Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Gobierno regional invertira 25 millones en cinco años para su estrategia contra las especies invasoras. Cantabria estudia recurrir las revalidad de Secundaria y Bachillerato. Cantabria recibira 2,2 millones de euros en ayudas por los daños de los temporales de 2015. Ara Malikian presenta su concierto de septiembre en Santander. Corcoles podra debutar con el Racing frente al Athletic B en Villaviciosa.

El Govern ha advertit avui d'un possible incompliment de l'objectiu de dèficit per enguany.

El Conseller de Turisme reconeix que s'haurà de debatre l'establiment d'un sostre de places turístiques.

Low Cost Travel deixa 50 milions d'euros impagats i 30 mil clients afectats a les Illes Balears.

L'Agència de Disciplina Urbanística de Mallorca ha posat 13 sancions des de 2010.

La Plaça Gomila de Palma és, des d'avui, zona d'especial intervenció de l'ordenança contra el botellón.

Rafel Nadal competirà a les tres modalitats tennístiques en els Jocs Olimpics de Rio.

El periodista José Manuel Vaquero, medalla de oro. Y las cooperativas El Orrio y Campoastur, la Fundación Banco Sabadell, el pintor Alejandro Mieres, el presidente de la Asociación de Amigos del Camino de Santiago y la Asociación de Ayuda a Personas con Parálisis Cerebral, medallas de plata del Principado, según ha anunciado esta mañana el Gobierno.
El presidente de la patronal de la hostelería asturiana, OTEA, pide al tripartito que gobierna Oviedo que explique los criterios con los que adjudica los chiringuitos de las fiestas de San Mateo. Lo hace como respuesta a los obstáculos municipales a la gestión de Gastromateo, que OTEA organiza dentro de las fiestas de la capital asturiana.

El periodista José Manuel Vaquero, medalla de oro del Principado.
El presidente de la patronal de la hostelería asturiana, OTEA, pide al tripartito que gobierna Oviedo que explique los criterios con los que adjudica los chiringuitos de las fiestas de San Mateo.

3 d'agost 2016. MORT AL VOLANT. Sis ferits, dos greus, i una dona morta a l'alçada de Cabanes. // ARENAL SOUND. Va començar ahir a Borriana i s'esperen 50.000 participants. ((··)) MUERTE AL VOLANTE. Seis heridos, dos graves, i una mujer muerta a la altura de Cabanes. // ARENAL SOUND. Comenzó ayer en Borriana y se esperan 50.000 participantes. 

ENSURT A PLATJA D'ARO: ATAC DE PÀNIC COL·LECTIU AL CONFONDRE UNA BROMA DE MAL GUST AMB UNA ACCIÓ VIOLENTA
Platja d'Aro s'ha despertat avui encara amb l'ensurt provocat ahir per un grup de joves alemanys que van aconseguir convertir una broma de mal gust amb un autèntic atac de pànic col·lectiu Molts passejants van confondre l'acció del grup, que imitaven una persecució a una famós, amb un atac violent. La gent va començar a córrer amb molta por i tancar-se als comerços. El resultat: 11 ferits i 2 atacs d'ansietat. Les 5 organitzadores del grup van ser detingudes i han passat a disposició judicial aquest matí.

RAJOY I RIVERA: SEGUIRAN NEGOCIANT PERÒ EL LÍDER DE CIUTADANS ES MANTÉ EN L'ABSTENCIÓ A LA INVESTIDURA

Pel que fa a la investidura, continua la situació de bloqueig després de la reunió, d'hora i mitja, que Rajoy i Rivera han mantingut avui. Han acordat seguir en contacte pels gran temes de país, com el sostre de dèficit o els pressupostos... Rajoy valora la voluntat de Ciutadans de facilitar la governabilitat però continua sense sumar vots per a ser investit.

EXPOSICIÓ POLÈMICA: L'AJUNTAMENT DEFENSA L'EXHIBICIÓ D'ESTÀTUES FRANQUISTES AL CARRER PER FER PEDAGOGIA
Malgrat la polèmica, aquesta estàtua eqüestre de Franco s'exposarà al carrer davant del Mercat del Born a partir de l'octubre. Forma part d'una exposició organitzada per l'ajuntament i que, diuen, pretén fer memòria i pedagogia sobre els crims del franquisme.

RÍO 2016: RAFA NADAL CONFIRMA QUE HO VOL JUGAR TOT ENCARA QUE SEGUEIX AMB MOLÈSTIES AL CANELL ESQUERRE
Barça i Espanyol afronten avui amistosos contra equips anglesos mentre a Río de Janeiro, Rafa Nadal ha confirmat que té intenció de jugar tant en individual com en dobles. Això sí, Nadal també ha volgut deixar clar que encara té molèsties al canell esquerre.

