Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Les rebaixes ja han arrencat oficialment a Catalunya. És l'últim període abans dels canvis que preveu la nova llei de comerç catalana, ja aprovada pel Govern i que aviat iniciarà el seu tràmit parlamentari. La nova normativa permetrà als comerciants decidir quan volen fer rebaixes. De moment, les d'aquest hivern comencen amb descomptes que arriben al 60%.

Alguns comerços oferien descomptes desde fa setmanes, però avui ja els trobem a tot arreu. Aquest matí hem vist botigues i centres comercials amb força compradors.

Les organitzacions de consumidors recorden que durant les rebaixes tenim els mateixos drets, però subratllen que la situació canvia quan es compra o ven entre particulars en plataformes online de segona mà.

El 2017 ja ens ha deixat els primers guardons literaris, atorgats anit. El Nadal que ha guanyat l'escriptora Care Santos amb la novel·la "Media Vida", i el Josep Pla que ha premiat a Xavier Theros pel seu thriller "La fada negra".

Al Barça, Luis Enrique segueix sense parlar dels àrbitres. L'asturià NO vol valorar les polèmiques de San Mamés, ni les declaracions de Piqué i es limita a demanar ajuts pels col.legiats.

El tècnic blaugrana creu que demà estan obligats a guanyar a Vila-real si volen mantenir la pressió sobre el Madrid.

I avui a la part final de l'Informatiu escoltarem música de cinema. Anit al Palau de la Música es van interpretar bandes sonores de pel·lícules com Memòries d'Àfrica, Gladiator o James Bond.

Catalunya es queda amb part del segon premi de la loteria de Reis. El 95.379 ha deixat més d'un milió d'euros en diverses poblacions catalanes com Manresa, Castelldefels o Moià. Però aquesta vegada la sort s'ha fixat, sobretot, en València, on han caigut el primer i el tercer premi.

Aquest matí de Reis els protagonistes tornen a ser els nens. La il·lusió amb què han obert els regals... i també els nervis. Un any més la màgia ha visitat les families i ses majestats hi han deixat els seus regals. Una nit molt enfeinada l'endemà de les lluïdes cavalcades a tots els racons de Catalunya. A Barcelona 600.000 persones s'hi van aplegar per donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar.

El Rei Felip demana NO baixar la guàrdia en la lluita contra el terrorisme yihadista per garantir la seguretat. En el seu discurs de la Pasqua Militar, el monarca ha encoratjat als exèrcits a fer tot el possible per defensar els drets i garanties individuals dels espanyols. A l'acte ha assistit per primer cop la ministra de defensa Maria Dolores de Cospedal.

El Barça cau 2 a 1 davant l'Athletic de Bilbao en l'anada dels vuitens de final de la Copa. L'equip de Luis Enrique es va veure desbordat per la pressió basca liderada per Aduriz i Williams i per les polèmiques decisions arbitrals. Messi va escurçar la diferència, però NO va poder empatar contra 9.

 

Us presentem a la "Rumba", una gossa de raça labrador que és un mestre més a l'Escola Pia de Salt. Acompanya els alumnes amb necessitats educatives especials en el procés d'aprenentatge i els fa augmentar l'autoestima.

Hoy han comenzado de manera oficial las rebajas en los comercios de las islas. Esta ha sido la primera campaña en la que la fecha de comienzo de los descuentos está liberalizada, y muchos establacimientos ya se habían adelantado al tradicional 7 de enero...

Los más clásicos han comenzado sus compras rebajadas hoy.

Los empresarios prevén un aumento del 8% en las compras durante las rebajas... La CREEX insta a la Junta a liderar cambios en el nuevo sistema de financiación... Habrá consultas externas por las tardes en los hospitales extremeños... En Clave Sinfónica...

Archipiélago Noticias – 06/01/17 - Escuchar ahora

 

  • Los reyes Magos inundan de ilusión y alegría los hogares de las islas.

 

  • El sorteo de El Niño deja en Canarias más de un millón y medio de €uros gracias al segundo premio: el 95.379.

 

  • Mañana comienzan las rebajas. Se estima que en las islas se creen 3.000 empleos en esta campaña.

 

  • Niños de Telde. Los psicólogos creen que pasarán muchos años para que los pequeños puedan integrarse en la sociedad.

 

  • Morera Sinfónico esta noche en el auditorio Alfredo Kraus.

 

  • DEPORTES. 06/01/2017.

La darrera Cavalcada dels Reis d'Orient ha deixat, avui matí, els regals als nins i nines del municipi menorquí de Sant Lluís. L'adoració dels Reis ha tornat congregar molts espectadors per gaudir de l'obra den Llorenç Moyà. El Real Mallorca rebrà avui horabaixa al Mirandes.

Parte del segundo premio del sorteo extraordinario de El Niño (el número 95.379) ha caído en Castilla-La Mancha. Las localidades agraciadas han sido Tobarra (Albacete), Alborea (Albacete), Albacete capital, Marchamalo (Guadalajara) y Bolaños de Calatrava (Ciudad Real).

El segundo premio de la lotería ha estado muy repartido en toda España. Entre otras localidades ha tocado en Calasparra, Murcia y Cartagena. Por otro lado, entrevistamos a Adrián Bonache sobre los teléfonos inteligentes..-06/01/2017

Los Reyes Magos llegan cargados de regalos. Hablamos con niños riojanos que hoy han estrenado sus regalos en los parques de Logroño. En el Sorteo de la Loteria del Niño se han vendido varios décimos del segundo premio en Logroño y Lardero.  Aumentan los casos de gripe y las consultas en los centros de salud. Actual entra en su recta final con los conciertos en el Palacio de los Deportes. Hoy actúan The Owl Proyect, Elefantes y Love of Lesbian.