Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

- Arriba una nueva patera a Gran Canaria con 11 menores a bordo.

- La familia de Juana Ramos muestra su indignación tras la puesta en libertad de Miguel Ramos.

- El Gobierno de Canarias presenta un plan para fomentar el empleo entro los jóvenes cualificados. Uno de cada dos está en paro.

- Fernando Clavijo presenta en El Hierro un Plan de promoción exterior para la isla.

- Los pediatras alertan de la falta de profesionales.

- Se clausura en Madrid la Fruit Atraction 2016 con el plátano como protagonista.

- DEPORTES. 07/10/2016.

Nuevas grabaciones a las que ha accedido TVE podrían implicar al exministro de Industria, Energía y Turismo, José Manuel Soria, en la querella que interpuso el juez Alba contra la exmagistrada y exdiputada de Podemos, Victoria Rosell, por supuesta prevaricación.

El magistrado propone, presuntamente, al presidente del equipo de fútbol Unión Deportiva Las Palmas y empresario Miguel Ángel Ramírez, de la amañar una declaración para perjudicar a la exdiputada de Podemos. En esta grabación, se escucha decir al magistrado que la querella de Soria contra Rosell "va a prosperar" y da a entender al empresario que su declaración podría ser "la puntilla" para ello.

El exministro José Manuel Soria podría estar implicado en la maniobra del juez Salvador Alba contra la jueza y exdiputada de Podemos Victoria Rosell. Así se desprende de la grabación, inédita hasta ahora, entre el juez y el empresario Miguel Ramírez, a la que ha tenido acceso TVE. En ella el abogado de Ramírez asegura que Alba ya ha hablado con Soria sobre cuál puede ser la mejor opción judicial para actuar contra ella.

Los miembros de la comision de industria del parlamento han conocido hoy el nuevo plan de accion sobre el sector industrial de Cantabria. Mas de 19.000 personas presentan en Cantabria algun grado de dependencia; es el tres por ciento de la poblacion regional. Santander quiere concluir en 2017 el proyecto de investigacion que Casado Soto y Gonzalez Echagaray no pudieron terminar. El Racing busca conseguir una nueva victoria en su encuentro frente al filial del Osasuna.

L'advocacia de l'estat ja estudia les resolucions independentistes aprovades al parlament
L'advocacia de l'Estat estudia ja les resolucions aprovades ahir al debat de Política General del Parlament que insten a la convocatòria d'un referèndum que se celebraria com a molt tard al setembre de l'any que ve. Ho ha anunciat la vicepresidenta del govern en funcions, que ha recordat que l'estat de dret seguirà actuant com ha fet fins ara i ha recordat que les resolucions judicials cal complir-les i ha defensat la independència de la justícia.

El síndic xifra en un 15% el nombre de nens i adolescents que pateixen abusos sexuals
El Síndic de Greuges alerta que no surten a la llum tots els casos d'abusos sexuals que pateixen els menors a Catalunya, que podrien afectar un 15 per cent dels nens i adolescents. El Síndic demana al govern que millori la informació i els protocols d'actuació, i li recrimina que només els apliqui als centres públics i concertats.

Habitatge digne
Les Pah denuncien les suspensions del TC en la llei d'emergència social

I les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca catalanes han protestat avui davant el Tribunal Superior de Justícia per reclamar el dret a la vivenda digne, en solidaritat amb els seus companys de Madrid, concentrats davant el Suprem. A Barcelona la protesta s'ha centrat en la suspensió per part del Constitucional dels articles de la llei catalana d'emergència social que fan referència al dret a l'habitatge.

Protesta sindical
Dencuncien un increment de la precarietat en el dia mundial del treball digne

avui també hornada de mobilitzacions sindicals arreu del món amb motiu del dia mundial del Treball digne. Els sindicats denuncien els salaris baixos després que Europa equipari els acomiadament temporals i els fixes. També han reivindicat la precarietat dels contractes temporals que , diuen, tracten els treballadors com a mocadors d'usar i tirar.

El fiscal demana processar Neymar, el seu pare i sandro rosell per corrupció i estafa
I en el cas Neymar, la Fiscalía demana el processament del jugador, el seu pare y Sandro Rosell pels delictes de corrupció i estafa en el fitxatge de jugador després que el jytbe rvoquès l'arxiu de la causa. Preocupació també per Jordi Alba, que anit es va fer una lesió muscular en el partit de la selecció contra Itàlia que va acabar amb empat a un.

Festival de Sitges
El gènere del fantàstic es dona cita fins diumenge al certàmen més important

A Sitges ja es respira ambient de festival. Durant els propers 10 dies, la indústria àudiovisual es dona cita al Garraf amb projeccions, masterclasses i tota mena d'activitats. Enguany, a més de pel•lícules i curtmetratges, el festival fa una aposta per les sèries de televisió, el cinema d'animació i els documentals

Trobades musicals
El cantautor avier Baró i el grup Renaldo & Clara s'alien en un nou disc