Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 

  • Prospera la moción de censura en La Frontera, en El Hierro.
  • El Presidente de Nueva Canarias, Román Rodríguez, critica el gusto por el poder de CC y PSOE.
  • Esta noche aterriza en Gran Canaria el Presidente de China, Xi Jinping.
  • El Secretario General de UGT, José Álvarez, asegura que para crear el empleo que se necesita, Canarias debe apostar por el sector primario y la industria.
  • El Gobierno de Canarias presenta el proyecto Enlaza que conecta la FP con el empleo.
  • Se estrena en Gran Canaria la película “Aliados” de Robert Zemeckis.
  • DEPORTES. 23/10/2016.

La nevada en cotas bajas provoca cortes en la A-15 y la N-121, aunque se espera que remitan mañana. El cuatripartito presenta su acuerdo para los presupuestos de Navarra de 2017. La Cámara de Comptos pide al Estado que se posicione respecto a su compromiso con el Tren de Altas Prestaciones. Caparrós critica duramente la prestación de Osasuna en su estreno como técnico en Leganés. - 23/11/2016

Després de gairebé dues dècades les Luthiers han tornat a Mallorca. Chist, un espectacle que recull el millor de 50 anys d'aquest grup argentí amb més humor que mai.
 

Pasa su último trámite la ley aragonesa de emergencia social para su debate.
Bodegas Enate celebra hoy su 25 aniversario con una nueva etiqueta en sus vinos
La lluvia obliga a cambiar el entrenamiento de la Sociedad Deportiva Huesca.

El Govern presenta l'esborrany de la llei d'habitatge, que preveu sancions per als pisos buits.
Els arquitectes i contructors d'Eivissa, contra el nou pla territorial de l'illa que restringeix noves cases en sòl rústic.
No hi haurà sentència del cas Nóos probablement fins el març. El TSJIB allibera a la ponent del cas durant tres mesos més per redactar la sentència.
Continuen les tasques d'extinció a l'incendi de Cala Tuent
Les Balears són la comunitat que més tarda en pagar els proveïdors. Redueix en 14 dies el temps de demora a l'octubre.
L'Aliança Mar Blava lliura a Medi Ambient una proposició de llei per a la declaració de les aigües jurisdiccionals espanyoles com a zona lliure de prospeccions d'hidrocarburs.
El Palma Futsal no alça el peu de l'accelerador. Avui sessió doble per preparar el partit de divendres contra el Santiago.

  • Aquest minut de silenci del ple del Congrés en memòria de la senadora del PP Rita Barberá, morta aquest matí en una hotel de Madrid, ha provocat un enfrontament entre els partits. Podemos ha abandonat l'hemicicle perquè, al seu paper, suposava un homentatge polític a una persona implicada en casos de corrupció. El PP i PSOE ho han condemnat amb duresa mentre la resta de partits no han trobat inncessari.
  • El Ministeri de Foment proposa un nou pla de rodalies per Catalunya. Encara no se'n saben els detalls, però el ministre ha anunciat que abordarà la qüestió amb el conseller de Territori, a Barcelona, els propers dies.
  • La Generalitat ha obert un expedient sancionador contra Gas Natural per no avisar els serveis socials de l'Ajuntament de Reus què anava a tallar el subministrament de llum a l'avia de 81 anys que va morir en l'incendi a casa seva...
  • La Sagrada Família començarà a pagar la llicència d'obra l'any que ve. Així ho van acordar els responsables del temple amb l'ajuntament de Barcelona, ahir en una primera reunió.
  • Aquest dimecres estem pendents del temps, que es pot anar complicant les properes hores. S'esperen pluges intenses i nevades abundants al Pirineu.
  • El Barça torna aquest vespre a la Champions al camp del Celtic escocès amb la vista posada en la classificació per als vuitens de final./ I en el cas Neymar, el fiscal de l'Audiència Nacional demana dos anys de presó per al brasiler, acusat de corrupció pels contractes relacionats amb el seu fitxatge pel Barça als anys 2011 i 2013.
  • LAS MIGAS, el quartet femení format a Barcelona fa 12 anys, no ha parat de renovar-se des del seu debut. D'arrels flamenques, la seva música ha anat abraçant altres espais sonors, amb un estil que a lles els agrada definir com a música mediterrània. Ara treuen un nou disc, el primer que graven amb l'actual formació.
El Rey Felipe VI visita la nueva fábrica de Campofrío en Burgos, que sustituye a la que se quemó en 2014. La ex vicepresidenta de la Junta, Rosa Valdeón, declara ante el TSJCyL por su positivo de alcoholemia. La Unión Democrática de Pensionistas considera "vejatorio" el anuncio de la lotería de Navidad y pide su retirada. El central Rafa estará 3 semanas de baja en el Real Valladolid por una lesión muscular en la pierna derecha. (23/11/16)

Los Reyes de España envían el pésame a la familia del Pastor de Andorra.
Alerta naranja por lluvias y nieve en el Pirineo. Amarilla en el resto de Aragón.
2.200 profesionales, en el Congreso de la Sociedad deMedicina Interna.

El govern presenta la llei de l'habitatge que preveu sancions de fins a 30 mil euros per aquells que no informin dels pisos buits. Banc i grans tenidors estaran obligar a cedir els habitatges buits, i la intenció és prohibir els desnonaments quan no ofereixin una altrenativa per als afectats.

O Parlamento galego aproba un aumento do teito do gasto da comunidade autónoma do dous coma nove por cento // Mellora a cifra de negocio do sector servizos que aumentou a súa facturación un 9,2% en Galicia en setembro // Na Catedral de Santiago, 75 músicos baixo a dirección de Carlos Núñez renden homenaxe sonoro ao Pórtico da Gloria, tocando réplicas en madeira dos instrumentos representados. 23/11/16

DE LA SIERRA PRESUPUESTOS
El Consejero de Presidencia afirma que el proyecto de presupuestos de Cantabria para 2017 estará finalizado hoy mismo. Rafael de la Sierra dice sin embargo que el Ejecutivo no lo aprobará probablemente hasta el próximo lunes, fecha tope para su remisión al parlamento.
GUARDIA CIVIL ANABOLIZANTES
La Guardia Civil desmantela en Cantabria y en otras cuatro provincias españolas el entramado financiero de cinco grupos criminales que se dedicaban a la distribución de medicamentos y sustancias prohibidas en el deporte. Hay nueve detenidos y se investiga a otras 8 personas.
ALCOHOLISMO JUVENIL
Un estudio del Hospital Valdecilla pone de manifesto el peligro del consumo de alcohol en edades tempranas. Los resultados indican que a menor edad el alcohol adelanta el daño cerebral y un consumo excesivo puede hacer que se manifiesten enfermedades mentales que permanecían latentes.
RACING
Israel Puerto ha entrenado esta mañana por primeva vez con el racing . El defensa central no será el único refuerzo con el que contará Ángel Viadero. El Club busca a otros dos delanteros para incrementar su capacidad ofensiva. Sergio Ruiz ha sido el último jugador en entrar en la enfermería tras sufrir una rotura muscular.