Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

GOBIERNO.- El Gobierno de Canarias aprueba un nuevo reparto del FDECAN con criterios REF.

TRIBUNALES.- Presta declaración el juez Alba.

DEPORTES. Toda la actualidad deportiva. 19/12/16.

Balance positivo de Ciudadanos en la ronda de contactos que mantiene con los titulares de las Consejerías para hablar de los presupuestos regionales para 2017. Miguel Ángel Revilla avisa en la tradicional comida de Navidad del PRC que él no seguirá al frente del Gobierno de Cantabria si en el mes de febrero no está aprobado el presupuesto de Cantabria para 2017. Se constituye en Cantabria la nueva Federación de Industria, Construcción y Agro de la Unión General de Trabajadores. Con 9.000 afiliados será la más numerosa de nuestra comunidad. Con olas de hasta siete metros se celebró la edición de este año de "La Vaca Gigante".

Caos circulatori a Mallorca per mor del temporal que ha obligat a tancar trams de fins a 15 carreteres.
Educació suspèn les classes a Campos, Algaida, Porreres, Ses Salines, Puigpunyent i Llucmajor, i als centres educatius de la Serra de Tramuntana a Mallorca.
A Eivissa s'han recollit més de 100 litres per metre quadrat.
Reunió del Pacte per decidir què fer amb la presidència del Parlament.
El Mallorca perd 3 a 1 contra el Numància i cau als llocs de descens de la segona divisió.

Caos circulatori a Mallorca per mor del temporal que ha obligat a tancar trams de fins a 15 carreteres.
A Eivissa s'han recollit més de 100 litres per metre quadrat.
A Menorca el temporal de llevant ha provocat problemes a les comunicacions marítimes.
Reunió del Pacte per decidir què fer amb la presidència del Parlament.
L'Associació Per ells ha fet possible el somni d'11 nins i nines de Txernòbil: passar les vacances de Nadal a Mallorca.
El Mallorca perd 3 a 1 contra el Numància i cau als llocs de descens de la segona divisió.
Cel ennigulat amb pluges intenses i persistents que poden anar acompanyades de tempesta. Vent de llevant i gregal amb ràfegues que poden arribar als 70 quilòmetres per hora.

UPA UCE asegura que intentó llegar a un acuerdo con Juan Miguel Apolo, un asesor externo, a quien la organización agraria responsabiliza de la creación del presunto entramado financiero, que habría desenvocado en la 'Operación Tellus'. Acusación que ya habrían expuesto ante la jueza Ignacio Huertas y Maximiano Alcón, quienes siguen en la cárcel, y el propio Apolo habría reconocido…

Los niños que nazcan en 2017 recibirán dos dosis de vacunación en el primer año de vida, y una de recuerdo a los 11 meses. Es una de las novedades del calendario vacunal que se aplicará en toda España. En adultos, se rebaja a 60 años la edad para comenzar a inmunizarnos ante la gripe…

Acción social, educativa y cultural. Son los ámbitos a los que, este año, la Fundación La Caixa ha destinado cuatro millones y medio de euros en Extremadura. Dotación que repite en 2017 gracias al acuerdo firmado hoy con la Junta…

Cosplays, comics, animación, videojuegos y talleres. Son algunas de las referencias de Extremanga. Unas 13mil personas han visitado la feria regional dedicada a las historietas japonesas, que va por su tercera edición… (19/12/2016)

Principio de acuerdo para aprobar los presupuestos en el Ayuntamiento Zaragoza
El Gobierno de Aragón incrementa en 100 millones el gasto de personal.
Las Cortes de Aragón inician el proceso para aprobar un Pacto por la Educación.
 

Se inicia el proceso para construir pisos en las oficinas del Real Zaragoza.
Alumnos de la Escuela de Hostelería de la fundación Picarral cocinan en directo.
Jornada sobre relaciones laborales en el campo.
 

FORO pide que Javier Fernandez comparezca ante la Junta para adelantar los contenidos de la conferencia de presidentes autonómicos, anunciada por Rajoy para mediados de Enero.

El Ayuntamiento de Oviedo presenta el Primer Plan de Infancia y Adolescencia.

