Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Partido Popular de Navarra pretende reprobar a la Consejera  Ana Ollo, por faltar a la verdad sobre las atención del Gobierno de Navarra a las víctimas de ETA.

UPA-UCE pide que se investigue al asesor externo Juan Miguel Apolo... Baile colectivo contra la leucemia en Badajoz... Reportaje sobre el convenio que la Asociación Inclusives ha firmado con Ibercaja... La Despensa de RNE... Resumen Semanal...

El equipo de Madrid Foro Empresarial ha manifestado su apoyo a la medida de peatonalización permanente de la Gran Vía madrileña, la cual consideran "la solución al futuro de la calle". La agrupación, que aúna a diversos empresarios, directivos y profesionales de la actividad empresarial de la ciudad, ha defendido a través de un comunicado un modelo de urbe "más accesible, sostenible y amable".

Nou cop policial contra els arsenals d'ETA. Aquest vegada al sud de França. S'han confiscat armes i explosius en una operació amb 5 detinguts. Tres d'ells serien activistes que s'haurien ofert per participar en el procés de destrucció d'armes de la banda terrorista. En l'operatiu han col·laborat la Guàrdia Civil i la Direcció General de Seguretat Interior francesa.

Dissabte de molta actualitat política a Catalunya. Desde Barcelona la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaria ha reiterat la voluntat d'"escoltar i acordar" però deixant fora el debat sobre la independència.

Ho exposarà a la cimera convocada pel 23 de desembre. És un dels punts de l'ordre del dia de la reunió. Puigdemont ha reiterat avui el seu compromís per fer el referèndum de manera "indefectible".

Qui també ha refermat el seu compromís ha estat el president d'Esquerra, Oriol Junqueras. Diu que el seu partit JA contempla una partida per a la campanya.

Barça i Espanyol s'enfronten demà a la nit en el derbi barceloní. Els de Luis Enrique busquen retallar distàncies amb el Madrid al capdavant de la classificació i només tenen la baixa de Mathieu. Els de Quique, de la seva banda, volen seguir escalant a la taula, ampliar la ratxa de 9 partits sense perdre però amb 3 baixes importants.

Aquests dies les empreses que encarreguen lots de Nadal ho poden fer, a més, donant als treballadors l'opció d'escollir què hi volen incloure...és la proposta del Christmas Market Experience, que celebra la seva primera edició. Aquest any hi participen 10 empreses, i durarà fins el diumenge.

Avui acabarem recordant que aquesta setmana ha fet 50 anys de la mort de Walt Disney. D'ell s'ha dit que era visionari, tímid i molt conservador. Però al marge d'això va deixar un llegat de grans títols del cinema d'animació. Un total de 81 películes amb les que va aconseguir 22 premis Oscar i 59 nominacions. Amb ell ens acomiadem fins demà, que passeu una bona tarda

El cuiner Ferran Adrià no para ni un moment. Acaba de publicar el darrer volum de la Història del Bulli, ha presentat una App per cuinar en família i exposa al Cosmocaixa el seu mètode per estimular la creativitat. A més, prepara l'obertura de la nova fundació del Bulli per a l'any que ve. Aquesta setmana hem parlat amb ell a l'entrevista de l'informatiu.

El PSOE ha reunido a su gestora, para abordar diversos asuntos. Entre ellos, el Pacto Regional. La tensión entre los socios de Gobierno lleva dos semanas en el máximo nivel.

El PSOE ha reunido a su gestora, para abordar diversos asuntos. Entre ellos, el Pacto Regional. La tensión entre los socios de Gobierno lleva dos semanas en el máximo nivel.

Un hombre de avanzada edad que intentaba entrar en su vehículo, no lo consiguió y fue arrastrado por una tromba de agua hasta el mar. En Castellón, varias personas han sido rescatadas de sus vehículos y en Murcia algunas calles se han cortado al tráfico por las lluvias.
 

El presidente del Gobierno ha estado en una acto de jura de bandera de guardias civiles en Baeza, Jáen. Mariano Rajoy no se ha referido a las últimas detenciones en Francia, pero ha recordado a los miembros de la Benémerita que han perdido la vida por culpa del terrorismo.