Seguimos con el régimen de alisios en el Archipiélago canario, unos vientos que van a seguir soplando mañana con intensidad, acumulando nubes en la cara norte del Archipiélago. Vamos a tener días de calor en Canarias. Mañana 31ºC en Santa Cruz de Tenerife.

  • Impulsa hasta septiembre un "mapeo" de la actividad de sus más de mil círculos
  • Se considera activo si tiene cinco miembros y se reunió en los últimos dos meses

Primer día de luto oficial en Ahillones por la muerte del soldado Rubén Rangel... El próximo año, el 19 de marzo volverá a ser día festivo en Extremadura... La Asociación Natura 2000 pide a las administraciones que aceleren los trabajos para salvar la Ermita de San Jorge, en Cáceres... Comienza este miércoles la edición número 32 del Festival de Teatro Clásico de Alcántara...

El presidente del Gobierno en funciones, Mariano Rajoy, ha celebrado el ofrecimiento de Ciudadanos para negociar sobre asuntos claves para el Estado, pero le ha reclamado un mayor compromiso que dé "estabilidad" a su posible Gobierno, al tiempo que ha vuelto a insistir en la necesidad de que el PSOE le apoye en la investidura para "evitar las terceras elecciones".

"Si el PSOE vota 'no', no habrá investidura. Y si Ciudadanos no colabora, será difícil que haya un gobierno con estabilidad", ha asegurado tajantemente Rajoy tras la reunión que ha mantenido con el presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, en la ronda de contactos que inició este martes con el líder del PSOE, Pedro Sánchez.

  • Convergència es queda sense grup propi al Congrés per primera vegada desde la transició...la decisió de la mesa arriba un dia desprès que el Senat deixès també el partit demòcrata al grup mixt./ Francesc Homs s'ha pronunciat el Govern català, desprès de l'última reunió de l'executiu abans de vacances. Neus Munté acusa al PP de castigar al Partit demòcrata per la votació de dimercres passat al Parlament...Precisament, avui, tots els membres del Govern han rebut la notificació del Constitucional que els adverteix de les conseqüències de saltar-se la suspensió . Ruben Urdiales
  • I a Madrid , la reunió entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez no ha desencallat la investidura...Els 2 líders s'han reunit per segona vegada desprès de les eleccions, però el resultat no ha canviat. El Socialista manté el NO al PP i insta a Rajoy a buscar aliats a la dreta i Rajoy torna a avisar que el NO aboca el país a unes noves eleccions./ Demà serà el torned' Albert Rivera, que es veurà amb Rajoy...avui el líder de ciutadans li ha demanat al President en funcions que vagi a la investidurai i insta a Rajoy i Sánchez que intentin entendre's. Rivera ha apel.lat al sentit comú perquè, assegura, Espanya no té temps.
  • L'atur ha tornat a baixar al juliol per cinquè mes consecutiu...El mes passat ha deixat 84 mil persones fora de les llistes de l'atur. És la baixada més gran desde fa gairebé 20 anys...A Catalunya hi ha 9 mil persones menys sense feina.
  • L'oferta de pisos turístics il·legals es dispara als barris perifèrics de Barcelona...Els turistes busquen allotjaments més barats i allunyar-se de la saturació del centre... L'Ajuntament ha iniciat una campanya per combatre aquesta activitat
  • Avui arrenca el Circuit Festival... durant 13 dies Barcelona es converteix en la capital gai del món...L'esdeveniment deixa un impacte econòmic de més de 100 milions d'eurus....
  • El Barça li ha recordat avui a Ter Stegen que és intransfirible i que per marxar hauria d'abonar els 80 milions d'euros de la seva clausula. / Rio viu amb tensió els dies prèvis a l'inici dels Jocs. Acusacions de politització al Comitè Olímpic Internacional que avui ha de donar el vist-i-plau als esportistes russos...neguit també per acabar les instal·lacions.... I dubtes sobre la participació del banderer espanyol, Rafa Nadal, que encara no té clar si podrà jugar en totes les competicions
  • Avui ha estat un dia de sol i de calor moderada. Demà, també serà un dia molt tranquil però amb més calor.
  • La veu de Barbara Hendricks resonarà aquesta nit a la nau gòtica del monestir de porta Ferrada,en el festival de Sant Feliu de Guíxols