Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Fernando Clavijo regresa de Madrid con 400 millones de euros extra para Canarias. Esta mañana se ha reunido con Cristobal Montoro y de ese encuentro ha salido un acuerdo. Que las islas puedan participar del fondo de competitividad, a pesar de tener una fiscalidad diferente. Hasta ahora el REF impedía obtener ese dinero.

Nuevo intento para desbloquear la negociación de presupuestos de 2017.
La UE autoriza la creación de nuevas explotaciones de regadío en Aragón.
El informe PISA sitúa a los alumnos aragoneses los quintos de España.
 

Otro intento fallido de PSOE-CHA para negociar presupuestos con Podemos.
Informe PISA sitúa a los alumnos aragoneses en el puesto 5º de España.
Aragón espera buena ocupación hotelera en los próximos días.

El Consell de Mallorca vol crear un Museu d'Art per mostrar el seu fons patrimonial. Tendrà 4 seus que són els indrets on actualment hi ha les col·leccions de pintures i escultures més significatives.
 

  • Avances importantes tras la reunión mantenida, en Madrid, entre el Ministro de hacienda, Cristóbal Montoro, y el Presidente del Gobierno, Fernando Clavijo.

 

  • NC pensaría en dar estabilidad a un gobierno formado por PSOE y PP si los actuales socios rompen el pacto.

 

  • El informe PISA vuelve a dejar en mal lugar a los estudiantes de las islas. Los peores en matemáticas de todo el país.

 

  • Los plataneros muestran su desilusión por el acuerdo firmado entre la UE y Ecuador.

 

  • Canarias destino favorito para estas Navidades.

 

  • Comienza en Las Palmas de Gran Canaria el Festival Cero.

 

  • DEPORTES. 07/12/2016.

Huertas i Seijas recorreran l'expulsió provisional de Podem, i si se ratifica per l'òrgan estatal passaral al Grup Mixt.
La Prova de Batxillerat d'Accés a la Universitat serà els dies  6, 7 i 8 de juny.
Milloren els resultats en comprenssió lectora, tot i que per sota de les mitjanes espanyols. Suspenen també en matemàtiques i ciències, segons l'informe PISA.
La policia vigila les obres del carrer de Barcelona d'Eivissa després que dos dels operaris hagin resultat ferits.
Presentat el projecte del Museu d'Art del Consell de Mallorca. tendrà quatre seus diferents: el Palau del Consell, la Misericòrdia, el museu Krekovic i Raixa.
Primer dia de feina de Javier Olizola com a nou entrenador del Mallorca, en substitució de Fernando Vázquez.
Fernando Vázquez ha dit que el Mallorca s'ha equivocat amb la seva destitució.

Tarda intensa de reunions a la Delegació del Govern, on és a punt d'arribar la vicepresidenta Sáenz de Santamaría. Les primeres trobades seran amb els dirigents de Ciutadans i PSC, i també tindrà contactes amb diversos empresaris. L'objectiu, RUBÉN URDIALES, és tenir una fotografia global de la situació política que es viu a Catalunya.

La visita de Sáenz de Santamaria ha sorprés el govern català, que , de totes maneres, aplaudeix la voluntat de la vicepresidenta de ser més present a Catalunya. Tot i així, des de la Generalitat lamenten que Santamaría vulgui reunir-se amb l'oposició abans de cooncretar la data de la trobada pendent amb Oriol Junqueras.....

L'alcaldessa de Barcelona és una de les 28 personalitats que estan perfilant i sacsejant el futur d'Europa, segons un mitjà internacional. De fet, és la cinquena del rànquing de Político, amb presència als Estats Units i el Regne Unit. Destaquen que el futur polític d'Espanya pot estar a les mans de Colau. Reivindiquen el seu passat com a activista, amb una influència que, diuen, no para de créixer. Colau comparteix el rànquing amb altres personalitats com el president turc, el cofundador d'Spotify o el president de Ryanair.