La Audiencia Nacional decide a lo largo del día de hoy revisa los recursos de los 7 jóvenes encarcelados por agredir a dos guardias civiles en Alsasua. Las defensas piden su libertad. Las denuncias por violencia machista del tercer trimestre de 2016 superan en un 40% a las registradas en el mismo periodo de 2015. Osasuna se mantiene como colista de la Liga con apenas 7 puntos en 16 jornadas tras perder su sexto partido consecutivo, esta vez ante el Depor en Riazor. - 19/12/2016

  • La jutge que instrueix la investigació contra Carme Forcadell per prevaricació i desobediència ha escoltat avui com a testimonis als representants a la Mesa del Parlament de Ciutadans, PSC i Catalunya Sí que es Pot. Tots tres han acudit al Tribunal Superior de Justícia en el marc de la causa contra la presidenta del Parlament. Les preguntes han girat al voltant de la decisió de Forcadell de canviar l'ordre del dia del ple per permtre votar les conclucions de la comissió constituent. Tant Ciuatadans com el el PSC han explicat que van advertir Forcadell que contravenia les resolucions del Constitucional. En canvi Catalunya Sí que es Pot ha defensat l'actuació de Forcadell.
  • Doncs el Tribunal Constitucional ha iniciat els tràmits també contra els membres de la Mesa de Junts pel Sí i Catalunya Sí que es Pot, en aquest cas per haver permès la votació de les resolucions independentistes del debat de política general. L'advocacia de l'estat vol investigar per desobediència Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet. En el cas hipotètic que tant ells com Carme Forcadell fossin inhabilitats, la presidència del Parlament recauria en Ciutadans.
  • A partir d'aquesta tarda tindrem fortes ventades, molt mala mar i pluja. Per això Protecció Civil ha activat l'alerta del Pla Procicat i l'Inuncat. El vent bufarà fort a les comarques de Barcelona i Girona, sobretot en zones on és poc habitual que hi bufi. Per tant precaució en la mobilitat, les pràctiques a l'aire lliure i retireu els objectes que estiguin a l'exterior. Les pluges i les grans onades poden dificultar que l'aigua dreni i per tant poden produir-se petites inundacions.
  • Ho dèiem als titulars....... L'addició a les drogues i l'alcohol continua molt present entre adults i joves..... Projecte Home ha atès aquest any a Catalunya 2.200 persones, un 20% més que al 2015. És la xifra més alta de la història d'aquesta ONG que lluita contra la drogodependència. Preocupa especialment el consum de cannabis i alcohol entre els joves.
  • Augmenta també el pes del treball autònom a Catalunya, que ja representa el 17,23% del total de l'ocupació. Una situació que els experts expliquen com una conseqüència de la crisi.
  • La màgia de Messi, ben secundat per Iniesta, va decantar el derbi a favor del Barça. Tots dos van connectar per protagnitzar la jugada més espectacular de la nit, la del segon gol. El manxec va passar a l'argentí un pilota mig perduda, Messi va sortejar cinc defenses i el seu xut, refusat malamanent pel porter Roberto, el va aprofitar Luis suárez, oportú com sempre. Al final els dos entrenadors es van treure el barret....
  • Maria del Mar Bonet celebra els 50 anys de trajectòria artística amb una excel·lent salut musical. Durant aquests anys la cantant mallorquina s'ha convertit en una referència absoluta de la música mediterrània. Aquest migdia ho ha recordat tornant a l'Ovella Negra, l'escenari on va començar i on ha reunit amics i personalitats del món de la cultura.

Esceas de profunda dor en Boqueixón en lembranza de Ana Enjamio, unha xove e brillante enxeñeira que morreu acoitelada a pasada fin de semana, en Vigo // Faleceu, despois de horas debatendose entre a vida e a morte, outra muller de 30 anos que fora acoitelada o venres a última hora, na súa casa, no ensanche compostelán // Denunciada unha discoteca da Coruña por servir alcohol a 18 menores de idade. Foi despois dun dispositivo da policía local tras recibir a denuncia dun pai. 19/12/16