Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Una persona fallece y otras 13 resultan heridas en un incendio ocurrido en una vivienda de Cáceres... El presidente de la Junta entrega el martes a los grupos parlamentarios el borrador completo del Anteproyecto de Ley de Presupuestos... Comienza en Cáceres una nueva edición de Tentacion-es... El miércoles arranca en el Teatro López de Ayala el Festival de Jazz de Badajoz...

La Guardia Civil ha detenido este lunes a ocho personas como supuestas autoras de la agresión a dos guardias civiles en Alsasua (Navarra). Según informan fuentes de la lucha antiterrorista a Efe, se trata de Iñaki Abad, Oihan Arnanz, Hulem Gocoechea, Ainara Urquijo y Jon Ander Cob, que han sido arrestados a primeras horas de esta mañana, y de Joskin Unamuno, Aritz Urdangarin y Edurne Martínez Arrese, detenidos más tarde. Las detenciones se han producido en varias localidades, entre ellas Pamplona, Vitoria, Salvatierra y Ordicia. Todos pertenecerían, según indicó en un auto la juez Lamela de la Audiencia Nacional la pasada semana, al "Movimiento OSPA" que dinamiza la campaña de la izquierda abertzale "Alde Hemendik" (Fuera de Aquí) contra el instituto armado y la Policía Foral. Los ocho detenidos pasarán a disposición de la Audiencia Nacional durante las próximas horas.

En defensa dels imputats. 80.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, es concentren a Barcelona contra el que consideren la judicialització del procés independentista.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha assistit a l'acte de Barcelona però sí a la concentració que s'ha fet al seu poble natal, Amer.

Un any dels atemptats. La sala Bataclan de París reobre amb un concert de Sting.

Nous models de família. Els copares: home i dona que desitgen tenir un fill sense ser parella.

Segueix líder. La selecció espanyola guanya Macedònia per 4 a 0, tot i les baixes.

Pressupostos 2017. El Consell Polític de la CUP accepta la tramitació dels comptes. Els cupaires han donat llum verda al document que inclou les mesures fiscals i socials negociades amb el Govern... entre les més polèmiques: suprimir parcialment la desgravació per compra d'habitatge.

El Govern justifica les cessions a la CUP per tramitar els pressupostos i l'oposició crítica que s'apugin impostos.

Reobre la sala Bataclan. Ho fa un any després dels atemptats de París en què van morir 130 persones i centenars van resultar ferides.

Dia munidal de l'obesitat. A Espanya moren cada any més de 130.000 persones. Els metges insisteixen en què es pot combatre amb bons hàbits alimentaris, exercici físic o cirurgia bariàtrica.

Michel Legrand a Barcelona. Va interpretar algunes de les melodies amb què ha guanyat 3 Òscar.

En directe per La 1 de TVE. La selecció espanyola defensa a Granada el lideratge del grup contra Macedònia.

El 31 d'octubre va fer 499 anys que Luter va penjar les 95 tesis al castell de Wittemberg i es va iniciar la Reforma portestant. Per aquest motiu, les esglésies protestants celebren enguany l'any Luter. Les crítiques del frare a la corrupció del papat de Roma van marcar l'inici de lamodernitat a Europa i els Estats Units. A l'Entrevista, Conxa Parramon ha parlat amb Josep-Lluís Carod-Rovira, que acaba de publicar la "Història del protestantisme als Paísos Catalans"

Combinar tecnologia i gastronomia pot donar resultats...increibles. Ho hem vist aquests dies a Bellvís, a Lleida, on s'han preparat àpats amb aliments impresos. Segons els organitzadors és la primera vegada a tota Espanya que es fa un cicle de sopars amb aliments elaborats per una impressora 3D. Una iniciativa que al 2017 donarà la volta al món.
 

El presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, ha asegurado que su formación no apoyará unos presupuestos que incluyan una subida del IRPF porque cree que hay otras medidas a aplicar para recaudar dinero. En una entrevista en Los Desayunos de TVE, Rivera ha explicado que las fórmulas por las que apuestan en Ciudadanos para aumentar la recaudación para los presupuestos ya estaban expuestas en el acuerdo de investidura que firmaron con el PP, por lo que ha instado al Gobierno a cumplir el pacto. "Estos presupuestos son los que tienen que poner fin a los recortes. Bruselas no nos pide que recortemos, sino que aajsutemos las cuentas", ha advertido el líder de Ciudadanos.