Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

IU pide al gobierno que cumpla con las escuelas de 0 a 3 años. El Ayuntamiento de Gijón reclama el desbloqueo de infraestructuras como el ferrocarril. El Principado quiere reforzar la vinculacion de los jóvenes de segunda y tercera generación de emigrantes.

El gobierno riojano ha presentado hoy dos líneas de ayudas para mejorar la empleabilidad de los riojanos. Empleo estima que la financiación de proyectos de orientación laboral ayudará a 2.700 riojanos en desempleo a encontrar trabajo. El consejo regulador ha tildado de positivo el balance de las ventas de vino de Rioja en el primer semestre de 2016 con un ritmo de crecimiento superior al 2015. Las ventas rozan ya los 400 millones de botellas anuales.

Más del 82 por ciento de los docentes que han obtenido plaza en las oposiciones de maestros formaban parte de las bolsas de interinos de Castilla La Mancha. Ya se ha publicado la lista definitiva de seleccionados.

Podemos exige la destiducion dle director de sodercan y transparencia en todas las empresas publicas para apoyar los presupuestos de 2017. El presidente, Miguel Angel Revilla, dice que es la primeera vez que para negociar los presupuestos se pide hablar de personas y no de politicas. Cantabria bate records de turistas en el mes de julio, segun el consejero. El ayuntamiento de Santander tendra un nuevo tramo de paseo maritimo junto a la estacion maritima. Ruth Beitia viaja el jueves a Rio en busca de su primera medalla olimpica.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reconegut que el Rei està preocupat per la situació política d'Espanya.

Marivent obrirà al public l'any que ve.

Un total de 11.985 establiments s'han inscrit en el cens per liquidar l'ecotaxa.

Patronals i sindicats d'Hoteleria signaran avui el nou conveni.

Emaya ha acordat no fer ús, fins que no hi hagi sentència ferma, dels fons ingressats per la condemna de les empreses adjudicatàries del sistema de recollida pneumàtica.

Front comú a Eivissa contra la línia d'alta tensió entre Santa Eulària i Sant Antoni.

El Mallorca torna avui capvespre d'Holanda.

Avui ha comenat la Copa del Rei de vela.

Murcia, entre las comunidades en las que más creció el Producto Interior Bruto, un 0,9 por ciento. Por otro lado, aumenta el turismo relacionado con el buceo. Hoy resumimos la actualidad del deporte.-05/08/2016

1 d'agost 2016. CONTRA EL FOC. La Generalitat posa en marxa una campanya de prevenció. // PASTERES A TABARCA. Rescaten 22 immigrants a la costa de l'Alacantí. ((··)) CONTRA EL FUEGO. La Generalitat pone en marcha una campaña de prevención. // PATERAS EN TABARCA. Rescatan a 22 inmigrantes en la costa de l'Alacantí.

La comunidad educativa de los centros de cero a tres años se moviliza en Avilés para exigir al consejero de Educación que ponga fin a cualquier recorte. También se pronuncia Izquierda Unida, que recuerda que el mantenimiento de ese tramo educativo forma parte del pacto de investidura con Javier Fernández.
Los cursos de La Granda abren el debate sobre las denominadas terapias biológicas, que contraponen a su alta eficacia un coste tan elevado que resulta dificilmente soportable para la sanidad pública. Dieciséis de ellas se preparan para salir al mercado, lo que plantea un conflicto entre el derecho a la salud y las posibilidades de financiarlo.

PENDENTS DEL TC: DECIDEIX A AQUESTA HORA SI SUSPÈN L'APOSTA PER LA INDEPENDÈNCIA UNILATERAL DEL PARLAMENT
El ple del Constitucional decideix a aquesta hora si suspèn la votació del Parlament en la que fa una aposta per arribar a la independència per la via unilateral. És la primera decisió que prendrà després que el govern hagi demanat que ho anul·li, que adverteixi a la mesa del Parlament i al govern que desenvolupar-ho és il·legal i que obri la via penal contra Carme Forcadell. Aquestes decisions les podria prendre en una altra reunió extraordinària aquesta mateixa setmana.
CANVIS DEMOGRÀFICS: UN ESTUDI INDICA QUE UN 47% DE LES LLARS ESPANYOLES SÓN LLARS SENSE FILLS
Al 47 per cent de les llars espanyoles viuen parelles sense fills o persones soles, segons un estudi demogràfic publicat per la revista "Panorama Social" que edita la fundació de caixes d'estalvis. Les dues raons principals: l'envelliment de la població i la caiguda de la natalitat

SAMARRETA ANTIMOSQUITS: UN EMPRESA DE TERRASSA FABRICA PECES DE ROBA I EXPORTEN ALS PAÏSOS AFECTATS PEL ZIKA
Aquesta samarreta que esteu veient la fabrica una empresa de Terrassa i repel·leix totalment els mosquits. Utilitza la permetrina, el repel·lent més eficaç i no fa olor. Aquest estiu l'estan venent especialment al Brasil, un dels països més afectats pel virus del Zika. Després en descobrim els secrets.
AGOST A BARCELONA: AQUEST MES FUNCIONEN TOTS EL PARQUÍMETRES I HI HA OBRES AL METRO I ALS FERROCARRILS CATALANS
Dilluns 1 d'agost que arriba amb diverses afectacions als transports públics. A Barcelona està tallat el tram de la línia 2 del metro entre La Pau i Badalona-Pompeu Fabra i també hi ha diverses canvis a les línies del Ferrocarrils de la Generalitat per obres a l'estació de Sarrià. Pel que teniu cotxe, per primera vegada funcionen tot el mes les zones blaves i verdes de la ciutat.
DEBAT A LA PORTERIA CULER: LUIS ENRIQUE BEN PENDENT DE BRAVO DIES DESPRÉS QUE S'ESPECULÉS QUE JA NO LI FARIA TANTA CONFIANÇA
Al Barça, Luis Enrique ja té a disposició els internacionals espanyols i Rakitic. També els dos porters amb qui més ha comptat fins ara: Bravo i Ter Stegen.
Ben significativa la conversa que ha mantingut el tècnic amb Bravo dies després que alguns especulessin que l'asturià tenia previst fer tota la confiança en l'alemany Ter Stegen.

La comunidad educativa de los centros de cero a tres años se moviliza en Avilés para exigir al consejero de Educación que ponga fin a cualquier recorte.
Los cursos de La Granda abren el debate sobre las denominadas terapias biológicas, que contraponen a su alta eficacia un coste tan elevado que resulta dificilmente soportable para la sanidad pública.