Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Leo Messi i el seu pare han estat condemnats a 21 mesos de presó cadascu per haver comès tres delictes fiscals. L'Audiència de Barcelona també els ha imposat una multa d' uns 2 milions d'euros. Els Messi poden recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem però  no hauran d'ingressar en presó perquè la pena és inferior a dos anys.

Continuen els escorcolls en el marc de la macrooperació Térmyca, avui molt centrats en l'exalcalde de l'Ametlla de mar, Andreu Martí. Aquesta matinada ha quedat en llibertat un dels 11 detinguts ahir en aquesta operació, que investiga el presumpte desviament de fons públics a través de la consultora Efial. Els altres 10 detinguts passaran a disposició judicial a partir de demà. Els agents han trobat abundant documentació que ara caldrà analitzar.

La normalitat va tornant poc a poc a Vueling. Avui ja no hem vist les cues dels últims dies als taulells de la companyia, que assegura que el 90% dels vols programats compleixen els horaris. No hi ha cap cancel·lació prevista entre els 700 vols programats per avui, tot i que  hi ha hagut retards en alguns vols de primera hora del matí.

Commoció entre els companys de la dona morta ahir a una sucursal bancària del carrer de Ganduxer de Barcelona. Demanen més seguretat a les oficines, i asseguren que el crim es podria haver evitat. L'agressor venia de matar un home i després es va suïcidar. Els mossos investiguen les circumstàncies del crim, que podria tenir motius econòmics.

La C-13, la C-65 i la C-31 són algunes de les carreteres amb pitjor senyalització de Catalunya. És el que sosté un estudi del RACC que apunta que hi ha llargs trams sense indicacions i que cal revisar la velocitat en algunes vies en funció de la seva morfologia.

Dos años encerrado en una vivienda, con ventanas enrrejadas y basura en todos los rincones. Así ha vivido el joven liberado por la policía en Rivas Vaciamadrid. Y ha sido su propio padre quien le ha mantenido cautivo, con palizas casi diarias y poca comida.

  

Felipe VI preside la entrega de los Reales Despachos de Sargento en la Academia Básica del Aire de La Virgen del Camino, en León.

Luz verde al Plan de Igualdad de Oportunidades para personas con Discapacidad que estará vigente hasta el año 2020.

La plataforma "No más mierda" de Fuentepelayo, respalda a su presidente que declara ante el juez acusado de calumnias.

Valladolid acoge hasta el domingo el World Padel Tour, que ha llevado a la ciudad a los mejores jugadores del mundo - 06/07/16

Arrancan las Fiestas de San Fermín de 2016. El chupinazo se celebra en una plaza del Ayuntamiento abarrotada y sin ningún incidente. Mañana comienzan los encierros con la ganadería de Fuente Ymbro abriendo el cartel el primer día. - 06/07/2016

945 pacients fa més de mig any que esperen una operació a les illes, són manco de la meitat que fa un any.
Francina Armengol diu que el PSOE ni s'ha d'abstenir ni votar a favor d'un govern de Mariano Rajoy.
El Consell de Mallorca presenta un recurs contra la suspensió de la Norma Cautelar a la Platja de Palma.
L'Assemblea de Docents suspèn al Govern i critica la flexibilització del dèficit per fer la Facultat de Medicina.
Avui han continuat els escorcolls a la discoteca Amnesia a Sant Antoni de Portmany. Fins ara hi ha quatre detencions, entre les quals hi ha la del propietari i del seu fill.
El Mallorca fitxa Juan Culio, mig punta argentí que prové del Saragossa.
La mallorquina Caridad Jerez s'ha classificat avui dematí per les semifinals de la prova de 100 metres tanques dels Europeus d'Amsterdam.

Jornada de tormentas fuertes y acompañadas de granizo, en muchas regiones de España.
Ambiente más despejado en los litorales y temperaturas altas. Mucho calor en los valles del noreste y en áreas del sur peninsular. En definitiva, sigue el intenso calor, las tormentas, índice ultravioleta extremo en Canarias, Granada y Melilla.

La previsión meteorológica en la Comunidad de Madrid indica que las temperaturas mínimas subirán y que habrá posibilidad de tormentas. Los cielos estarán poco nubosos, pero aumentará la nubosidad a lo largo del día y habrá chubascos dispersos acompañados de tormentas, que serán más probables en la zona de la Sierra y suroeste, principalmente en las horas centrales del día, ha informado la Agencia Estatal de Meteorología (Aemet). El viento soplará flojo y de dirección variable, aunque se podrían dar rachas fuertes. Temperaturas mínimas en ascenso y máximas, sin cambios significativos.

La guardia civil que registró los ayuntamientos de Torrejón, Miraflores y Chinchón buscaba contratos suscritos hace años para el cobro de impuestos impagados. - - El suburbano permite la entrada a todo tipo de perros. Deben ir en el último vagón, con correa y bozal y cuando no sea hora punta. - - La Guardia Civil subastará el próximo lunes más de 2.600 armas, la mayoría de fuego. - - Se investigan las causas del accidente de cuatro vientos en el que fallecieron los dos pilotos. - - Madrid acoge estos días la quinta edición de FRINJE, el festival dedicado a la vanguardia de las artes escénicas.

El Principado reitera la urgencia de reparar la red de cercanía ferroviarias. Asturfeito participa en un proyecto para investigar en la fusion nuclear. FAPAS denuncia como irresponsable la polñtica del Principado en materia de biodiversidad.

PODEN RECÓRRER. LEO MESSI I EL SEU PARE, CONDEMNATS A 21 MESOS DE PRESÓ PER FRAU FISCAL.

OPERACIÓ TÉRMYCA. L'EXALCALDE DE L'AMETLLA DE MAR CENTRA ELS ESCORCOLLS PRACTICATS AVUI.

PROBLEMES AMB VUELING. LA COMPANYIA ASSEGURA QUE AVUI L'ÍNDEX DE PUNTUALITAT ARRIBA AL 90%.

DOBLE CRIM A BARCELONA. ELS COMPANYS DE LA DONA MORTA A UNA OFICINA BANCÀRIA RECLAMEN MÉS MESURES DE SEGURETAT.

MÉS SENYALITZACIONS. UN ESTUDI DEL RACC APUNTA QUE CAL REVISAR LA VELOCITAT D'ALGUNES VIES I POSAR-HI MÉS INDICACIONS.

La Junta de Comunidades ha puesto en marcha los trámites para la aprobación del Plan Rector de uso y gestión del Parque Nacional de Cabañeros.