El conseller d'Interior denuncia les condicions en què viatjaven els 7 ocupants del turisme accidentat ahir a la nit en caure per un barranc. En l'accident van morir una nena d'un any, la mera embarassada i l'àvia. El pare i tres filles méss més van resultar ferits, pero el pare ja ha estat donat d'alta./ I minut de silenci aquest migdia davant de l'Ajuntament de Salt, el poble on vivia la família que va patir l'accident a Susqueda

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una organització criminal de falsos policies especialitzada en robar a turistes en autopistes catalanes... Els 8 detinguts, d'origen iranià i paquistanès, operaven d'aquesta manera: simulaven fer controls i escorcolls i ho aprofitaven per endur-se diners, joies i altres objectes de valor...La banda actuava sobretot en vies ràpides del Valles Oriental i sel's atribueix la participació en una quarentena de robatoris.

Els resultats de les proves PISA han mostrat una desigualtat important entre comunitats. Catalunya, tot i que que supera la mitjana espanyola queda al marge de les primeres posicions que ocupen Castella i Lleó i Madrid. L'informe destaca la diferència entre les comunitats que estan a dalt de tot i les que tanquen: Andalusia i Canàries.

La notícia esportiva de la tarda és la decisió de la Fiscalia de denunciar exjugadors del Reial Madrid per possibles delictes fiscals. Es tracta de Xabi Alonso, Di Maria i Carvalho. En canvi, ha deixat de moment fora de la investigació a Cristiano Ronaldo, que aquests dies s'ha vist senyalat per haver pogut desviar a un paradís fiscal almenys 150 milions d'euros.

Doncs dilluns es farà el sorteig dels vuitens de final.... on el Barça es pot trobar amb algún rival difícl.... Una possibilitat que Luis Enrique, amb ironia, ja preveu...

El Liceu estrena avui una òpera especial i única. És l'ELECTRA de Richard Strauss, però en un muntage molt personal del gran director i cineasta francès PATRICE CHÉREAU, la seva última creació abans de morir ara fa 3 anys.

Encuentran el cadáver de la mujer desparecida en el cauce del río Tiétar, a su paso por la pedanía de Barquilla de Pinares. Es la última hora, tras una mañana de intensa búsqueda en las orillas del río. La mujer, de 52 años, pasaba unos días en el norte extremeño y, junto a unos amigos decidieron cruzar el cauce anoche. El resto están ilesos…

La Junta achaca a la situación socioeconómica extremeña y a los recortes en educación los resultados del último informe PISA. Se refieren a 2015 y nos sitúan a la cola en ciencia, matemáticas y lectura. Espera que el proximo informe, mejore los resultados tras aumentar los recursos…

13.1 millones de euros para la mejora y conservación de las autovías y carreteras de Extremadura que dependen de la comunidad. Es una de las mayores partidas que ha aprobado hoy el consejo de gobierno. La Ex-A1, la A2, la 104 o la Ex-119 son algunas de las vías beneficiarias…

Turismo y reivindicación. Es la mezcla con la que se conmemora el 150 aniversario de la llegada del tren a Extremadura. A bordo de unos históricos comboys, los que componían el Prestige, la Asociación de Amigos del Ferrocarril recorre estos días la región…

La Consejeria de Educacion presentara en Enero un plan de refuerzo para las materias cientificas en los centros

escolares de Cantabria.
La presidenta del Parlamento de Cantabria hizo un llamamiento a la reflexion sobre la actualizacion de la

Constitucion sin traicionar sus bases en el acto que se celebro ayer en la Sede de la Camara Legislativa

Cantabra.
Avanzan las obras de conexion entre la Peña del Cuervo de Santander y la pasarela peatonal de acceso al barrio

de Castilla-Hermida.
El Racing prepara su proximo encuentro contra la Mutilvera, un equipo recien ascendido a Segunda Division B y

cuyo terreno de juego es de hierba artificial