Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Anoche acabaron las Fiestas del Pilar con música y fuegos artificiales en el Ebro.
Los pequeños comerciantes de Zaragoza rechazan el centro Outlet en Pikolín.
250.000 dosis para la vacunación contra la gripe que comenzará el lunes.

- Caso Las Teresitas. La ex arquitecta municipal Pía Oramas reconoce presiones para que “no fuera tan rigurosa” en su informe.

- Consejo de Gobierno. Canarias esperará al Pleno del Congreso de los Diputados que se celebrará mañana para saber de qué recursos dispone para 2017.

- El Parlamento de Canarias citará a seis partidos extraparlamentarios para analizar el sistema electoral.

- Día Mundial por la erradicación de la pobreza. En Canarias, un 30% de los hogares no llega a fin de mes.

- El agente portuario, Fernando Rodríguez, inicia una huelga de hambre. Denuncia su despido ilegal.

- La cuenta de twitter de la Policía Local de Las Palmas de Gran Canaria es líder en España.

- DEPORTES. 17/10/2016.

  • La Fiscal General de l'Estat ha ordenat la presentació d'una querella contra Carme Forcadell pels delictes de prevariació i desobediència al Tribunal Constitucional. El mateix Tribunal va decidir per unanimitat actuar contra la presidenta del Parlament per permetre la votació de les resolucions independentistes del Parlament.
  • Mentrestant a badalona, la decisió de l'ajuntament d'obrir les portes el 12 d'octubre encara porta cúa. El PP de García Albiol ha anunciat la seva disposició a donar suport a una possible moció de censura del PSC que ha trencat l'acord amb l'equip de govern després del que va passar. La NÚRIA ROCA ens ho explica.../ L'oferiment de García Albiol i la desqualificació posterior de l'alcaldessa Dolors Sabater... han enganxat a la direcció del PSC en plena reunió i amb la confiança renovada en Miquel Iceta./ La reunió de la direcció del PSC també ha servit per reiterar el seu NO a investir Mariano Rajoy com a president del govern.
  • Així... amb el llençament d'ous és com un ciutadà ha rebut aquest matí la instal.lació de l'estàtua equestre de Franco decapitada a l'exterior del Born. Juntament amb la de la Victòria, que commemora com els franquistes van guanyar la guerra civil forma part de l'exposició "Franco, Victòria, República. Impunitat i espai urbà".
  • Fa temps que parlem d'aquesta exposició que, a banda de molta polèmica política, ha despertat molta expectació cuitadana..i ha obligat a la Guàrdia Urbana a vigilar les estàtues per evitar actes vandàlics. La ISABEL PALACIOS té tots els detalls...
  • L'estàtua de Franco ha surtit per primera vegada del magatzem municipal on esta dipositada des que la van retirar del castell de Montjuic. Una estàtua, que al magatzem, va perdre el cap.
  • L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat un protocol per regular que totes les entitats religioses tinguin un tracte igualitari quan demanin equipaments municipals per als seus cultes.
  • El Barça ja prepara la visita del City d'aquest dimecres a la Champions. Sergi Roberto i Jordi Alba podrien tornar a l'equip, ja recuperats de les seves lesions. Tot i la ratxa de 3 partits sense guanyar del City, Iniesta veu a l'equip de Guardiola molt perillós.
  • Des d'avui i fins diumenge Cornellà s'omplirà d'humor amb una nova edició, la dissetena, del festival Internacional de Pallassos.

Nou funcionaris de l'Ajuntament de Palma han estat detenguts per les presumptes irregularitats en l'adjudicació del servei de l'ORA.
El govern posa en marxa el Pla Èxit Educatiu per millorar els resultats acadèmics.
Podem condiciona el suport al sostre de despesa per als pressuposts del 2017.
Fernando Vázquez va esgotant el crèdit després d'una nova derrota del Mallorca.

El PSOE tiene por delante una semana decisiva. Mañana, la gestora debería anunciar un nuevo comité federal el próximo fin de semana, previo a la ronda de contactos que el Rey tendrá a partir del lunes, día 24, con los partidos políticos. En Extremadura, Vara insiste en la abstención de los socialistas, aunque, asegura, acatará la decisión de su partido…

La oferta de transporte público por carretera en Extremadura está anticuada y sus usuarios caen en picado. Son los motivos que llevan a la Junta a replantearse un nuevo modelo, que espera tener listo en 2019…

A finales de mes, Extremadura tendrá un nuevo protocolo contra el acoso escolar. Anuncio que sale de esta comparecencia parlamentaria de la consejera de Educación. Aunque NO dará detalles del contenido hasta que lo apruebe el Observatorio de la Convivencia Escolar…

La batida que este fin de semana se ha realizado en busca de Manuela Chavero termina sin éxito. Con algunos datos que los investigadores NO confirman porque el caso está bajo secreto de sumario. Han participado más de 400 personas…

13 detenguts avui per la Policia Nacional que investiga presumptes irregularitats en l'adjudicació del servei de l'ORA de Palma. Entre els detenguts 9 funcionaris de les àrees de Mobilitat, Contractació i Intervenció, detenguts en el quarter de Sant Ferran i al mateix ajuntament.

El Presidente del Tribunal Superior de Justicia de Cantabria es partidario de un sistema de consenso a la hora de elegir los vocales del Consejo general del Poder Judicial de manera que ofrezca plena confianza a la sociedad sobre la independencia de los Jueces. Decepcion ante los resultados de la feria del vehiculo de ocasion celebrada este fin de semana en Torrelavega. Los ganaderos de los Valles Altos de Cantabria quieren que el lobo no deje de ser una especie cinegetica. El Racing apuro hasta los ultimos segundos para conseguir la victoria ayer ante el Tudelano, que se ha convertido en el mejor de los equipos que han pasado esta liga por el Sardinero.

O Rei inaugura na Coruña o congreso de empresas familiares, un foro no que se quere por de relevo que o 90% das empresas son de capital familiar e que dan emprego o 70% dos traballadores do sector privado // Fernández Leiceaga di que o Psdeg vai facer unha oposición "responsable e propositiva" // Xulgan en Pontevedra a un home acusado de ter asasinado, troceado e gardado nun arcón conxelador a un coñecido seu en Ponteareas en 2014. O fiscal pide para el 16 anos de cárcere. 17/10/16