes internacionals, sobretot africans, que feien una estada d'estiu. L'operació ha començat a quarts de nou del matí i s'ha saldat amb la detenció de dues persones acusades de subministrar substàncies dopants als atletes. Es tracta de l'entrenador somali, Jamal Aden i d'un fisioterapeuta. Sis metges de la Federació també s'hi han desplaçat per fer proves a una vintena d'atletes.
  • Barça Lassa i Reial Madrid de bàsquet disputen aquest vespre el tercer partit del play off final de la lliga al que arriben empatats a una victòria. Si us agrada l'emoció, ho podreu segui a partir de les vuit pel canal TeleDeporte.
  • Els fans de NEIL YOUNG han hagut d'esperar 7 anys per tornar-lo a veure en directe. Uns anys, però, que no han restat gens la seva vitalitat i el seu compromís de denúncia.

Satisfacció a Eivissa per la construcció del nou emissari que sortirà a la mar pel dic de Botafoc, ben enfora de la platja. Tant veïns com empresaris asseguren que és tal l'emergència, que el més important és que les obres comencin aviat, encara que sigui durant la temporada turística.

El alcalde de Santander obliga a dimitir a la concejala de empleo, Noelia Espinosa, por un posible caso de apropiacion indebida de fondos publicos. La violencia de genero dejo en 2015 en Cantabria una mujer muerta y 217 con proteccion policial. Son datos del informe anual del Gobierno presentado por la Vicepresidenta. Destacada actuacion de Astillero en el comienzo de la liga de Traineras disputado en Sevilla.