Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La futura estació marítima per als trajectes a Formentera quedarà al Port de Vila.
Un matrimoni alemany i les seves dues filles de 7 i 10 anys moren en l'acte en accident de trànsit.
El Govern reconeix que no té mitjans per impedir l'ocupació il·legal de platges verges.
L'arribada de turistes estrangers augmenta un 12 per cent fins al juliol.
Polèmica per la venda d'arena de les platges de les Balears a través d'internet.
Els tècnics de Medi Ambient retiren a Sóller el segon niu de vespa asiàtica.
Rafa Nadal debuta amb solvència a l'Obert dels Estats Units, reservant el seu millor tennis.
Els ciclistes de la selecció espanyola paralímpica entrenen a Mallorca abans de viatjar a Rio.
A Menorca i nord de Mallorca intervals de niguls sense descartar algun ruixat ocasional que podria anar acompanyat de tempesta i a la resta, predomini estirat. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en lleuger descens. A Menorca vents del nord i a la resta de l'arxipèlag, vents de component aquest amb brises a Mallorca.

Objetivos sociales, económicos y medioambientales en el inicio del curso político
Fallece un camionero en la N-232 a la altura de Boquiñeni
Mañana se cumple el primer aniversario de la explosión de Pirotecnia Zaragozana

La Junta impulsa un programa para que las instalaciones ganaderas de la Comunidad apuesten por los sistemas de biomasa.

El PSOE califica de "incoherente" el Plan regional de Señalización Turística de la Junta y presenta sus propuestas.

La localidad segoviana de Cuéllar celebra su tercer encierro de este año, sin incidentes, y con el cartel de ser los más antiguos de España.

Tras dos jornadas de Liga, el Valladolid todavía no ha encajado ningún gol y el Numancia no ha sido capaz de anotarlo - 30/08/16

Más de quinientos quince mil turistas internacionales llegaron a Madrid en julio, lo que supone un incremento del dieciséis con dos por ciento. Son mayoría los que proceden de países americanos, y quienes llegan con paquetes turísticos, y se alojan en hoteles. En lo que llevamos de año Madrid acumula más de tres millones doscientos mil turistas, una cifra récord. En el conjunto de España son más de cuarenta millones.

Mariano Rajoy se sotmetrà a partir de les 4 de la tarda al debat de investidura amb la consciència de que no en sortirà escollit ja que no té els suports suficients. Aquest matí el PP ha signat l'acord amb Coalició Canària que, sumat al de Ciutadans, li donen 170 vots., a 6 de la majoria absoluta. Avui escoltarem els arguments del candidat. Màxima expectació al Congrés dels Diputats i consciència que el tauler es tornarà a moure a partir de divendres.

Ja falta poc per l'inici del curs escolar i això per a moltes famílies és sinònim de despeses. Entre roba, bates, sabates, llibres i altre material escolar cada família catalana es gastarà una mitjana d'entre 200 i 400 euros per nen. Per reduïr aquesta despesa hi ha alternatives, com ara els llibres de segona mà.

I estarem a la diada castellera de Sant Fèlix. Fins ara tot apunta a que estem davant una jornada històrica. A la primera ronda la Vella de Valls i els de Vilafranca han descarregat un 3 de 10 i els Minyons l'han carregat. A més la Jove ha fet un 2 de 9 amb folre i manilles. Tot a l'espera del 4 de 10 que s'espera a la plaça de Vilafranca del Penedès.

El Barça ha fet oficial aquest migdia el fitxatge del seu sisè reforç de la temporada, Paco Alcácer. El de Torrent avui fa 23 anys i els seus companys de selecció ha aprofitat tot plegat per mantejar-lo a l'entrenament d'una Espanya que ja prepara l'amistós contra Bèlgica.


 

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé, en la Comunidad de Madrid, predominio de cielos despejados con algo de nubosidad de evolución por la tarde en la sierra. Las temperaturas experimentarán un descenso ligero, más acusado en las mínimas. Los vientos serán flojos variables.

La búsqueda de Diana Quer, la joven madrileña desaparecida en un pueblo coruñés, se amplía dentro y fuera de Galicia. Hoy también se revisan las pistas forestales próximas a Pobra do Caramiñal buscando cualquier indicio que explique lo ocurrido. La guardia civil no descarta ninguna hipótesis, ni siquiera la de una desaparición voluntaria con final imprevisto. -- Campaña contra el abandono de bebés y para la promoción de adopciones con este lema: antes de abandonarme, haz una llamada. -- Ruiseñores, garzas, petirrojos y otras muchas variedades de pájaros habitan entre los árboles de la Casa de Campo. Los aficionados podrán observarlos en las visitas guiadas programadas, tanto caminando como en bici. -- Cibeles de Cine, el ciclo de cine de verano que se celebra por tercer año en la Galería de Cristal, ha recibido ya más de veinte mil espectadores. En total, setenta y cuatro películas entre títulos clásicos y otros más recientes, casi todos en versión original.